Kako poboljsati forum? zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako poboljsati forum?

Ovu temu otvaram u nadi da nece biti brzo lockana i u iscekivanju moga kartona,dok sam jos aktivna!

U ovu temu pisite kako bi poboljsali forum na svoj nacin!

Pistite sve nepravde,koje su vam napravite!

Prva ja:

Nije mi jasno ponasanje nekih moderatora,koji glume kauboje na ovom forumu!

Nedavno je banan clan na zaista nekorektan nacin i svima nije bilo jasan razlog poruke(objasnjenja) zbog kojega je taj clan protjeran!

Kasnije sam saznala da je razlog crnog kartona bio-neukusna sala!?Pa zar je to razlog?Mozda i je razlog za ban,ali nikako za neukusnu poruku koju je kolega Zeppelin dobio!

Tada je usljedila revolucija forumasa!

JEDNOSTAVNO TRAZILI SMO RAZLOG!

Zasto su teme lockane,za to i sam moderator nije bio svjestan jer je bio ili pijan ili napušen(šala,šala gospodine IVO,nemojte se ljutiti)!?

Mi zelimo samo objasnjenje,nista vise!

...Eto,dobro sam procitala pravila foruma,sve napisano je u skladu sa zakonom foruma i tema nema razloga da bude lockana!

Sada da cujem vase prijedloge o "poboljšanju foruma"

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
16 godina
neaktivan
Kako poboljsati forum?

Meni je ovaj forum odlican..mjesta za poboljsanja ima, kao i uvijek, ali neka nam dodju s vremenom.

Sto se tice rada moderatora, ne znam, nisam bas vidio da je netko pametan bio banan odavde. Ne kazem da su svi banani glupi, samo da nekad pogrijese, i onda budu upozoreni. Ako mislis da moderatori grijese, i oni su ljudi. Meni su korektni.

Imas ovaj podforum btw.

http://www.bug.hr/forum/board/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/4.aspx?sort=act

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 0:04 (Dragon23288).
15 godina
neaktivan
Kako poboljsati forum?

Trebalo bi uvesti pravilo da novi registrirani koristinici 15 dana nesmiju stavljati oglas zbog trollova {#}

http://www.betting-freetips.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
RE: Kako poboljsati forum?
Dragon23288 kaže...

Meni je ovaj forum odlican..mjesta za poboljsanja ima, kao i uvijek, ali neka dodju s vremenom.

Imas ovaj podforum btw.

http://www.bug.hr/forum/board/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/4.aspx?sort=act

Ma ok je forum.Ali malo sam bila popiz....la,jer zaista nije bilo u redu!

Sada sam procitala u bircu razlog gospodina Ive i jasnije mi je!

No,opet smatram da smo svi morali znati razlog,a ne samo "ekipa iz birca"

17 godina
MandaTDI kaže...

Ovu temu otvaram u nadi da nece biti brzo lockana i u iscekivanju moga kartona,dok sam jos aktivna!

U ovu temu pisite kako bi poboljsali forum na svoj nacin!

Pistite sve nepravde,koje su vam napravite!

Prva ja:

Nije mi jasno ponasanje nekih moderatora,koji glume kauboje na ovom forumu!

Nedavno je banan clan na zaista nekorektan nacin i svima nije bilo jasan razlog poruke(objasnjenja) zbog kojega je taj clan protjeran!

Kasnije sam saznala da je razlog crnog kartona bio-neukusna sala!?Pa zar je to razlog?Mozda i je razlog za ban,ali nikako za neukusnu poruku koju je kolega Zeppelin dobio!

Tada je usljedila revolucija forumasa!

JEDNOSTAVNO TRAZILI SMO RAZLOG!

Zasto su teme lockane,za to i sam moderator nije bio svjestan jer je bio ili pijan ili napušen(šala,šala gospodine IVO,nemojte se ljutiti)!?

Mi zelimo samo objasnjenje,nista vise!

...Eto,dobro sam procitala pravila foruma,sve napisano je u skladu sa zakonom foruma i tema nema razloga da bude lockana!

IVO nije online... IVO je jedan od onih koji su i vise nego pravedni i posteni.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

IVO nije online... IVO je jedan od onih koji su i vise nego pravedni i posteni.

{#},a jesam smotana-;islila sam MIRO,ali eto napisah IVO!

17 godina
Kako poboljsati forum?

Ma, previše je kvalitetnih otišlo, a došlo je 30 tisuća budala, čast iznimkama, i jednostavno forum nije ono što je bio prije 2,3 godine

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
Kako poboljsati forum?

Forum se može poboljšati na mnoge načine, ali obzirom da sam i sAm moderator na jednom forumu jasno mi je koliko je teško držati sve pod kontrolom i udovoljiti svima, a pogotovo kada je forum velik i ima puno članova kao ovaj. Najbolji način je da se forum poboljša je taj da se članovi pridržavaju pravila, ponekad razmisle dva puta prije nego nešto postaju i sve pet. Naravno uvijek ima iznimaka i slučajeva kojima ne fali daska u glavi nego cijela pilana i mišljenja sam da takve treba rješavati po kratkom postupku jer nitko ovdje nije dužan boriti se i navlačiti s nekim jer taj isti nema ono malo da bude normalan.

Držimo se reda i biti će nam bolje. {#}

17 godina
neaktivan
OP-u

Trebala si dobiti karton za ono sto si napisala...

On topic...

naučiti ljude malo pristojnosti i dobrom ponašanju pa da vidite kako ce forum biti dobar...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
Zweki kaže...

Forum se može poboljšati na mnoge načine, ali obzirom da sam i sAm moderator na jednom forumu jasno mi je koliko je teško držati sve pod kontrolom i udovoljiti svima, a pogotovo kada je forum velik i ima puno članova kao ovaj. Najbolji način je da se forum poboljša je taj da se članovi pridržavaju pravila, ponekad razmisle dva puta prije nego nešto postaju i sve pet. Naravno uvijek ima iznimaka i slučajeva kojima ne fali daska u glavi nego cijela pilana i mišljenja sam da takve treba rješavati po kratkom postupku jer nitko ovdje nije dužan boriti se i navlačiti s nekim jer taj isti nema ono malo da bude normalan.

90% korisnika ima ispod 18 godina, sve bi bilo u redu da se znaju ponašati, ali ne, to su bahata i agresivna djeca, željna dokazivanja, s lošim smislom za humor

ali nisu samo djeca sa foruma takva, većina ih je takva i van toga. Smatram da samu registraciju korisnika treba kontrolirati, na nekim forumima je to jako lijepo izvedeno, i zato na njima nema toliko trollova, spammera i štatijaznam čega sve ne

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
protjeran
Kako poboljsati forum?
Odgovor je jednostavan:
Forum možemo poboljšati svojim ponašanjem,jer kartoni utječu na nas,kao i moderatori,i svi ostali...
Chuck Norris je uspio hakirati 4chan
16 godina
odjavljen
mind_challenge kaže...
Zweki kaže...

90% korisnika ima ispod 18 godina, sve bi bilo u redu da se znaju ponašati, ali ne, to su bahata i agresivna djeca, željna dokazivanja, s lošim smislom za humor

ali nisu samo djeca sa foruma takva, većina ih je takva i van toga. Smatram da samu registraciju korisnika treba kontrolirati, na nekim forumima je to jako lijepo izvedeno, i zato na njima nema toliko trollova, spammera i štatijaznam čega sve ne

Slažem se, najviše smeća na forumu generiraju djeca od 12-16 godina.

16 godina
Jakovp kaže...
mind_challenge kaže...
Zweki kaže...

Slažem se, najviše smeća na forumu generiraju djeca od 12-16 godina.

MOLIM ??? {#}

Ja imam 15god i ponašam se ko da imam 25god -.-

nemate pojma o čem vi pricate.

Dobro.. možda sam ja jedan od 100 000 :)

{#}

The Only | css-skill.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 10:02 (WithSkill).
18 godina
MandaTDI kaže...

Prijedlog 1 - Nemojte otvarati ovakve teme.

Prijedlog 2 - Nemojte otvarati ovakve teme.

...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice