Cek cek, jesi li ti tu podlogu, slusalice, zvucnu karticu i kameru platio sa svojim novcem ili si peglao karticu od starog?
Nekad mi je ujko bio bogat (zivio sam, dobar posao, i voli me), a tetka mi je, prije nego sto je rodila dijete i digla kredit za kucu bila jos bogatija od ujke. Tako da sam to imao.
Sad nemam ni to.
Nisam peglao tatinu karticu, ali sam dobijao obilne poklone za rodjendane i blagdane kad sam bio manji. Ne sjecam se jesam li kupio ista drugo osim nabrojanih stvari u zivotu (a da je skuplje od 10KM), a stedio sam. Od 7 godine sam imao racun u banci.
Za promjenu ugasi računalo i odi van komunicirat sa stvarnim ljudima jer ćeš obolit na živce.
Ovo shvati kao dobronamjeran savjet jer život brzo prolazi i bez prijatelja si 0.
Sviraš gitaru? Onda fino gitaru u ruke i sjedni na neku klupicu u parku, pored škole, bilo gdje i zasviraj nešto...impresioniraj curice.
Vidite, ja sviram gitaru jako dobro, maksimalno 20 sekundi, dok ljudi ne kazu znas li ista veselije/poznatije/nase/kolo. A ja ne znam, a sigurno necu radi njih niti uciti.
I sami ste si dali odgovor, zivot prolazi brzo, i s prijateljima i bez njih si nula. Sumnjam da bi se itko zelio druziti sa mnom
Hvala na savjetu, nisam htio ispasti gadan/gorak nakon dobronamjernog savjeta.
nemoj sad mislit da se nebi niko tia druzit sa tobom...ako nista prijatelje nemos kupit...barem ne prave...ivo ti je dobro reka...izlazi uzivaj...nece ti komp pomoc rijesit problem...