Jeste li bili susretljivi pri popisu stanovništva i jeste li bili iskreni ?
| 43 | Jesam, sve potpuno iskreno |
|---|---|
| 4 | Nisam, pola sam slagao |
| 9 | Slagao sam za kvadraturu Wc-a |
| 6 | Izbacio sam popisivača |
Jeste li bili susretljivi pri popisu stanovništva i jeste li bili iskreni ?
| 43 | Jesam, sve potpuno iskreno |
|---|---|
| 4 | Nisam, pola sam slagao |
| 9 | Slagao sam za kvadraturu Wc-a |
| 6 | Izbacio sam popisivača |
Meni kad je došla popisivačica, taman sam došao od šogora s bauštele i imao metar u ruci.
Pitala je ona mene da kolko kvadrata ima wc, ja velim , ne znam, pita ona: pa otprilike? a ja: Pa kaj ja znam, evo ti metar pa zmeri...
Meni kad je došla popisivačica, taman sam došao od šogora s bauštele i imao metar u ruci.
Pitala je ona mene da kolko kvadrata ima wc, ja velim , ne znam, pita ona: pa otprilike? a ja: Pa kaj ja znam, evo ti metar pa zmeri...
O Božee!!!!
ja sam mislio da ces reci "pa hajde da ga izmjerimo"!
da je kod mene dosla popisivacima bome bi bilo seksa! :D
kultura na prvom mistu..nebi volia da san ja na njihovom mistu pa da me oni ko gradani slazu sve i budu nekulturni 
obicno su to starije zene ili domacice koje jedva krpaju kraj s krajem.1 naprema 1000 ti je da ce te dopasti neka "sexy" a jos ako zeli seks,mislim da su takve 2 u hrvatsko
kod mene barem mislim da jos nitko nije bio
O Božee!!!!
ja sam mislio da ces reci "pa hajde da ga izmjerimo"!
Bome bi bilo i trauma imala je oko 50 :)
obicno su to starije zene ili domacice koje jedva krpaju kraj s krajem.1 naprema 1000 ti je da ce te dopasti neka "sexy" a jos ako zeli seks,mislim da su takve 2 u hrvatsko
ma znam, salim se malo, meni bi isto bilo neugodno tako hodati od kuce do kuce i ljude gnjavit tipa kolko kvadrata ima tvoj wc.
@Plahi
ili 13.5cm? :D
da je kod mene dosla popisivacima bome bi bilo keksa! :D
Zabonom si stavio slovo s umjesto k.
Ja nisam bio tada doma,ali starci jesu.Ne vidim razlog za lagati i biti nepristojan,tako da je sve prošlo u redu.
ZabUnom si stavio slovo s umjesto k.
NHF.
Meni nitko jos nije ni dolazio, ali sigurno ne namjeravam nekom strancu dati povrsinu svojih WC-ova (imam 3).
Kaj je jedino kod mene bila mlada i zgodna? :)
Al je fajmilija bila doma :/
Nego kakve veze kotlic ima s bilo cim vaznim za popisivanje?
Meni je došla zgodna popisivačica ali mi je bila žena u kući.
To je kao opravdanje ?
Da i nije, ne bi bilo ništa 
Meni je došla zgodna popisivačica ali mi je bila žena u kući.
To je kao opravdanje ?
Da i nije, ne bi bilo ništa
Jel ti žena gledala u monitor dok si ovo pisao? 
NHF.
Meni nitko jos nije ni dolazio, ali sigurno ne namjeravam nekom strancu dati povrsinu svojih WC-ova (imam 3).
Pa kaj ti ne zivis u BIH ? ( osim ak i vi imate popis sad )
Zabonom si stavio slovo s umjesto k.
Ivo što ja jednostavno volim tvoje šale uvijek me dobro nasmiješ
A što se tiče teme da bio je neki mladi student i rekli smo svi istinu(ja,mama i tata)
kod mene je bila jedna mlada pravo dobra. imam njezin broj mobitela 
Nazovi je i reci da si slučajno pogrješio i rekao krivu veličinu. Pozovi ju neka dođe ponovno s tobom da ga izmjerite. Na wc mislim, naravno 
De pazi da nitko nevidi šta ti dajem evo ti ono dole na slici a ti meni njen broj jel može pajdo aaa treba mi ona da se malo grijem preko vikenda i da je pozovem da nisam dao dobru mjeru wc-a a ja je odvedem u sobu da bude
..
NHF.
Pa kaj ti ne zivis u BIH ? ( osim ak i vi imate popis sad )
Pa i rekao ti je čovjek da njemu još nije nitko dolazio, nije ništa slagao.