- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali je fora jer mu komp "vidi" u budućnost?
4 | Da |
---|---|
72 | Ne |
Kako lame, vidi se da si 13 dana tu. Da li je uopšte bilo potrebe za praviti tu anketu?
Kako lame, vidi se da si 13 dana tu. Da li je uopšte bilo potrebe za praviti tu anketu?
treba cekat godinu dana da bi napravio anketu? pusti covjeka nek se zabavlja.... i ti si nekad bio 13 dana
Pita učiteljica djecu da joj kažu neku rimu. Javi se Marica:
- "Iz mora je izvirio kit i vidjela mu se rit!"
Učiteljica će:
- "Dobro je, Marice, samo nisi trebala reći prostu riječ "rit"... Mogla si reći samo "r", a mi bi po tome što se rimuje sa kit znali o čemu se radi."
I marica se pokunji. Na to će Ivica:
- "Mogu li ja?"
Učiteljica mu dopusti i Ivica reče:
- "Na planini vjetrić piri, iz trave mi qurac v!"
Dude, she just called you narkoman!"- "Oh,hell no! Hold my igla and digni me s poda!
treba cekat godinu dana da bi napravio anketu? pusti covjeka nek se zabavlja.... i ti si nekad bio 13 dana
a kuis ja sam vec ovjde 8 mjeseci pa neznam kako napravit anketu haha :D
moze link od one parodije za arnoldon ŠVAJCINEGEROM i ISUSOM ono terminator di pitaju terminatora ima li pive on kaze jebi majku vidis da sam gol ide tako nekako nemogu je nac....
Inače, ako nekog zanima, to je scena iz filma Panic Mechanic, filma iz Južne Afrike.
http://history.icanhascheezburger.com/
povijest je majka ponavljanja
a ponavljanje je majka znanja
dakle povijest = znanje
wtf...?!?
moze link od one parodije za arnoldon ŠVAJCINEGEROM i ISUSOM ono terminator di pitaju terminatora ima li pive on kaze jebi majku vidis da sam gol ide tako nekako nemogu je nac....
whaaa...???
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/2/5/128783317937014791.jpg
daj upisi u jubito terminator kills juda ili terminator jesus, sto si i sam bio na dobrom tragu.
lincino.
ali sve je sa prijevodom ali ima bosanska ili srpska parodija to trazim
e pa stvarno ovaj sliverlight me ubija u pojam... uspio sam sam sebe citirati i izbrisati citat...
ma browser mi je ful zbrckan ovdi ovdi na poslu, dobro da i vidim forum.
da gledao sam je davno a mozda je i ukljonjena
Evo iz stvarnog života:
Učenik:Nastavnice neko me je pogodia gumicom
Prof. povijesti:Nečemo sad o tome raspravljati to je bilo i prošlo !
Sićate se one pjesme samo ti
Vidio neki video remix
Samo tiii
crkotina iza ugla
mrtva cura kraj puta
još ti u šahtu nedostaješ...
Sićate se one pjesme samo ti

E i? Umjesto da si našao taj remix i postao ga ovdje, samo bezveze spamaš.
evo nekih stvarnih bisera iz povjesti u mom razredu, nasrecu nisam među njima... jos
prof: gdje su zivjeli prvi ljudi u starome kamenom dobu (tocan odgovor je pecinama)
Ucenik: paaaa... zivjeliii su u... (netko mu sapne pecinama) zivjeli su u pecnicama
situacija 2
prof: koje je godine ređen isus krist
učenik: isus je rođen 27.g.pr.kr. (rekao je to jako samouvjereno)
stavit cu jos kad se sjetim
ONA: ja volim od 30cm,i da boli
ON: a da te pohebem dvaput i opalim šakom u glavu?