Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.997.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
13 godina
protjeran
Re: Humor

Vidim iz kancelarije kroz prozor, nulu od policajca tamo nešto piše parkirnu kaznu. Priđem mu i kažem:
- "Daj prijatelju nemoj se z*jebavati, šta to pišeš?"
On kao da ne čuje, piše dalje. Ja se proderem:
- "Nacistu jedan papirnati! Inkasantu!"
On počne smješkajući se, pisati drugi listić. Ja čisto poludim:
- "Ti nisi ništa drugo nego brdo govana, budalo debilna, drugo i ne znaš mater ti j*bem"
A on mrtav hladan dalje piše. Kad završi sa drugim, počinje pisati treći listć. Tako je to trajalo dvadesetak minuta. Sto sam ga vise vrijeđao, više je bilo listića za brisačima! Baš me briga, i tako to nije bio moj auto! 

{#}

P.S. Isprika ako je već bija.

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 13:11 (Nem0).
17 godina
neaktivan
Humor

HAHAHAHAAA

ja sam ja, ti si ti...lalala---
14 godina
neaktivan
Humor

Pričaju Mujo i Haso.

Mujo: 'Zašto slon ima crvene čarape?'

Haso: 'Ne znam.'

Mujo: 'Da bude neprimjetan među jagodama. Jesi li ikad vidio slona među jagodama?'

Haso: 'Ne.'

Mujo: 'Eto vidiš.

Došli Mujo i Fata u trgovinu odjećom. Fata obuče minicu i upita Muju: 'Kako mi stoji?'

'Vidi ti se stražnjica kao kombajn!'

Navečer dođu oni kući i Mujo pipka Fatu u krevetu pod pokrivačem, a Fata njemu kaže:

'Neću valjda paliti kombajn zbog jednog klipa kukuruza?'

Otišao Mujo u Njemačku i šalje Fati telegram: 'Iskopaj onaj mitraljez, podmaži ga i vrati ga na isto mjesto.'

Vidi to poštar i odnese u policiju. Policija dođe, prekopa vrt i ne nađe ništa.

Šalje Mujo Fati drugi telegram: 'Ako je policija prekopala vrt, posadi krumpir.'

Vijesti: Chuck Norris zadavio čovjeka bežičnim telefonom!

Ustajte prezreni na svijetu !
15 godina
neaktivan
Humor

ovo se zove biti pravi gamer {#}

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:08 (EraserHead).
13 godina
neaktivan
Humor
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:29 (golatificon).
14 godina
neaktivan
Humor

Šta se desi ženi koja s pivama u kesi padne niz stepenice?
- Ništa, ako su pive čitave.

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
13 godina

Ovo mi je novi omiljeni video poslije Šta reći?

Isto na 1.44 kako se rasuo s onog panja lol

13 godina
protjeran

Došao peder kod doktora i nakon pretraga ustanove da ima sidu i da mu nema pomoći. No peder sjedne na klupu u parku i plače, plače i od jednom dođe Haso do njega i pita ga: 
-Što ba' plačeš? 
-I ti bi plako da ti doktor kaže da imas sidu i da ti nema pomoći.

-Ma što mi napriča, kako nema spasa? Moj jaran Mujo će ti pomoći, on je svakom pomogo! 
-Je li stvarno?

-Pa stvarno! Otiđi ti k njemu u Vakuf i reci mu sto te muči! 
I tako ode peder u Vakuf i naiđe na Muju i reče mu svoj problem.

-Kaze njemu Mujo: Ja cu ti pomoći samo ti mene slušaj i pij ovaj čaj od trputca sedam dana i onda mi se javi!

I tako ode peder kući i pije čaj i nakon sedam dana dođe Muji sav blijed i umoran moleći: Mujo pomozi Mujo pomozi!

-Što ti je pobogu čovječe, što kukaš?

-Imam proljev sedam dana nemogu sjedit na guzici!

-Ma ne brini se ti ništa ja ću tebi pomoći! Otidi kući i pij čaj jos sedam dana!

I tako ode peder i pije čaj još sedam dana i opet dođe Muji pa mu veli: Mujo serem al ga serem a ti mi ništa nisi pomogo!

-Ma kako ti nisam čovječe pomogo?

-Pa kako si mi pomogo kad već dva tjedna samo serem i serem?

-Pa pomogo sam ti da shvatiš čemu služi guzica, pederu jedan !!

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
14 godina
neaktivan
Humor

Prolaze konji i kobile pored polja kukuruza koje se zapalilo - i pocnu kokice da prste na sve strane - oni mislili snijeg i smrznu se .

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
14 godina
neaktivan
Humor

Komentar HAHAAAHAHAHHAAHAHHAA

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 16:54 (mate960).
15 godina
Humor

Leži Mujo na pločniku pokraj ceste i drži natpis "paraliziran od rođenja".

Prolazi neka gospođa,stavlja mu novac u kutiju i kaže:

- Ne brini,moglo je biti i gore,nedaj Bože da si slijep!

Odgovara Mujo:

- A,to nikad više,kada sam bio "slijep" netko mi stavio lažni novac u kutiju,zamalo sam završio u zatvoru!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 16:59 (antimadridista).
13 godina
protjeran
Scarfaceee kaže...

Prolaze konji i kobile pored polja kukuruza koje se zapalilo - i pocnu kokice da prste na sve strane - oni mislili snijeg i smrznu se .

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
Scarfaceee kaže...

Nekontas?

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee zajebao
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:12 (Scarfaceee).
13 godina

Muž: - Draga, jesi li mozda promenila lozinku na kompjuteru?
Žena: - Jesam.
Muž: - Možeš li mi reći koja je?
Žena: - Da, datum kad smo se upoznali.
Muž (tiho): - e kurvo... xD

Only easy day was yesterday!
17 godina
Humor

Strašno: Pogledajte kakvu su joj stražnjicu napravili!

Nakon što platite 5.500 dolara za implantate u stražnjici sasvim sigurno ne očekujete ovakve rezultate. Pogledajte video.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
neaktivan
Humor

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
17 godina
Humor

GORAN BARE: 

"Dogodilo se to da je Tito umro, to se jako rasplamsalo, Stambolić je maknut, došao je Slobo, jako ratoboran mladić, napalio je Tuđmana, koji je također ratoboran general Titov bio, zapalili su Aliju, koji je također ratoboran bio, i tri mladića, tri kralja, sjebali su sve živo"

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 19:54 (djigibao).
14 godina
odjavljen
Humor

jedna od jacih scena iz filma Elf {#}

13 godina
protjeran
djigibao kaže...

GORAN BARE: 

"Dogodilo se to da je Tito umro, to se jako rasplamsalo, Stambolić je maknut, došao je Slobo, jako ratoboran mladić, napalio je Tuđmana, koji je također ratoboran general Titov bio, zapalili su Aliju, koji je također ratoboran bio, i tri mladića, tri kralja, sjebali su sve živo"

Koji jak lik, mila majko. Došao održat koncert u Osijek(nalija se ko guda), izlazi na binu, uze mikrofon u ruke i kaže: Poooozzdrrraaavvvv  Rijekaaaaa!!! {#}

14 godina
djigibao kaže...

Strašno: Pogledajte kakvu su joj stražnjicu napravili!

Nakon što platite 5.500 dolara za implantate u stražnjici sasvim sigurno ne očekujete ovakve rezultate. Pogledajte video.

da je bila u kuhinji to joj se nebi dogodilo.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
Humor

Šef policije na oglasnuploču,svojim zaposlenicima stavio je natpis:"od vas tražim samo jedno, ato su dvije stvari: mir, red i disciplina"

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 22:08 (Scarfaceee).
14 godina
neaktivan
Humor

Živio Haso u Engleskoj. Jednom prilikom on se nađe tamo gdje Cristiano Ronaldo dijeli autograme. Ali Haso nije htio autogram. On je htio zamoliti Ronalda za jednu uslugu, ali ga ovaj nije slušao.
I tako svaki put kad bi Haso prišao Ronaldu kada dijeli autograme da mu učini uslugu, ovaj ga je stalno odbijao. Ronaldu to dosadi i kad je sljedeći put Haso pitao za uslugu, on mu reče da mu kaže svoju uslugu.
- Ronaldo, ajd kad me vidiš u društvu s mojim prijateljima, dođi se pozdravit sa mnom. - kaže Haso.- Ok. - odgovori Ronaldo.
I tako jednom prilikom Ronaldo uđe u restoran gdje je Haso sjedio sa svojim sprijateljima. Ronaldo priđe Hasi i upita ga:
- Pa gdje si Haso!
A na to će Haso:
- Bježi ba Ronaldo u picku materinu, dosadan si!

15 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...
Doxy_CRO kaže...
Scarfaceee kaže...

Nekontas?

Mislio sam da će se netko sjetiti napisati, ali nije - ne kontam ni ja {#} Jel to kao ona fora Bilo bi zgodno, ali nije potrebno, ili je nešto 10to?

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina
odjavljen
kakapo kaže...
Scarfaceee kaže...
Doxy_CRO kaže...
Scarfaceee kaže...

Nekontas?

Mislio sam da će se netko sjetiti napisati, ali nije - ne kontam ni ja {#} Jel to kao ona fora Bilo bi zgodno, ali nije potrebno, ili je nešto 10to?

Bilo je smejšno but then I took an aroow to the knee.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 23:36 (bobica257).
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
kakapo kaže...
Scarfaceee kaže...
Doxy_CRO kaže...
Scarfaceee kaže...

Nekontas?

Bilo je smejšno but then I took an aroow to the knee.

svjestan činjenice da zalazim u {#} ali, ajd molimte pojasni meni kao osobi koja ne igra igrice, svjestan sam skyrima, ali ono... nemam interes

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina
odjavljen

Skoro svaki stražar ti veli dok prođeš pokraj njega da je i on bil adveturista kak ti ali je took an aroow to the knee. Pa ispada ko da je pol skyrima postreljeno po kolenima.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
14 godina
Humor

Pjesma me nasmijala do suza.

Vrijedi potrositi 3 i pol minute na ovo. {#}

15 godina
neaktivan
Humor

Pricaju dvije curice od 13 godina:
-E ocemo se slikat za fejs?
-Oke,sta ces obuc?
-Cuj..OBUUUC?!

opis slike kaže sve opis slike kaže sve
Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan
Humor

slika 3 naočale=double win

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 2:11 (golatificon).
15 godina
Humor

abeceda po Zdravku Mamiću

A - ako vas nabijem na k...
B - budući sam vas nabio na k...
C - cijeloga vas nabijem na k...
Č - čitavog vas nabijem na k...
Ć - ćoravog vas nabijem na k...
D - dođite da vas nabijem na k...
DŽ - džaba vas nabijem na k...
Đ - đe da vas nabijem na k...
E - e, pa nabijem vas na k...
F - fakat vas nabijem na k...
G - gonite se u k..., ma šta gonite, nabijem vas na k...
H - hoćete da vas nabijem na k...
I - i tako vas nabijem na k...
J - jako vas nabijem na k...
K - kad vas ja nabijem na k...
L - lijepo vas nabijem na k...
LJ - ljetos sam vas isto nabio na k...
M - ma nabijem vas na k...
N - nabijem vas na k...
NJ - nježno vas nabijem na k...
O - opet vas nabijem na k...
P - pazite da vas ne nabijem na k...
R - rado vas nabijem na k...
S - stvarno vas nabijem na k...
Š - što sam vas nabio na k...
T - tad vas nabijem na k...
U - uh, što sam vas nabio na k...
V - vidiš kako je kad vas nabijem na k...
Z - zaista vas nabijem na k...
Ž - žestoko vas nabijem na k...

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice