Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.998.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor

Extremna glupost ili extremni gušt???

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
neaktivan
Humor

Neznam dali je već bio,tek sam sad došo do ove teme prvi puta...

Šetaju dva lika kroz pustinju kad odjednom vide govno nigdje oaze, nigdje ništa, samo u sred pustinje govno. Zapitaju se odakle ovo govno u sred pustinje, kad odjednom vide nekog mršavog starca s bradom do pupka. Upitaju ga: - Starac, odakle ovo govno ovdje u sred pustinje? - Sjedite djeco, ovo je jedna duga, zanimljiva priča koju morate čuti. U davno - zaboravljenom periodu prije mnogo godina, u jednom prelijepom kraljevstvu živio je kralj sa svojom kraljicom i trojicom sinova. Sva trojica sinova su bila ludo zaljubljena u prelijepu mladu princezu iz susjednog kraljevstva. Jednoga dana veliki, opaki, grdni zmaj je oteo tu mladu, lijepu princezu i odveo je preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina u svoju veliku, mračnu pećinu. Kralj susjednog kraljevstva je pozvao trojicu braće i rekao im Tko moju kćerku oslobodi od opasnog zmaja, dobit će njenu ruku. Najstariji sin se prvi javi, inače vrlo hrabar momak i krene na petogodišnje putovanje da nađe princezu - proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dođe do zmajeve pećine. Opremljen samo štitom i mačem, ulazi herojski u pećinu i izaziva zmaja na obračun. Nažalost, zmaj ga je na mjestu spalio i pojeo. Sljedeći se javlja srednji brat i kune se u ime svog oca, kralja da će osloboditi princezu, uzeti joj ruku i ujediniti dva kraljevstva. Kreće na put i on i tijekom 5 dugih godina proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do zmajeve pećine. Budući da je on bio vrlo inteligentan mladić, on se sakrije u šumu pored pećine i razradi plan. Jednu noć uđe u pećinu bez ikakvog oružja i proba objasniti zmaju situaciju - objasni mu kako voli prinzecu više nego sebe, kako njihov brak treba osigurati sretnu budućnost za sve dolazeće generacije dviju kraljevstva - ali... nažalost, zmaj postane iznerviran, ljubomoran i spali srednjeg brata i pojede ga. Na kraju, javlja se najmlađi sin i otputuje kod poznate vještice koja živi na drugoj strani globusa i nakon 10 godina putovanja i neviđenih tegoba tijekom puta, stiže do njene kolibe gdje je upita: Ružna vještico, kako da ubijem ovog zmaja? - i ona mu otkrije jednu antičku tajnu, koju su imali priliku čuti samo najhrabriji od hrabrih i najpametniji od pametnih - postoji jedna biljka koja raste daleko od sve i jedne civilizacije, ispod jednog zlatnog potoka gdje lete ptice raznih boja i gdje sunce sja bez prestanka - od te biljke se napravi posebna smjesa s vodom i to će ubiti zmaja. Najmlađi brat se u tom trenutku ustaje, ljubi staru vješticu i kreće na novi, petogodišnji put, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do tog dalekog mjesta, nalazi taj daleki, zlatni potok, i nalazi tu daleku, mističnu biljku. I nakon toga, kreće posljednja dionica njegovih dugih putovanja, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina, dolazi to zmajeve pećine, gdje se krije i gdje tu mističnu smjesu pravi i ostavlja u samom gnijezdu zmaja u najdubljoj dubini velike, mračne pećine. Zmaj ovu smjesnu pojede i na mjestu umre, nakon čega najmlađi sin utrči u pećinu i vrisne da ga sva četiri ćoška svijeta čuju Uspio sam! - oslobađa svoju ljubav, oni se vjenčaju, dva kraljevstva se ujedinuju i zauvijek žive sretno, veselo i zdravo. Potom ustaje jedan od likova i upita starca: - Pa dobro, starac, ali odakle ovdje ovo govno? - Aha, govno? Pa to se neko posr'o.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
Humor

LOL...sta je ovo neki labirint? (NHF)

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
neaktivan
Re: Humor
djigibao kaže...

LOL...sta je ovo neki labirint? (NHF)

Hahahah,nije labirint. Ali tako nažalost ispada :/

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
filipvk1000 kaže...

Neznam dali je već bio,tek sam sad došo do ove teme prvi puta...

Šetaju dva lika kroz pustinju kad odjednom vide govno nigdje oaze, nigdje ništa, samo u sred pustinje govno. Zapitaju se odakle ovo govno u sred pustinje, kad odjednom vide nekog mršavog starca s bradom do pupka. Upitaju ga: - Starac, odakle ovo govno ovdje u sred pustinje? - Sjedite djeco, ovo je jedna duga, zanimljiva priča koju morate čuti. U davno - zaboravljenom periodu prije mnogo godina, u jednom prelijepom kraljevstvu živio je kralj sa svojom kraljicom i trojicom sinova. Sva trojica sinova su bila ludo zaljubljena u prelijepu mladu princezu iz susjednog kraljevstva. Jednoga dana veliki, opaki, grdni zmaj je oteo tu mladu, lijepu princezu i odveo je preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina u svoju veliku, mračnu pećinu. Kralj susjednog kraljevstva je pozvao trojicu braće i rekao im Tko moju kćerku oslobodi od opasnog zmaja, dobit će njenu ruku. Najstariji sin se prvi javi, inače vrlo h...

kad sam ovo prvi put ćito u ovoj temi htio sam ubit boga u onome tko je stavio, sva sreća pa sad znam da nema smisla ćitat {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
14 godina
neaktivan
Humor

:) bilo a ?

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 16:42 (Scarfaceee).
15 godina
djigibao kaže...

Jel´ga auto pokupilo,..da negledam dalje??

Doctor Who ; Dexter ; True Blood
15 godina
neaktivan
passat kaže...
djigibao kaže...

Jel´ga auto pokupilo,..da negledam dalje??

Nažalost, nije.

Nisi znao da možeš premotati do kraja??

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
14 godina
neaktivan
Humor

Evo druga :D

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
13 godina
odjavljen
djigibao kaže...

Ekstremno velika muda.

SK crew
15 godina
Humor

it's fu*king bed time! {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
Humor

Tko im dao oružje...

13 godina
neaktivan
Humor

Majmun sa kalašem. :-)

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Humor

Spava Mujo i sanja Pamelu Anderson kako sa njim leži na plaži. Mujo nju pita:
• Bil’ mi dala?
Pamela:
• Može, ali pod uslovom da pojedeš govno!
Mujo pristane í pojede! I Pamela se, kao što je i obećala, skine i legne. Mujo taman da ju počne, kad Fata ga probudi da ide na posao. Mujo ljut k’o pas opali Fati šamar i kaže:
• Mater ti je.em, što me nis’ probud’la kad sam govna jeo?!

15 godina
Humor

Članak na jutarnji.hr 12 činjenica iz glazbenog svijeta

obratite pozornost na točku 12. :)

16 godina

Jednom davno živio jedan mladić, zaljubio se te pitao djevojku :
-"Hoćeš li se udati za mene i učiniti me najsretnijim na svijetu?"
Djevojka je odgovorila :
-"Ne!"
I tako je mladić živio sretno do kraja života, išao u lov, išao u ribolov,
igrao golf, gledao nogomet i popio pivu s društvom kad god je poželio.

13 godina
Humor

Evo jedna 

15 godina
neaktivan
Humor
Za bolovanje se više ne prihvaća 'Potvrda o privremenoj nesposobnosti za rad' koju vam je dao liječnik kao dokaz da ste bolesni
. Ako možete stići do liječnika, možete stići i na posao.
sad znam da ništa ne znam
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Evo jedna 

Nekontam :D

13 godina
Scarfaceee kaže...
Cromaki kaže...

Evo jedna 

Nekontam :D

Gledaj komentare

15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Evo jedna 

Imam osjećaj da tPortal i Dnevnik.hr fb stranice vode loodache.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
15 godina
neaktivan
Humor

chuck norris razumije žene...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 0:26 (raYYY).
17 godina
neaktivan
Humor

true story.

Moja mater te traži!!!
17 godina
neaktivan
Humor

mali kralj {#}

ja sam ja, ti si ti...lalala---
13 godina
neaktivan
Humor

^^

14 godina
neaktivan
Humor

Fcking Facebook

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
14 godina
neaktivan
Humor

Ljudi šta ova žena može to nemože ni jedna druga...

Pogledajte:D

15 godina
hogar315 kaže...

hahaha

kak se podmazala

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
Nostalgija

Nostalgija...

Za ona dobra stara vremena Za ona dobra stara vremena

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
15 godina
neaktivan
hogar315 kaže...

Praksa...

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice