Mogao bih zaraditi žuti sada zbog rasprave o tenkovima, ali ovo je rasprava o opravdanosti HoS-a, pa možda i prolazi.
Iz prve ruke znaš? Ma da? '88 godište? I da, igram se 20 godina jer sam po računalu lupao već u vrtiću. Ne znam što radiš ovdje onda, s obzirom da ja poznajem ljude (malo starije od tebe), veterane Domovinskog rata koji su bili u Iraku kao plaćenici i ne vise po forumima nego su još od listopada prošle godine u Čadu za nekoliko tisuća eura, umjesto jedva 3000kn za zaštitarski posao ili tek tisuću kuna više za časnički čin u BSD-ukoji u Iraku sjedi.
Ti ljudi su uvijek puni priča, a jedna od glavnih je kako se Ameri kunu u svoje Abramse (koji usput navodno piju stotine litara nafte pa im je nafta zato draga) i kako nisu niti jedan tenk izgubili, a uništili su skoro sve što su Iračani od tenkova imali, a poznata je činjenica da su imali preko 5000 tisuća tenkova od T-55 do T-90, a sada imaju skoro ništa.
Nitko od tih ljudi nije nikada vidio niti jedan ruski tenk na američkoj strani, pa mi stvarno kao osvježenje dolazi tvoja izjava o tome kako Ameri koriste ruske tenkove i onda to kažeš bez smajlija na kraju.
Ako ustraješ u tome da Ameri koriste ruske tenkove, izvoli objasniti svoje izvore. Što se mene tiče, to je za HoS do tada.
EDIT: moje izvor se spominje i ovdje, a ovdje imaš potvrdu da koriste Abramse (iako su se malo usrali RPG-a).