Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 853.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Hall of shame

Mogao bih zaraditi žuti sada zbog rasprave o tenkovima, ali ovo je rasprava o opravdanosti HoS-a, pa možda i prolazi.

Iz prve ruke znaš? Ma da? '88 godište? I da, igram se 20 godina jer sam po računalu lupao već u vrtiću. Ne znam što radiš ovdje onda, s obzirom da ja poznajem ljude (malo starije od tebe), veterane Domovinskog rata koji su bili u Iraku kao plaćenici i ne vise po forumima nego su još od listopada prošle godine u Čadu za nekoliko tisuća eura, umjesto jedva 3000kn za zaštitarski posao ili tek tisuću kuna više za časnički čin u BSD-ukoji u Iraku sjedi.

Ti ljudi su uvijek puni priča, a jedna od glavnih je kako se Ameri kunu u svoje Abramse (koji usput navodno piju stotine litara nafte pa im je nafta zato draga) i kako nisu niti jedan tenk izgubili, a uništili su skoro sve što su Iračani od tenkova imali, a poznata je činjenica da su imali preko 5000 tisuća tenkova od T-55 do T-90, a sada imaju skoro ništa.

Nitko od tih ljudi nije nikada vidio niti jedan ruski tenk na američkoj strani, pa mi stvarno kao osvježenje dolazi tvoja izjava o tome kako Ameri koriste ruske tenkove i onda to kažeš bez smajlija na kraju.

Ako ustraješ u tome da Ameri koriste ruske tenkove, izvoli objasniti svoje izvore. Što se mene tiče, to je za HoS do tada.

EDIT: moje izvor se spominje i ovdje, a ovdje imaš potvrdu da koriste Abramse (iako su se malo usrali RPG-a).

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 11:52 (naxeem).
16 godina
protjeran
Hall of shame

Šta se sad zvađate oko tenkova. Pa je istina šta naxeem kaže da ako ideš u Irak imaš hrpu love ali je to rizičan posa. Najbolje je bit pomorac na kruzeru vozikaš se i puno love. hehe xD

16 godina
naxeem kaže...

Iz prve ruke znaš? Ma da? '88 godište? I da, igram se 20 godina jer sam po računalu lupao već u vrtiću. Ne znam što radiš ovdje onda, s obzirom da ja poznajem ljude (malo starije od tebe), veterane Domovinskog rata koji su bili u Iraku kao plaćenici i ne vise po forumima nego su još od listopada prošle godine u Čadu za nekoliko tisuća eura, umjesto jedva 3000kn za zaštitarski posao ili tek tisuću kuna više za časnički čin u BSD-ukoji u Iraku sjedi.

Ti ljudi su uvijek puni priča, a jedna od glavnih je kako se Ameri kunu u svoje Abramse (koji usput navodno piju stotine litara nafte pa im je nafta zato draga) i kako nisu niti jedan tenk izgubili, a uništili su skoro sve što su Iračani od tenkova imali, a poznata je činjenica da su imali preko 5000 tisuća tenkova od T-55 do T-90, a sada imaju skoro ništa.

Nitko od tih ljudi nije nikada vidio niti jedan ruski tenk na američkoj strani, pa mi stvarno kao osvježenje dolazi tvoja izjava o tome kako Ameri koriste ruske tenkove i onda to kažeš bez smajlija na kraju.

Ako ustraješ u tome da Ameri koriste ruske tenkove, izvoli objasniti svoje izvore. Što se mene tiče, to je za HoS do tada.

Slažem se i sorry na ot. Ali da se uključi imalo logike kakve koristi imaju ameri da proizvode svoje tenkove, a na kraju kupuju tuđe!

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ova teme lici vise na raspravljanje u birtiji. Kakvi tenkovi, rusi, ameri?!

Ajde da malo zakljucam temu na koji dan da se odmorite od ratovanja!

Kljuc u bravu do daljnjega.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Eto nadam se da su se offtopic akteri ohladili pa ponovno ozivljavam temu.

Unaprijed Vas molim da se suzdrzite vrijedjanja osoba koje se spomenu u HoS-u jer to necu tolerirat.

Ako netko izvali biser to ne znaci da je glup ili da trola. Hvala!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Hall of shame

Pa kad je već otvoreno, evo jedna smješna izjava, barem meni...

Ćuna na YouTube Ćuna na YouTube
"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Haha,pa otkud mu pameti to snimat...Izlanuo se

16 godina
Hall of shame

Looooooooooooooooool koji lik!

17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo jednog:

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 23:14 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

je lik...ma ajde nesmeta mu pamet..hahahahah...sta li ce sljedece uradit...

Tuning is not a crime
17 godina
Hall of shame

hahahhahahahahhahhahahah koja legendarna izjava... ma neee PlačCoolPlač

16 godina
Hall of shame

Ova od ivija je još jača!

17 godina
neaktivan
Najjača izjava ikad!!
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
F1-IVO kaže...

Evo jednog:

Ljudi moji nema do Pake, pogledajte prve stranice HOS-a i sve ce vam biti jasno.  Cool

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 13:51 (BORG).
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Evo jednog:

1. Veoma stara 'kvartovska' fora.
  2. Vi (moderatori) još uvijek vidite broj poruka ispod imena forumaša?
I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
17 godina
neaktivan
Hall of shame
Music is my life :)
16 godina
neaktivan

Mozda nekima jest krivo kada budu u HoS-u, ali meni je sa razlogom, to sto si ti tako nemastovit, i ne znas smisliti "pametnu" temu, zato bolje Shut the f**k up! i ne rugaj se drugima no*be!

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira... Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Moramo mu sastavljati konfu koja kosta najmanje 20 000 kn...lol....

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira... Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Najsmješnije je u ovoj temi da skoro svaki post je ocjenjen s barem jednim thumb down.

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Mozda nekima jest krivo kada budu u HoS-u, ali meni je sa razlogom, to sto si ti tako nemastovit, i ne znas smisliti "pametnu" temu, zato bolje Shut the f**k up! i ne rugaj se drugima no*be!

zvijezdica na noob? otkad je to prosto?

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
4ucker kaže...

zvijezdica na noob? otkad je to prosto?

pa eto, mozda njega to vrijeda...

16 godina
makaweli kaže...

looooooooooool. koji biser malo mu fale zarezi i točke

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 22:28 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Izgleda da me neki nisu razumjeli niti ozbiljno shvatili! Odsada cu sankcionirat bedastoce jer ovo je tema Hall of shame a ne tema za medjusobna podbadanja!

16 godina
F1-IVO kaže...

Evo jednog:

e ova mi je najjaca od svih.Izlanuo se

evo jednog bisera OVDJE

pogledajte di je stavio temu hahahaha svaka mu cast!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 0:22 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
Hall of shame

HahaSmijeh

17 godina
neaktivan
Hall of shame
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Hall of shame
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Baš me zanima hoće li mu uspjeti kod i hoće li se javiti ako ne uspije... SmijehSmijeh

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
i_rambo_plache kaže...
Hyperion kaže...

Baš me zanima hoće li mu uspjeti kod i hoće li se javiti ako ne uspije... SmijehSmijeh

Onda će biti biser i pol.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Sorry

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 16:13 (big_guy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice