Dali netko zna gdje mogu skinuti besplatne nove pjesme bilo kakve i narodne i domaće i strane svakakve ali da su u video izdanju.
Ako netko zna molim ga za pomoć....=)
Dali netko zna gdje mogu skinuti besplatne nove pjesme bilo kakve i narodne i domaće i strane svakakve ali da su u video izdanju.
Ako netko zna molim ga za pomoć....=)
Možeš skinut sa bilo koje stranice ali po zakonu ti je da 24 h nakon skidanja datoteke izbrišeš sa svog računala
(ali tog se nitko ne pridržava)
youtube
mozila+keepv program i skidašbilo koji tutorijal-pjesmu ili što god poželiš
youtube
mozila+keepv program i skidašbilo koji tutorijal-pjesmu ili što god poželiš
Ja neželim s youtuba pjesme zelim znati dali postoji bilo koja druga stranica pa da mogu objavljivati ja na youtube neke nove pjesme...razumiješ
Kako downlodati s te stranice???POJASNI
EVO SKUŽIO SAM TNX
Zna li još tko neku stranicu za downlodanje pjesama a da nije youtube i metacafe...jer mi se to ne sviđa....i da ako netko zna koji program za skraćivanje filmova pjesama i ostalog video formata....hvala
Zna li još tko neku stranicu za downlodanje pjesama a da nije youtube i metacafe...jer mi se to ne sviđa....i da ako netko zna koji program za skraćivanje filmova pjesama i ostalog video formata....hvala
Probaj ovaj - Moyea FLV Editor Lite.
Takodjer, ja koristim i njihov downloader (Moyea Downloader) i o njemu mogu reci smo najbolje.
Probaj ovaj - Moyea FLV Editor Lite.
Takodjer, ja koristim i njihov downloader (Moyea Downloader) i o njemu mogu reci smo najbolje.
probaj ovdje