Facebook whitehat kartica, naknade?

poruka: 5
|
čitano: 1.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pozdrav Bugovci,

Dobio sam od Facebooka whitehat nagradu od 500$ i dali su mi opciju da mi posalju to koristenjem PayPala, WesternUniona ili njihove debitne kartice.

Sad, ako uzmem karticu, moram im poslat adresu i kopiju putovnice.

Ne smeta mi, ali bojim se koliko ce mi nase banke skinuti proviziju ako budem tu kod nas skinuo svih ~3000 kuna odjednom sa kartice?

Hvala i pozdrav!
16 godina
neaktivan

Najjednostavnije je da si napraviš PayPal account. Imas tu na Bug forumu temu o eBayu u kojoj ces naci sve sto te zanima. 

Kod prebacivanja novaca sa PayPal računa na karticu PayPal uzima proviziju, čini mi se 5$ što je zanemarivo.

Cini mi se da imas i nekakav limit u vidu da ne mozes primiti novce do odredene granice dok ne potvrdis PayPal racun. 
Tocne iznose i više o PayPal opcenitu potrazi u PayPal temi.

:) 

15 godina
neaktivan
Re: Facebook whitehat kartica, naknade?
jfrenki kaže...
Pozdrav Bugovci,

Dobio sam od Facebooka whitehat nagradu od 500$ i dali su mi opciju da mi posalju to koristenjem PayPala, WesternUniona ili njihove debitne kartice.

Sad, ako uzmem karticu, moram im poslat adresu i kopiju putovnice.

Ne smeta mi, ali bojim se koliko ce mi nase banke skinuti proviziju ako budem tu kod nas skinuo svih ~3000 kuna odjednom sa kartice?

Hvala i pozdrav!

kolko ja znam ako isplacujes na tekuci onda nebi trebalo bit problema

a druga opcija je da odaberes paypal i kada dobijes te novce sada 10. u mjesecu recimo 150$ i isplatis na karticu i platis proviziju 5$. Onda 20. opet to napravis sa drugih 150$ i platis proviziju paypalu 5$ i posljednjih 200 ti se automacki prebaci 1. u mjesecu.

Mislim da ides ovako nebi bilo nikakvih problema a izgubio bi samo 10$ provizije.

btw kako si uspio dobiti 500$

14 godina
neaktivan
Re: Facebook whitehat kartica, naknade?
lnova65 kaže...
jfrenki kaže...

btw kako si uspio dobiti 500$

http://www.facebook.com/whitehat/bounty/

The world is your playground.
16 godina
neaktivan

Prvo isprika Bugu jer sam napravio acc (zaboravio sam da imam ovaj :D)

Dobio sam whitehat nagradu sa https://www.facebook.com/whitehat

Nisam dao dovoljno detalja;

Facebook mi može poslati ovakvu karticu na kojoj bi bilo tih 500$ i koju bi onda oni nadopunjavali ako bih ja našao još koji bug.

Znači, oni meni šalju tu karticu i pomoću nje ja skidam novce. Sad, meni je jako stalo da ju dobijem, ali ne želim popušiti 500 kn na proviziju.

Imam PayPal verificiran odavno, ali karica je jedna od 50ak takvih na svijetu :D

Također sam dobio i od Googla 500$, i oni šalju novce na devizni račun (valjda, ne znam ja baš puno o tome...) - nisu me još dodali u Hall of fame ali hoće uskoro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 1:01 (Malygos).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice