DVD omoti za filmove

poruka: 15
|
čitano: 13.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
DVD omoti za filmove

na Google-u sam trazio i nisam nasao nijednu stranicu za download omota za filmove u DVD formatu, znate li vi?

16 godina
protjeran
DVD omoti za filmove

niko ne zna?

16 godina
RE: DVD omoti za filmove
forumash no.1 kaže...

na Google-u sam trazio i nisam nasao nijednu stranicu za download omota za filmove u DVD formatu, znate li vi?

imaš na divx-titlovi.com
"Coveri"
Tamo skini i resizaj
u rezu koju oćeš
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
16 godina
protjeran
DVD omoti za filmove

tnx na odg

16 godina
neaktivan
DVD omoti za filmove

Imaš ovdje.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 17:25 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
DVD omoti za filmove

Idi na www.freecovers.net i registriraj se. Tu skini covere. Za printanje skini program UnderCoverXP.

"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
16 godina
forumash no.1 kaže...

Upišeš u google pretraživač slika: naziv filma+cover ili bez plusa i dobit ćeš ih svih veličina.
16 godina
protjeran
DVD omoti za filmove

znas li gdje ima za domace filmove (vise domacih), tocnije: Jedinica (dokumentarni film)

17 godina
DVD omoti za filmove

meni je ovo najbolje

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
forumash no.1 kaže...

znas li gdje ima za domace filmove (vise domacih), tocnije: Jedinica (dokumentarni film)

Koja "Jedinica"? Da li mislimo na isti film, onaj srpski o JSO-u ili nešto drugo?
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 23:22 (goggy).
16 godina
protjeran
DVD omoti za filmove

Dokumentarni film - JEDINICA - neispričana priča o Crvenim beretkama, znas li sad? produkcija: BE92; VREME, Izdavač: Kompdesk...

17 godina
forumash no.1 kaže...

Dokumentarni film - JEDINICA - neispričana priča o Crvenim beretkama, znas li sad? produkcija: BE92; VREME, Izdavač: Kompdesk...

Znam, gledo sam film! Imam ti ja omot, budem ga skeniro pa ti pošaljem!
15 godina
neaktivan
DVD omoti za filmove

Tražim dobru stranicu za dvd omote jer ih printam i kupujem okvire i stavljam... Pa ako tko zna nekakvu vrhunsku starncu za to neka mi napiše.. hitno..

Ivan V.
14 godina
neaktivan
Re: DVD omoti za filmove

naso sam jednu dobru stranicu za tebe,pa pogledaj ima i omota i svacega .www.yesbo.de/xxxx

stranica je super jos se puni skoro otvorili stranicu preko 1000 dvd omota i muzike filmova .itd.{#}

14 godina
neaktivan

film jedinica cijeli dvd omot ima na www.yesbo.de/xxxx    dobar kvalitet{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice