na Google-u sam trazio i nisam nasao nijednu stranicu za download omota za filmove u DVD formatu, znate li vi?
DVD omoti za filmove
- poruka: 15
- |
- čitano: 13.051
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
niko ne zna?
na Google-u sam trazio i nisam nasao nijednu stranicu za download omota za filmove u DVD formatu, znate li vi?
tnx na odg
Idi na www.freecovers.net i registriraj se. Tu skini covere. Za printanje skini program UnderCoverXP.
znas li gdje ima za domace filmove (vise domacih), tocnije: Jedinica (dokumentarni film)
znas li gdje ima za domace filmove (vise domacih), tocnije: Jedinica (dokumentarni film)
Dokumentarni film - JEDINICA - neispričana priča o Crvenim beretkama, znas li sad? produkcija: BE92; VREME, Izdavač: Kompdesk...
Dokumentarni film - JEDINICA - neispričana priča o Crvenim beretkama, znas li sad? produkcija: BE92; VREME, Izdavač: Kompdesk...
Tražim dobru stranicu za dvd omote jer ih printam i kupujem okvire i stavljam... Pa ako tko zna nekakvu vrhunsku starncu za to neka mi napiše.. hitno..
naso sam jednu dobru stranicu za tebe,pa pogledaj ima i omota i svacega .www.yesbo.de/xxxx
stranica je super jos se puni skoro otvorili stranicu preko 1000 dvd omota i muzike filmova .itd.
film jedinica cijeli dvd omot ima na www.yesbo.de/xxxx dobar kvalitet