Duhan

poruka: 110
|
čitano: 110.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Duhan
dinos3 kaže...
Prijatelj onu vrecicu koja se kupi ima oko 2 tj, a kad kupi kutiju ima ju dan i pol.
Vrecicu plati 30kn + puno filtera i rizli oko 40 kn sve ukupno.. Isplati se i to previse..

Uzme,zeleni domingo(24kn 33g),kutija swan slim filtera(9kn 165kom ili 150kom,nisam dugo uzeo kupujem rizla + filtere tamo je 165kom),2x Smoking crvenih rizli(2kn 60kom),ima šta cjeli tj. pušit ako umjereno puši,ja 2 vrečice zelenog dominga u tj. dana stučem,i puno mi je isplativije od običnih cigareta i puno bolje su mi te motane.

A sve ga to izađe 37kn,dobije se od jednog paketića duhana 80tak cigareta.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 22:20 (kruskar).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jeftiniji? kolko jeftiniji? uzmimo u obzir da marlboro kutija od 20 cigareta kosta oko 23 kn, a njih se smatra za najbolje, bijelo marlboro. pa sad kolko bi kostalo da motas 20 cigareta?

Eto zašto nepišači nemogu raspravljati o duhanu i cigaretama.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 22:21 (thuglife).
15 godina
moderator
mar123 kaže...

jel pusis?

nije isto ko sve drugo, smece je jer je to sve smece. ali kad sam probo one za 15 kuna, prvo ugusio se od smrada skoro a drugo smrad odvratni ulazi u prste i poslije 3 dana ih nemogu oprat.

da, pušim marlboro

i zato upravo mogu reći da je većinom duhan za motanje "bolji" od njega...i bar upola jeftinije te izađe...

samo što ja nemam volje petljati s time...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
kruskar kaže...
dinos3 kaže...
Prijatelj onu vrecicu koja se kupi ima oko 2 tj, a kad kupi kutiju ima ju dan i pol.
Vrecicu plati 30kn + puno filtera i rizli oko 40 kn sve ukupno.. Isplati se i to previse..

Uzme,zeleni domingo(24kn 33g),kutija swan slim filtera(9kn 165kom ili 150kom,nisam dugo uzeo kupujem rizla + filtere tamo je 165kom),2x Smoking crvenih rizli(2kn 60kom),ima šta cjeli tj. pušit ako umjereno puši,ja 2 vrečice zelenog dominga u tj. dana stučem,i puno mi je isplativije od običnih cigareta i puno bolje su mi te motane.

a i zabavno je motat cigarete {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
luka94 kaže...
kruskar kaže...
dinos3 kaže...

a i zabavno je motat cigarete {#}

To je sigurno,nekako mi je slađe kad uhvatim onu rizlu u svoje ruke pa ručno si zamotam(motam bez onih gluposti,motalica i toga),motam već god dana i jaaaako mi se isplati i bolje mi je puno od običnih cigareta.

16 godina
thuglife kaže...
mar123 kaže...

jeftiniji? kolko jeftiniji? uzmimo u obzir da marlboro kutija od 20 cigareta kosta oko 23 kn, a njih se smatra za najbolje, bijelo marlboro. pa sad kolko bi kostalo da motas 20 cigareta?

Eto zašto nepišači nemogu raspravljati o duhanu i cigaretama.

nisam nepusac, samo ne pusim tako cesto. ali kad pusim pusim marlboro, nekad frendovi uzmi onaj pal mal ili jos nesto jeftinije i to uzmem ali pozalim.

16 godina
neaktivan
Duhan

Onda mi je još nejasnije, ovaj marlboro što je sada dostupan nikako ne opravdava cjenu, nije ni sjena onome od prije koje godine, a ni tada nije bio ni blizu najboljem duhanu. Pall Mall je dosta dobar, a i udrigm zemljama je dosta skup koliko čujem, kod nas je 2 godine jeftiniji zbog promocije.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
thuglife kaže...

Onda mi je još nejasnije, ovaj marlboro što je sada dostupan nikako ne opravdava cjenu, nije ni sjena onome od prije koje godine, a ni tada nije bio ni blizu najboljem duhanu. Pall Mall je dosta dobar, a i udrigm zemljama je dosta skup koliko čujem, kod nas je 2 godine jeftiniji zbog promocije.

Meni je Maša odvratna.. Jedino mi se ovo s mentolom od njih svida ali je preskupo..

16 godina
Duhan

a šta da ti kazem, ne konzumiram cesto, pa mi nije tesko dat 23 kn.

16 godina
Duhan

Motat mozes na vise nacina,netko voli najprostije prstima i uzivaju dok drugi koriste masinice,ima ih raznih vrsta.

Duhan,zavisi kako di naletis cijena/kolicina varira pogotovo ducan/trafika - sverc... Na hrelicu se moze nac po 50 kn a ja na placu nadem po 70 kn,a kolicina je,svi ti kazu pola kile ali to pola kile ni vidjelo... 350 grama ti je da s tim oko 100 recimo oduzme kutija.(zato se i trazi sto jeftinije stalno).Inace meni duhan je dobar redovito koristim.Naravno oz to idu rizle,tko kakve vole isto, cijena mislim 2,5 kn 50 kom? nikad zapamtit. I naravno tko jos voli filtere, moja zemska bez tog nemre dok meni smetaju, ja cisto skroz.mislim da je kutija 10-15 kn oko 250 kom? isto ne znam pogotovo jer ne kupujem ali tako negdje.

E sad razlika duhan/kupovna cigareta. Uz cjenu mozemo reci i da je "zdravije" jer nema kemikalija.meni znaci (kupljeno na placu ne kiosk) izade recimo ova skuplja varijanta 70 kn i sad rizle...pa nek i bude 20 kn ( 8 kom x 50 = 400 cigareta -- nemojte me sad tocno drzat ali razlika sitnica).znaci 90 kn i meni traje mjesec dana (neki put vise neki put manje),s tim da nas dvoje dimi,i da otprilike dnevno zajedno podimimo neki 15 cigareta ,za vikend i vise... Mislim da se lako dode do racunice koja je usteda...uglavnom jako velika.e sad o ukusima....to svatko svoje ima,dok ne proba pa vidi dal mu pase il ne pase. Zato ih na kioscima (skuplja varijanta) ima u raznim okusima dok po placevima (jeftinija) ima mislim jedan jedini okus,jedino ako nije bas Škija....

i naravno ako tko ima koga za preporucit....samo dajte :)

16 godina
Krocky kaže...

Ma ako mislite o meni nisam diler. samo tražim ponudu od canabisa za duhan. Jer sam u zadru!

Ne,nije išlo tebe,ali ni za kolegu Canabisa ne mislim da je dealer,samo mi se zgodno složilo

ovo što tražite od njega.....daj meni kilu,meni 2....kužiš?{#}

ne pomažem nikome ništa,sve dok se ne naučite čemu služi tipka hvala (ako je ima na topicu)
17 godina
neaktivan
Duhan

evo lagane računice, kupio pola kile slavonskog duhana (virždinija) meni jako fin za 90 kn.

zadnje što sam kupovao od duhana je zeleni zlatni dukat (zlatna virdžinija) 40g, koji je trajao 3 dana, dakle trošim cca. 14g dnevno, pola kile bi trebalo potrajati 36 dana po toj računici, a kutija najjeftinijih cigareta je 16 kn, kutija dnevno u 36 dana je 576kn... odnosno duhan me dnevno dođe 2 i po kune

dakle 16 > 2.50 kn dnevno, naravno tu treba dodati papiriće i filtere no još uvijek pušim jeftinije nego sam ikada pušio, ušteda je ogromna ... kao da i ne pušim {#}

gaahhh
16 godina
Duhan

Evo moje računice,da napišem nešto i ontopic:

Prvo sam dimio kutiju plavog Waltera,koji dođe koliko vidim 20 Kn sad, WTF!!??

Pa sam prešao na crveni York,koji je sad 18 Kn pobogu XD

Crveni Gizeh papirići dođu 1,5 Kn u Bili,a sadrže 50 listića

Gizeh Slim filteri također u Bili dođu 5,5 Kn ima ih 120 kom. u vrećici.

Duhan me izađe 100 Kn 500g,ali pravi duhan i točno na gram izvagan

kod provjerenog "dealera".

Također ne oscilira u kvaliteti i točno je onakav kakav mi odgovara.

Duhan se definitivno isplati u odnosu na cigarete.

Inače,dok sam kupovao cigarete,to je samo išlo...jedna za drugom.

Ovako dok motam,onda kad mi se dimi smotam i to je to,

nemam potrebu palit jednu na drugu kao što je to bio slučaj s cigaretama.

ne pomažem nikome ništa,sve dok se ne naučite čemu služi tipka hvala (ako je ima na topicu)
12 godina
Duhan

http://www.praznefiltercigarete.com/images/stories/dsc6621.jpg

Imate na svim kioscima i takva punilica nije skuplja od 60kn

250 praznih cigareta sa filterom košta 20 kuna (imaju neke steaples, tako nešto).

Duhan nabavite u susjednoj BiH na pazaru za cijenu od 50kn. Sve je nabijeno u neku kutiju, uglavnom ja je nisam vagao ali duhan je dobar i od jedne možete napuniti minimalno 200 komada bez obzira kako nabijate.

Računica

50+20=70 za 200kom (10 kutija)

10 kutija najšugavijih cigara košta vas minimalno 150 kn dakle duplo skuplje a ako pušite Marlboro, WW ili sl. izaći će vas 3 puta jeftinije.

Što je najbolje taj duhan je izvrstan, od njega manje kašljete, dovoljno je jak i ne smrdi.

Punjenje cigareta je brzo i jednostavno, odvojite 40 min navečer i možete napuniti preko dvije kutije a tako punjena se neće razlikovati od prave cigarete.

I'm just a person, not alien or something like that so don't be afraid.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 14:43 (ruzcheHR).
12 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Krocky kaže...

Ma ako mislite o meni nisam diler. samo tražim ponudu od canabisa za duhan. Jer sam u zadru!

Ne,nije išlo tebe,ali ni za kolegu Canabisa ne mislim da je dealer,samo mi se zgodno složilo

ovo što tražite od njega.....daj meni kilu,meni 2....kužiš?{#}

Shvatio sam! Hvala! ali ako netko mi može reći kako do privatne poruke bio bih zahvalan!

Bernardo Krolo
16 godina
Duhan

pa u čemu je problem? pogledaš ispod njegovog avatara,dole desno imaš pisamce.

klikneš na to i pošalješ čovjeku PP:)

Tigar Krezumica
12 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

pa u čemu je problem? pogledaš ispod njegovog avatara,dole desno imaš pisamce.

klikneš na to i pošalješ čovjeku PP:)

hvala ti

Bernardo Krolo
16 godina
Duhan

da to sa masicinom isto dobro,dapace imam i koristio ali skuzio da mi na to ode bar duplo vise duhana neg da rucno motam... tako da se vratio rucnom motanju :)

btw fromcell jel moze i netko drugi nabavit od tvog nabavljaca ? pola kile za 100 kn je dobra cijena.

17 godina
neaktivan
Duhan

Obožavam sam motati cigarete, to mi je prešlo u ritual... ako mi se ne da niti ne pušim, ako je volja za cigaretom veća od lijenosti tada motam... genijalan režim koji daje slobode koliko je potrebno a opet se ne osjećate bolesnim narkomanom... kamilicizam...o_O

gaahhh
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 17:44 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
Duhan

ja pol kile duhana platim 50kn i 20kn platim 600 rizli ( il kak bi se reklo praznih cigari) ...dode me puno jeftinije...jer svaki dan dati 32kn za dvije kutije benstona, nema sanse...

frkanci {#}

http://s2.ba.bitefight.org/user/bite/109923
16 godina
start kaže...

ja pol kile duhana platim 50kn i 20kn platim 600 rizli ( il kak bi se reklo praznih cigari) ...dode me puno jeftinije...jer svaki dan dati 32kn za dvije kutije benstona, nema sanse...

frkanci {#}

ma tko sta di???
aj javi ako se moze gdje nabavis i kakav je

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

evo lagane računice, kupio pola kile slavonskog duhana (virždinija) meni jako fin za 90 kn.

Di ima to za kupiti? I zanima me kolka je razlika između tog duhana i ovog na slici (Golden virginia) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Golden_Virginia_25g.jpg

16 godina
Duhan

sve ti je to manje vise isto,svi ti uglavnom prodaju virginiju....

14 godina

Za tu Golden virginiu kazu da je prefina..

17 godina
thuglife kaže...

Pall Mall je cjenovno u rangu Marlbora, a negdje čak i više. 
U RH su na 15-17 kn (nisam siguran, nisam ih odavno uzeo), dosta često sam ih pušio, ali sam se ipak vratio na crveni marlboro. Tu sam doma i to više ne mijenjam ;)

Šta se tiče duhana i motanja.. mene bi prošla volja za cigaretom dok ja to namotam.  

edit:

pitanje: zanima me koliko otprilike cigarete uspijete napravit od pola kile duhana ? 

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 21:55 (puma1400).
16 godina
Duhan

od pola kile jako jako jako puno....racunaj pa da ide u jednu oko 2 grama sumnjam vise,nisam mjerio jer nemrem ali otprilike mozes izracunat da dobijes neku kolicinu....sad opet zavisi kako motas dal rizle dal one prazne cigare i tak....uglavnom usteda naspram cigareta je ogromna

15 godina
Duhan

Slucajno naleti na temu pa onako bacim oko,citam ove komentare tipa ove su bolje cigarete ovaj je duhan bolji,ovo mi je isplativije i pitam se na sto vi bacate novac?

Razumijem svako ima svoj neki uzitak,npr ovdje su svi pusaci ja nisam,ali radje taj novac u nesto drugo ulozim (ne nisam djete 85 sam godiste).

Smrdis,ovisan o tome,dosta gledam ove djecurlije nemaju kesa pa njih 5 uzme jednu kutiju ma daj nemoj ni pusit ako nemas novac,ispadaju frajeri? za mene ne!

Znam da cu ovdje dobiti puno TD ali moze odg sto cigarete?zasto vas to privlaci ?mene ne,nikako,jesam ja drugaciji od vas haha (vanzemaljac).

pozzz uzivajte decki.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
odjavljen
Nisi pušač, nisi se navukao kao mi, ne utječe na tebe kao na npr. mene - cigara iza jela ili uz kavu - neprocjenjivo. Tebi ne paše i to je to.

P.S. Stoša zakon. Hebeš waltera, marlboro i bilo koji duhan (probao razne). Nije to to. Meko pakovanje obavezno.
http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Nisi pušač, nisi se navukao kao mi, ne utječe na tebe kao na npr. mene - cigara iza jela ili uz kavu - neprocjenjivo. Tebi ne paše i to je to.

P.S. Stoša zakon. Hebeš waltera, marlboro i bilo koji duhan (probao razne). Nije to to. Meko pakovanje obavezno.

Nema ništa bolje poslje jela,evo sad sam bio do trgovine i kupio sam vaneli,duhan je bolesno dobar,ali mu je i cijena ajme,40kn 25g.

16 godina
Duhan

bas to ne pase ti i to je to,nema se tu sta objasnjavat. meni isto gust uz kavu zadimit :) svatko ima neki svoj "fetis"

isto kao ako cugas kad ti ne pase neka cuga. ili zasto trosis na cugu,igrice filmove itd.....svatko svoj gust ( a i nije da mj potrosim nesto da mi utjece bitno previse,eto ja recimo ne konzumiram skoro nista slatko - cokolada obicna zna potrajat mj dana,nemam potrebe pa eto tu ustedim {#})

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice