Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.244
|
čitano: 1.526.897
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
14 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
janiq kaže...

Kupac: ja

Prodavac: rebelsy

Predmet: Logitech G500

Iskustva: Prodaja prosla u redu, sve kako je u opisu. Jedino sto mi je novi mouse scroll na G500 katastrofa, no valjda je sve stvar navike.

A da staviš ocjenu?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
neaktivan
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

logicno je da je ocjena 5/5 kad nema nikakvih zamjerki, sve je bilo kako je pisalo u oglasu, htio je probati kod mene jel sve funkcionira... uvjerio se i otisao kuci zadovoljan..

to sto mu bas ne pase scroll .. tu mu ja ne mogu pomoci.. to je stvar navike...

;)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 12:13 (rebelsy).
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

logicno je da je ocjena 5/5 kad nema nikakvih zamjerki, sve je bilo kako je pisalo u oglasu, htio je probati kod mene jel sve funkcionira... uvjerio se i otisao kuci zadovoljan..

to sto mu bas ne pase scroll .. tu mu ja ne mogu pomoci.. to je stvar navike...

;)

Logično je, ali pravilo je pravilo.

15 godina
Prodavatelj Goddish
Objek Mišonja (Razer Tron)
Trgovina obavljena, sve 5 na obostrano zadovoljstvo
15 godina

Da ne pišem za svakoga, sa svima sam imao pozitivna iskustva pa ću staviti samo ocjenu.

Valjda nisam nikog zaboravil...

Kupac: oddball

Prodavač: thedream

Predmet: Rise of Nations

5+/5

Prodavač: thedream

Predmet: CL Audigy SE

5+/5

Prodavač: Zvona

Predmet: Matična, proc, RAM

5+/5

Prodavač: AjgoR

Predmet: iPod Shuffle

5+/5

Prodavač: devil1

Predmet: Scythe Katana 3

5+/5

Prodavač: aladdin

Predmet: XFX HD4830

5+/5

Htio bih i pohvaliti člana Tvrdy, kad je neka akcija na Steam-u on mi kupi i gifta igru, a ja mu uplatim pare na račun. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 14:06 (oddball).
15 godina

Kupac: Ja

Prodavač: RaZ0R9111

Predmet: HD3650 512 MB Silent Asus

5+/5

Jedini minus je nasa pošta...deru takav novac za takav nizak profesionalizam...sram ih moze biti

eplati.com
14 godina
neaktivan

Kupac: mislavgray

Prodavač: Goddish

Predmet prodaje: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-chiftec-750-w/105055.aspx 

Bajka ide ovako: Znaci u petak je napajanje prodano meni oko 1 sat jer se tripl nije javljao. Dogovorim s goranom preuzimanje u petak kao nemoze, subotu nemoze, nedelju nemoze, i padnje ponedjeljak u 18 30. Iskace stvar da mi je covjek poslao grafe busom koje dolaze u 19 40 te ako ih nepokupim to se em moze zagubit em neznam svasta... Velim goranu nemogu nikako doc do 18 30 veli ok teleportiraj se tu za 20 kao on ide u westgate i kao ne pase mu kasnije cak sam bio spreman u 23 sata doc po njega al kao nemoze nisam dosao u 18 30 wtf... Uglavnom sutra salje triplu kao jer ja nisam mogao doc po njega s tim da je od petka rekao da njemu salje, pa da ide meni, pa da njemu ipak ne salje i vise neznam ni sam uglavnom 98598324987934 puta je promijenio misljenje... ja mu nudim lc od 200 kuna NOVO i 200 u keshu i takav je dogovor on je odustao kao sto sam rekao n puta

EDIT: USPJELI SE DOGOVORIT sutra ga idem uzet, al poznavajuci njega jos moze misljenje promjenit...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 18:47 (mislavgray).
14 godina
neaktivan

Klinac kaj ces, imam i ja jednog prevaranta!

Čekam do sutra pa cu staviti oglas po pravilima, naime već mi 3 tjedna šalje bon od 20 kuna i ne odgovara na poruke! {#}

http://www.bug.hr/forum/user/xxxbimboxxx/25929.aspx

17 godina

Priča je ukratko ovaka:

dogovor je bio prošli tjedan gotov, čovjek je trebao dobiti napajanje i novac za svoje napajanje.

I onda je u međuvremenu se saznalo da je dogovrio on to napajanje još s nekim ljudima, tako da je postalo malo čudno kad je rekao da nemože ni jedan dan, kad god je on pitao.

I dogovor je pao u dns u 18 i 30, ali kako mislavu dns dolaze grafičke, slučajno, koje nemaju veze sa goddishom, on dns nije mogo fizički stići do njega i rekao mu je da može bilo kad doći, ali ne u to vrijeme, ako treba čekat će ga do pola noći.

I onda je opet sve otpalo :-D

ali sad su se opet dogovorili, valjda će sad nešto biti od toga

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Priča je ukratko ovaka:

dogovor je bio prošli tjedan gotov, čovjek je trebao dobiti napajanje i novac za svoje napajanje.

I onda je u međuvremenu se saznalo da je dogovrio on to napajanje još s nekim ljudima, tako da je postalo malo čudno kad je rekao da nemože ni jedan dan, kad god je on pitao.

I dogovor je pao u dns u 18 i 30, ali kako mislavu dns dolaze grafičke, slučajno, koje nemaju veze sa goddishom, on dns nije mogo fizički stići do njega i rekao mu je da može bilo kad doći, ali ne u to vrijeme, ako treba čekat će ga do pola noći.

I onda je opet sve otpalo :-D

ali sad su se opet dogovorili, valjda će sad nešto biti od toga

Ha.Ha.Ha ja odustajem

15 godina

Prodavatelj GODDISH

Kupac: STRIT

Predmet prodaje: MSI gtx 460 hawk

Našli se kod prodavatelja na cedeviti isprobali na licu mjesta i riješeno. Naravno full bundle i dokumentacija(račun)

OCJENA 5/5

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 0:29 (strit).
15 godina

Prodavatelj ZUBIC

Kupac STRIT

Predmet SSD G.Skill pheonix pro 60GB

Našli se u dogovoreno vrijeme nadogovorenom mjestu, full bundle ispravan račun dobra cijena.

OCJENA 5/5

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
17 godina

Prodavač: Laxarus

Kupac: rooswelt1991

Predmet: Napajanje fatal1ty

Ocijena: 5/5

Opis: dogovorili se, ja uplatio (uz mali nesporazum :-D) on poslao busom, ja pokupio (usput hebo vozaču sve po spisku jer je kasnio 40minuta), i sve radi, zapravo novo napajanje :-D

ps prodao sam svoju matičnu rame i grafičku ovome gospodinu (on isti dan uplatio novac i rekao da pošaljem) međutim ja nisam bio u mogučnosti poslati već sam poslao tek u petak, jer pošta nije radila preko praznika.

Poslano je HPexpresom, i ja sam sve platio, i trebalo je jučer doći do 15 sati kod njega. Međutim on mi se ne javlja, iako je bio poslije toga par puta online, jednostavno ne odgovara na pp. Mislim sa moje strane je sve bilo korektno (čak sam mu poslao i jedan poklon) ali on se ne javlja, i mislim da je to nešto za što bi se i sto trebala napraviti neka lista, za kupca. Samo mi još treba da se javi za 10 dana i kaže da mu nešto ne radi -.-*

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...
evo da ga pohvalim imam napajanje nije on tolko los :P

Da se i ja nadovežem.

Prodavač: Goddish

Kupac: tripl3

Predmet: Chieftec CFT-750-14C [Tema 1][Tema 2]

Ocjena: 0/5

Objašnjenje:

Moja epizoda s Goddishom počela je, službeno, 9. lipnja, kada sam napajanje rezervirao za ponedjeljak, 13. lipnja. Sve je, bar sam ja tako mislio, s prodavačem bilo dogovoreno u vezi cijene, slanja, načina plaćanja itd. Dakle, u taj ponedjeljak je on paket trebao već poslati. No, prodavač je napajanje do 22.-og slao 'sutra' svaki dan. Prvo je problem bila škola, pa praksa, pa pošta koja radi kratko, pa sestra koju mora čuvati, pa more na koje je išao, navodno, cijeli tjedan (u istom tom cijelom tjednu je dogovorio barem 5 preuzimanja napajanja). U međuvremenu je i bumpao prvi temu prodaje.

22. lipnja (srijeda), nakon 9 dana navlačenja moje malenkosti, prodavač otvara NOVU temu u kojoj prodaje napajanje. Da ne duljim, ukratko kako je to prodavanje prošlo, koliko sam ja upoznat: prvo ga je 'prodao' (jasno vam je zašto koristim navodnike) roosweltu, koji ga je trebao skupiti u petak i poslati meni, pa ga je onda pokušao prodati opet meni, no budući se ja nisam javio (u subotu u jedan ujutro) 'prodao' ga je mislavgrayu (koji je to napajanje, da stvar bude komičniji, isto nudio meni osobno), do subote u rano poslijepodne, opet sam ja bio u igri, i proveo sam par sati i priličan broj poruka u objašnjavanju kako poslati, kako riješiti plaćanje (jer mu 'MAMA', naime, NE SMIJE nikako primiti novce, jer mu ih neće dati, a nema ni račun, paypal itd). Na kraju sam čak tijekom nedjelje pristao da on to pošalje u ponedjeljak a da ja potrošim dodatnih 50kn kako bi mu poslao novac Western Unionom (toliko sam napaljen na napajanje bio, lol). I ostalo je na tome, to je bio posljednji dogovor u nedjelju popodne, prodavač je u nedjelju navečer izignorirao sve moje poruke za potvrdu dogovora i odgovorio mi u ponedjeljak ujutro kako je napajanje prodao članu mislavgray.

Što da kažem na koncu. S malim ne imati posla ukoliko je to ikako moguće, a pogotovo ako trgovina uključuje bilo što što ne upada u domenu doći kod njega doma, osobno iskopčati komponentu i dati mu lovu na ruke. Bože sačuvaj da idete na opciju da vam šalje poštom, jer, ako i pronađe poštanski ured, sumnjam da bi uspio paket pravilno poslati.

Just my 2 cents...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 20:56 (tripl3).
14 godina
neaktivan

Molim kupca na black listu zbog nemara.

Prodavač: Monopol (ja) ( http://www.bug.hr/forum/user/monopol/39033.aspx )

Kupac: xXxBIMBOxXx ( http://www.bug.hr/forum/user/xxxbimboxxx/25929.aspx )

Predmet: Maske ( http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-poklanjam-maske/102229.aspx )

Iskustvo: -0/5

Pošto sam mu slao poštom došli smo do dogovorenih 20 kuna, trebao mi je poslati bon ali nije! Ako me išao prevariti za 20 kuna stvarno sramota! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 21:36 (Monopol).
14 godina
neaktivan

Uhhhuu nakupilo se dosta toga i dobroga i lošega!
Nešto će se i obrisati što je nepotrebno, inače sutra ću sve dodati na liste. 

17 godina

Prodavač: zec23dark

Kupac: Hyperion

Predmet: Peltier 136W

Ocjena: 5/5

Opis: Dogovorili se, ja uplatio, on poslao poštom. Jedino što sam morao čekat tjedan dana da pošta to dofura do mene. (U ponedjeljak prema njegovoj tvrdnji poslano, stiglo sljedeći ponedjeljak odnosno danas. Pošta = slowmotion)

Nisam siguran, ali mislim da je navedeni peltier prije ~80W nego 136W. Power Calculator spojen na napajanje na kojeg su spojeni 3 venta, potenciometar za ventove i peltier (bez matične, procesora, grafičke, diskova...) vuku iz utičnice 103W, maknem ventove i potenciometar to je 90W, korisnost napajanja ajd nek je 85% za tako nisku potrošnju, 90x0.85 = ~76,5W (ugrubo).

Dali treba biti nešto vruće stavljeno na gornju stranu peltiera da dosegne nazivnu snagu od 136W neznam no znam da kada sam ga stavio na procesor u Idle je bilo sve ok, temperatura 28-29C (6-7C manje nego inače), no u loadu je totalno razočaranje. Umjesto da temperature budu manje one su rasle sa 28 na 70+C i morao sam prekidat stress test. Očito je taj peltier preslab da prebaci toplinu sa procesora na hladnjak.

Morat ću ga iskoristiti u neke druge svrhe. Dati ću 5/5 iako imam nekih sumnja, jer je paket stigao uredno, lijepo zapakovan, lijepo očišćeni peltier u najlonskoj vrećici.

MKV - H.264
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 22:47 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...

Prodavač: zec23dark

Kupac: Hyperion

Predmet: Peltier 136W

Opis: Dogovorili se, ja uplatio, on poslao poštom. Jedino što sam morao čekat tjedan dana da pošta to dofura do mene. (U ponedjeljak prema njegovoj tvrdnji poslano, stiglo sljedeći ponedjeljak odnosno danas. Pošta = slowmotion)

Jako moguće, jer pošta nije radila preko tjedna zbog praznika, a ako još nisu htjeli dostaviti subotom, računica je ok...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu
14 godina
neaktivan
Prema njegovoj tvrdnji, piše na paketu kad ne poslano, ja sam slao pouzecem 21.6 a danas dobio novac! Naravno zbog neradnih dana sve je kasnilo...
14 godina
neaktivan

Ja samo moram dodat 2 momka koji su kao kupci zaslužili ocjenu

0/5

Jave se da kupuju, dam im broj računa, šaljem slike/sms i onda ništa, odustali bez riječi. Mrzim dijelit svoje podatke okolo i da onda tako ispadne.

Radi se o proteinz-u za bf bc2 key i drugom momku kobra24 za gamepad.

Kobra24 je čak naknadno vrijeđao na private pa se nadam i sankcijama za klinju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 16:22 (free87).
16 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz Bug oglasnika

Prodavac: Laxarus

Kupac: Escudo

Predmet: Acer G245H 24"

Iskustvo: Poslao mi posiljku u pon ujutro, stiglo u utorak ujutro, monitor je doslovno nov kao sto je i naveo, full bundle i garancija, dogovorili smo se u samo 3 poruke, sve pohvale.

Ocijena: 5/5

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 18:11 (Escudo).
15 godina

Prodavac: microman

Predmet: iphone 4 vip bijeli novi

Iskustvo:  Zar uopce treba sta pisati =)  

Dogovoreno u par rijeci,preuzeto prije 20 minuta,mobitel bez ikakvih znakova koristenja,a ja glupan glupi zaboravio da iphone 4 trazi micro sim karticu...a imao sam iphone 4 prije pola godine i ja to zaboravio,i sada opet trebam rezati,rezbariti novu sim karticu...

Ocijena: 100/1

eplati.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 19:43 (eplati.com).
17 godina
neaktivan

evo znam da se tu stavljaju samo kupoprodajne stvari ali moram pohvaliti kolegu forumaša:

The Unforgiven koji mi je poklonil WOT account.

još mu se jednom ovim putem zahvaljujem{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan

1.Kupnja
Kupac: Roadkiller
Prodavač: Liverpool1892
Predmet trgovine: Zaštita za LG GT540
Nakon što sam vidio oglas javio sam mu se na PM, dao mi svoju mail adresu da se preko nje sve dogovorimo jer imam limit od 3poruke dnevno.
Sve dogovorili, ja uplatio, o poslao, sve uredno zapakirano stiglo.
Preporuka prodavača

-----
2.Kupnja
Kupac: Roadkiller
Predmet trgovine: Zrcalna folija za LG GT540
Što reći za prodavača? Sve se dogovorili u par poruka, ja uplatio on poslao.
Bravo i Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 11:07 (Roadkiller).
14 godina
neaktivan

Prodavač: mind_challenge

Predmet: USB wifi adapter

Iskustvo: Na kraju smo se dogovorili za zamjenu, sve 5.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Prodavač : Luka Ivanković

Kupac : JA- ilija2010lukic

Predmet : RAM DDR 400 MHz 1 GB

Opis: sve prošlo bez ikakvih problema. Dogovorili se u par privatnih poruka... evo osposobio sam svoju staru kantu ;)

samo kad sam vidio kolika je poštarina, izraz lica mi je bio ovakav {#}.... faking HPexpres mi uzeo 50+ kn, al nema veze...

svakako preporučujem suradnju s ovim forumašom

Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome. R.I.P. EP 24.6.2011
16 godina
moderator

Držite se teme dečki.

Sve je objašnjeno u prvom postu.

سمندری ڈاکو
17 godina

Kupac : peraja

Predmet: Prednja led lampa i stražnja bljeskalica

Dogovorili se i našli osobno,  uredno razmjenili robu, svjetla rade.

Ocjena: 5/5, preporuka

P.S. Liverpool1892: Nisam mogao prije postaviti ocjenu i dojam jer nemam računalo tamo, sad sam se vratio doma, pozz.

Men aren't fat, only fat women are fat.
14 godina
neaktivan

Za sve NEvjerne Tome i moje prodaje i moje bodove, tko želi neka provjeri pa će vidjeti da su svi mojih 65bodova postani u temi sa foruma, a NE sa njuškala kako neki kažu.

Da vam bude lakše, napisao sam i stranice na kojoj se nalaze iskustva kupaca od mene!

To što su neki ljubomorni na bodove ehh tu ja ne mogu ništa :) neka i dalje budu{#}. Rečeno je da dodajem bodove bez ikakve prodaja, baš iz tog razloga sam dole naveo sve prodaje na forumu i broj stranice, pa nevjerne Tome pogledajte!

1.Prodaja- 1.stranica - Ocjena 5/5

2.Prodaja- 2.stranica - Ocjena 5/5

3.Prodaja- 5.stranica - Ocjena 5/5

4.Prodaja- 6.stranica - Ocjena 5/5

5.Prodaja- 6.stranica - Ocjena 5/5

6.Prodaja- 6.stranica - Ocjena 5/5

7.Prodaja- 6.stranica - Ocjena 5/5

8.Prodaja- 8.stranica - Ocjena 5/5

9.Prodaja- 9.stranica - Ocjena 5/5

10.Prodaja- 10.stranica - Ocjena 5/5

11.Prodaja- 10.stranica - Ocjena 5/5

12.Prodaja- 10.stranica - Ocjena 5/5

13.Prodaja- prošla tema - Ocjena 5/5

13.Prodaja - Ocjena 5*13 = 65/65

Ovo sam moro napraviti da vidite da je tema pravedna!! Svaki OFF TOPIC će biti obrisan!
EDIT: Tipično za naš narod!! Samo lupajte da vam se ne sviđa :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 12:27 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan
Kupac : mislavgray 

Prodavač:AbeDomeNuS

cojek iz vedra neba: djavolski 

Predmet: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/kupovina-wd-velociraptor/105521.aspx

Javlja se abedomenus da ima disk sve super uplacuje mu kolega rooswelt i on poslao iduci dan. Isti dan javlja se meni djavolski da je on imao neki dogovor s abedomenusom da mu je slao 2 raptora za jedan hdd od 160gb te kako raptori nisu bili ispravni veli abedomenus a djavolski nikad dobio nazad ni raptore ni hdd od 160gb, sada rekao je ako ce imati broj jedan u gornjem lijevom kutu to je njegov disk. Sada mene zanima, nikoga ne blatim dosao je disk windows ga vidi jos nisam pogledao ima li bad secktora nadam se da nema, ali ako ovo nije djavolskov disk kako je mogao znat za taj broj jedan... PS disk je bio isaran i presaran i taj broj je isto bio posaran tolko lose je posarano bilo da se keljio disk.. 

Ocjena: 4/5 zasad jer nisam pogledao dal ima bad sektore, a i ovo 1 me muci samo zbog ove zavrzlame..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice