Na istu na kojoj sam ja na crnoj.
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
- poruka: 2.155
- |
- čitano: 1.355.142
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupac ja http://www.bug.hr/forum/user/pranja_dakovo/54644.aspx
prodavac kordy http://www.bug.hr/forum/user/kordy/3433.aspx
kolega je prodavao svoju graficku karticu 4870 s accelerom, pitao sam ga dal bi mi poslao, ja ju isprobam i uplatim mu novce,
graficka stigla u pondjeljak , ja mu uplatio novce u utorak.
sve preporuke
ocijena 5/5
prodavac : abedomenus http://www.bug.hr/forum/user/abedomenus/29180.aspx
kupac : ja
predmet : 5850 sa scythe coolerom
opis : kartica poslana kao sto je dogovoreno, sve 5, brzo slanje
ocijena : ima 5/5 od mene
Prodavač: xxxxx(forumaš mora biti linkan,odnosno klik na ime mora voditi na njegov profil)
Kupac: yyyyy(forumaš mora biti linkan,odnosno klik na ime mora voditi na njegov profil)
Predmet: Link na predmet koji kupujete,prodajete (oglas)
Iskustvo:Ocjenjuje se brojkom od 0 do 5 gdje 0 predstavlja jako lošu neuspjelu kupnju,prevaru i sl,a broj 5 predstavlja kupnju bez ikakvih poteškoća,kao npr u visini poštarine,da li vam je sve rečeno o predmetu kupnje ili slično(u davanju ocjene probajte biti maximalno objektivni jer sustav bodovanja ovisi o visini primljenih bodova).
Hocete li se vec jednom ljudi nauciti kako se postavlja iskustvo?!
evo sa malim zakasnjenjem
Prodavač: Njuškalo1983
Kupac:Adikt
Predmet: Logitech g500
Iskustvo: Ddogovoria se s kolegom u par poruka i poziva, našli se za primopredaju, miš radi ka sat i ja sretan. Preporuka prodavača
5/5
Ja se ovim putem ispričavam, jer nisam već tjedan dana napravio update liste, imao sam pripreme za svadbu, pa jednostavno nisam stigao, sutra će biti ažurirana lista. Primio sam puno privatnih poruka u vezi ažuriranja liste pa Vam ovim putem odgovaram.
Hvala na razumjevanju i ispričavam se za .
PRODAVAČ: Masterpiece
KUPAC: Ja
PREDMET: Black Ops 2 Steam trade
OPIS: Prošli ponedjeljak na forumu sam vidio da dotični forumaš prodaje BO2, javio sam mu se isti tren i za sekundu smo se dogovorili cijenu. Sad on mene pita jel mogu odmah preko pay-pala da mu uplatim in on meni da to pošalje,
odgovorim mu da ne mogu sada nemam trenutno lovu kod sebe ali može sutra ,na što se on složio. Javim se ja njemu u utorak(sutra) i veli on meni ne može sad nije mu prijatelj doma!? Kakav prijatelj, pa jel on prodaje ili prijatelj?
I veli on meni možda četvrtak možda petak navečer ali vikend sigurno. Kažem ja OK i javim mu se u četvtak i nemože, pa u petak neče se javiti, pa preko vikenda ignorira me neće se javiti da barem znam jel još vrijedi dogovor.
Nemoram spomenuti da kada sam ga nazvao na Mob.( ono jednom što se javio), dotični forumaš nije znao složiti jednu rečenicu da ga razumijem nego je mucao i okolišao da čekam tog "frenda".
Uglavnom ja sam odustao od svega jel vidim da je totalno neozbiljan i da to uopće nisu njegove igre neg samo on zna čije i da nema interesa prodati to uopće.
I vidim ga da je On-line ali se neće javiti nikako poslao sam mu valjda 7 poruka, a on se javio samo na jednu i to nešto bezveze napisao, i od tada ni glasa ni poruke od njega.
Moj prijedlog izbjegavati svaku trgovinu sa njime, jer je neozbiljan i ne zainteresiran za prodaju.
OCJENA:0/5
PRODAVAČ-marko1972
KUPAC - moja malenkost
PREDMET - usluga kupovine vertex4 128gb
OPIS TRGOVINE- javio se na moj oglas za kupovinu vertexa4 128gb,posto je on imao popust u linksu kupio novi ssd na karticu a ja mu dao keša umanjeno za odredjenu cifru
dogovorili sve u dvije tri pm-a,uplatio mu dio ranije na tekući,on narucio disk u linksu ali se ispostavilo da imaju jedan u radnji,pokupio disk,nasli se na pola puta i izvršili
trgovinu na obostrano zadovoljstvo
OCIJENA TRGOVINE- 5/5 veoma pouzdan trgovac,slobodno uplata i prije slanja na tekući i moja preporuka svima
Prodavac:njuskalo1983
Kupac: JA
Predmet: Q6600
Opis: Sve je bilo kako smo se dogovorili, poslao sa autobusom, i sve radi ispravno.
Ocjena: 5/5
PRODAVAČ: 1987veki
KUPAC: mislavgray
PREDMET: Dell U2311H
OPIS: Navedeni kolega mi je javio da ima navedeni monitor te bi ga prodao posto prelazi na noviji. Predlozio mu cijenu , on se slozio, te smo "ugurali" hp ekspres u postojecu cifru. Uplatio u ponedjeljak, U utorak stiglo.
Zapakiran ko da prolazi srediste Irana i vraca se meni. Otvorao ga postenih 20 minuta. Monitor pic mic, kao novi :) Preporucujem navedenog :D
OCJENA:5/5
Prodavač:zagy15061984
Kupac:Mighty_Grga
Predmet:Monitor LG W2453SQ
Iskustvo: Komunikacija je bila brza i ugodna, i prezadovoljan sam ovom kupnjom. Kolega je stvarno vrhunski upakirao monitor tako da se apsolutno ništa nije moglo oštetiti, i uz monitor je uključio sve potrebne kablove što nisam očekivao. Čovjek je pošten i ima razumjevanja, te je definitivno opravdao svoje pozitivne ocjene. Sve preporuke za kolegu i nadam se budućoj suradnji :)
PRODAVAČ: marko1972
KUPAC:ja
PREDMET:kupovina matične
OPIS: Javio se na moj oglas za kupovinu matične ploče, dogovarali se preko poruka i moba, uplatio mu ranije novce na račun i paket je došao drugi dan hp expressom. Preproučam.
OCJENA:5/5 veoma pouzdan trgovac
prodavac - VidoM
kupac - zoharbizo
predmet kupnje - LG IPS 236V 23"
iskustvo
Odlicno, sto drugo reci, moja preporuka svima sto se tice kupovine kod clana.
PS - Nemam linka na temu jer je dogovoreno preko PP.
ocjena 5/5
Tek sad sam saznao za temu pa mali ogled na dosadašnje kupnje s zakašnjem
oko 15.10
Prodavač: hejhaj
Kupac: Ja
Roba: huawei u8650
Sve po dogovoru, sve za 5. I nakon 15 dana nemam nikakvih problema s mobom. 5/5
danas
Prodavač: electro
Kupac: Ja iz gornjeg linka :P
Roba: gpu power color x850 xt 256ddr3
Sve po dogovoru, ljubazan prodavač, uredno navodi sve prednosti i mane grafičkih. Istina, nisam ih još testirao no imam feeling da je prodavač kojem se može vjerovati. - Ako bude problema updateat ću - no za sada čistih 5/5
prodavać ja
kupac Kiky877
počalo tako da sam pokušao razmjeniti dota 2 key ona mi se forumaš javio da bi želio kupiti i pito za cijenu ja sam ju stavio na 35kn i pito me za žiro račun a pošto ga nemam predložio mi je da mi kupi bon i malo pričeko da uzme bon (od 50kn nije htio manji uzet) čim je upiso bon odmah sam mu poslo key i još je čekao da provjemim dali je ok bon
5/5
Prodavač:Amir
Kupac: Ja (još ne kužim u čemu je poanta linkanja svog profila)
Predmet trgovine: Wifi kartica za PC
Iskustvo: Dogovorili se u par PM-ova, čovjek mi je izašao u susret i poslao pouzećem mada je njemu bilo lakše metodom slanja novaca na račun (znate tu metodu).Sve jako dobro zapakirano, radi i sad je komp spreman za premještaj :D
Imate moju preporuku za trgovanje sa gore spomenutim članom!
Kupac : ja http://www.bug.hr/forum/user/sile009/45863.aspx
Prodavač :starsam http://www.bug.hr/forum/user/starsam/56749.aspx
Kupnja : Laptop IFL90
Napravio sam temu da kupujem laptop do 1200kn. Javio mi se forumaš pod nazivom starsam i tvrdio kako ima on laptop i da necu bolji naci za te pare. Ok, kada sam isprobavao laptop sve ok radilo, malo mi bilo sumnjivo zasto C) disk ima 260gb a D) samo 30gb, dog za 1100kn, naravno tu nije kraj, izvadio je iz đepa dodatne 2gb rama tvrdeci kako je u laptopu u jednom komadu opet 2gb, i ja to kupio za dodatnih 100kn. Dosao doma i vidio u laptopu je 2x1gb, stavim ja od 2gb i radi pola sata i ugasi se, stavim nazad 2x1gb i radi. Dobro nek mu bude. Za neka tri sata mi je hard poceo brisati programe, i poceo javljati kod paljenja da nece jos dugo Hard da napravim backup. Tu mi je film puko. Zvao sam ga, ne javlja se, slao bug poruke ne odg.
Ako ima netko neko rijesenje neka mi napise u PP sto mi je činiti. Hvala
Ocjena ; 0/5
Prodavač: Blade Runner31
Kupac: Ja
Predmet: OCZ Vertex 2 120GB (teme nema, bio dogovor preko pp)
Iskustvo: Razglasio sam da kupujem SSD, kolega forumaš mi se javio da prodaje svoj Vertex 2, dogovorili se u par poruka i odmah mi poslao idući dan. Preporuka za trgovanje sa dotičnim forumašem.
Ocijena: 5/5
PRODAVAČ:jura
KUPAC:ja
PREDMET:Sapphire HD 6870
ISKUSTVO: Javio se dotičnom na oglas, zamolio ga za još sitnu korekciju cijene na što je on pristao i kroz par sati otišao sam kod njega doma gdje smo obavili kupnju/prodaju. Grafičku je još uvijek imao u kompu tak da ju je izvadil kad sam došao po nju kako bi se uvjerio da je ispravna, te me još par puta upitao dal hoću da pokrene neku igru kako bi me dodatno uvjerio da je grafa 100% ispravna. Naravno da to nije bilo potrebno jer sam po pristupi dotičnog člana vidio da se radi o poštenom prodavaču, a ne o muljatoru kakvih danas nažalost sve više ima. Dakle, sve pohvale prodavaču i preporuka svima Vama koju budu u budućnosti mislili trgovati s navedenim članom.
OCJENA: 5/5
Prodavač: aron_ck1
Kupac: DamageHigh
Predmet: Noctua NH-D14
Čovjek se javio da prodaje Noctuu, pristao na moju torturu s obzirom da je kratko na forumu (poslikavanje, uplata u 2 rate). Noctua stigla izvrsno zapakirana. Svaka preporuka.
5/5
Prodavac : Tommy 123
Kupac : Ja
Predmet : Athlon X2 250
ovaj prodavac je neozbiljan i nije mu za vjerovati.jucer sam se dogovorio sa njim oko kupnje procesora za danas
u 12.30h kod maksimira i jos sam mu danas poslo poruku da dolazim.ceko sam ga 20 minuta nije se pojavio.poslo poruku i dva puta zvao i nije se javljo.
ovog prodavaca izbjegavajte u sirokom luku
OCIJENA : 0/5
Prodavač:izzi
Kupac: ja naravno
Predmet:Asus Xonar DS
Iskustvo:
Dogovorili se u 2 poruke i 2 poziva. Volim ovakve ozbiljne prodavače, čovjek mi i došao autom do posla, sve uredno zapakirano, zvučna radi kao urica. Definitivno preporuka.
LJudi moji ovo kUPAC -JA i sto je netko napisao-ja stvarno ne kuzim cemu ovo kupac pa moj nick kad se zna da sam ja-,Valjda zato da covjeku bude lakse napravit listu,shvatite to
Prodavač: DamageHigh
Kupac: njuskalo1983
Predmet: Noctua NH-D14 - Corsair H60
Iskustvo: Gleda sam uzet neko vodeno,i taman kolega stavija da mijenja ili prodaje h60.Kolega bahrija ga je triba uzet,al je odusta i meni dobro doslo :)
Kolega je posla h60 bez da sam mu prije uplatija,te je doslo extra zapakirano,a uz h60 sam jos dobija na poklon set za 2011 socket,4 dugih vijaka ako bude tija stavit jos jedan vent za push pull,i pastu Noctua NT-H1
Svaka cast Damageu i jos jedan put mu se zahvaljujem na ugodnim poklonima :) Moja preporuka svima za daljnu trgovinu.
prodavač: Xedani
kupac:jura
predmet:Logitech 15
iskustvo:videl da kolega mjenja,ali sam mu ipak poslal upit o prodaji tipkovnice i u kakvom je stanju.odgovoril da može prodaja i da su neke tipke izlizane(par njih) i da mi bude slikal pa da vidim.sve 5,ali ipak imam malih zamjerki,nije mogel fotić najti pa slikal dan poslije i napokon treći dan poslal,ali je zaboravil poslati i odmorište za dlan(ili kak se već zove ta plastika) i poslal krivi tekući pa opet malo zafrkavanja i naposljetku makar mu uplatil poštarinu i za odmorište za dlan da pošalje naknadno isti još nije stigel,a prvi kontakt o tipkovnici sam mu poslal 21.10.nije mi niti spomenul da je i žica glavna malo izvučena,ali tipkovnica na svu sreću radi.jedino je dobro zapakiral tipkovnicu i za to svaka čast.eto poslal mu pp pa budem čul dal bude još poslal tu plastiku za dlanove,a za sad budem zažmiril za sve nedostatke i stavil mu ok ocijenu(mjenjal ju budem ako mi ne pošalje još tu plastiku)jer kolko sam skužil,još je mlad i to mu je vjerovatna prva prodaja pa je možda zato sve tak ispalo.
ocjena: 4/5
prodavač:Orionn125
kupac:jura
predmet: 2x2 ddr2 ram
iskustvo: slučajno videl oglas da kolega prodaje ram povoljno pa odlučil uzeti bratu jer je imal samo gigu i pol.prvo mi odgovoril da sam zakasnil sekundu i da su rami rezervirani do sutra,ali ako propadne rezervacija da ih prodaje meni.poslal mu svoj broj i sutradan me kontaktiral da mu rezervacija propala.rame mi dofural do zgrade i obavili kupoprodaju.inače zamolil ga da ako mi može dostaviti ram,on pristal i svaka mu čast za to.
ocjena: 5/5
Prodavač: 1987veki
Kupac: njuskalo1983
Predmet: MSI 460GTX 1gb
Iskustvo: evo opet sam uzeja nazad grafu :) Kad je kolega reka da je prodaje,nekako me opet privukla da je uzmen,jer je tiha,hladna i dobra za igrat sve novije naslove.
Kolega je posla prije nego sam mu uplatija.Zapakira je extra i sve je bilo kako je reka.Moja preporuka svima za daljnu trgovinu
Prodavač: ivanHR
Kupac: sLim95
Predmet: CM 690 II, HDD 1TB
Iskustvo: Sve pohvale za ovog prodavaca, cak mi poslao hard prije nego sam uplatio na racun, jer ga nije imao gdje provjerit. Moram posebno pohvaliti pakiranje paketa koje je bilo za svaku pohvalu. Prodavac ljubazan, dobar, posten sve preporuke za daljnju trgovinu.