Djetinjstvo u '90tim
- poruka: 188
- |
- čitano: 65.095
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
meni je fascinantno kolko je zvuk na "fat of the land" drukčiji od onog na "music for jilted generation" a opet toliko dobar..
prodigy ftw
Kasnije je krenulo nizbrdo.
Jok, samo prvi :)
ja sam Prodigy fan od njihovih ranih pocetaka slusao ih uzivo jedno 15ak puta sigurno i ovo cu sljedece rechi...
jok prva 2 su bili perfekcije (iako potpuno jedna od drugog razliciti ) pravi UR ,kasnije su poceli bacat i furat taj big beat break beat
kad su se iskomercijalizirali , onda dugo nis pa AONO liamov derivat onoga sto je u to doba slusao i kao mlad
a zadnji cak mogu rec da su se vratili korijenima ali opet pre punkerski nabijenim ritmovima i isfravanje dubstepa , tako da vidit cemo sto ce donjet
sljedeci album ....
Moja prva stvar od Prodigyja, tada još na ondašnjem MTv-u noćnom programu:)
btw. sjeća li se tko emisija "van struje" i Cuculićevog "top dj. maga" ?
Rolandov sampler, akai i yamaha ritam mašine, stari vjerni sint D5 rabljena mikseta i efekt procesor spojeni na atari 1040 ste sa Cubaseom
koštali su me svih honorara i prihoda, ali znao sam ih od korica do korica uputa:)
Ja sam rođen 1998., a bilo je puno toga sto ste vi postali u ranim 2000ima kad sam ja bio jako-jako mali....
I onda u drugoj polovici 2000'ih - Kaboom!!! All great stuff was gone :( ...
the heat je perfekcija! nema te kave koja te može razbudit ko ova pjesma..
žao mi je samo što nikad nisam bio na njihovom koncertu.. the heat i their law bih volio čut uživo
Moja prva stvar od Prodigyja, tada još na ondašnjem MTv-u noćnom programu:)
btw. sjeća li se tko emisija "van struje" i Cuculićevog "top dj. maga" ?
Rolandov sampler, akai i yamaha ritam mašine, stari vjerni sint D5 rabljena mikseta i efekt procesor spojeni na atari 1040 ste sa Cubaseom
koštali su me svih honorara i prihoda, ali znao sam ih od korica do korica uputa:)
rispekt za sve recheno !
steta kaj nema dns nicheg slichno na telki
chemu TD ako samo citirao post di si dao TU
chemu TD ako samo citirao post di si dao TU
...fakat ima čudnih ljudi?! Valjda zato jer može :)
Da, šteta da nam je tv programa više nego tada a sadržaja manje nego ikad :(
Malo sam analizirao tv program, danas se lavovski dio vremena ulupa u najave
stvari koje će biti za doslovno 5 minuta, i još su preuzeli američki fox debilizam
ponavljanja jednog te istog jer računaju da imamo poremećaj pažnje valjda.
Ostalo, reklame onoga što će biti svaki dan u slijedećem tjednu, reprize onog što
je bilo danas i sve garnirano masivnom količinom jednih te istih reklama u svako
doba na svakom mjestu. Uz takvu tv shemu, ne treba dnevno više od tri emisije
jednog filma, talk showa, dvije sapunice i horoskopa. Šteta struje i zračenja.
E da, igre 90tih. definitivno je to bio bum pc igara. od prvog wolfensteina do Duke Nukem, Doom, quake, Diablo, Heretic, Starcraft, Civilisation, UFO,
Unreal, needforspeed (porsche unleashed), tomb raider, ...
koje bi i danas mogli odigrati?
ja sam Prodigy fan od njihovih ranih pocetaka slusao ih uzivo jedno 15ak puta sigurno i ovo cu sljedece rechi...
jok prva 2 su bili perfekcije (iako potpuno jedna od drugog razliciti ) pravi UR ,kasnije su poceli bacat i furat taj big beat break beat
kad su se iskomercijalizirali , onda dugo nis pa AONO liamov derivat onoga sto je u to doba slusao i kao mlad
a zadnji cak mogu rec da su se vratili korijenima ali opet pre punkerski nabijenim ritmovima i isfravanje dubstepa , tako da vidit cemo sto ce donjet
sljedeci album ....
I ja sam drevni fan Prodigya pa mi je treći album i dalje prej3ben. Istini na volju, jest nešto slabiji od prva dva, ali svejedno mi i dalje bez problema trešti iz auta.
Kaj se ove Djevojčice iz budućnosti tiče, brijem da je zbog te serije krenula moja opsesija prema komadima duge tamne kose i karopušnih čuba. XD
Sječa li se itko ovog filma:
Često bude na televiziji.Inačer meni je to najdraži film
Silvester Stallone protiv opakog Wesleya Snipesa! :D
Demolition Man
e ljudi moji mi smo posljednja generacija koja je imala noramlno djetinjstvo
kad se ja sjetim šta sam sve radio
nikad me u kući nije bilo stalno smo se išli nekam van igrat na polje u šumu pitaj boga gdje sve ne
PS1 u 3 razredu
prvi mobitel dobio u 5 razredu
komp u 8 razredu
a danas gledam klince ono u vrtić ide ima mobitel
nema djece više vani na ulici
svi vise na internetu za kompom igraju igrice
prvi mobitel nakon srednje škole....
Sve je to lijepo, ali stari ti nisi "imao" djetinjstvo u devedesetima.
Nisam iz '90-tih ali se sjecam,buble gamea,onih plasticnih konzola na dvije baterije,lego kocki,sege, praćke,''čepaljke'',''franje'' tj.pikule,pljuce,luk i strijele,puške od drveta ;) razni autici,plasticni vojnici,takozvane ustašice,slično praćki samo od žice i tanke gumice,Slinky žica,virtual pet,Trolovi,narukvice svakojakih oblika,šah čovječe ne ljuti se(mada nismo poštovali glavno pravilo),šah,auto-moto karte,i masu drugih stvari :)
Majko mila, koji naziv. Te praćke su se zvale špriherice, a oni savijeni komadi žičice (telefonska ftw!) su se zvali špriheri.
ti danasnji klinci ..
prvi mobitel nakon srednje škole....
e majstore pogledaj moje godište
znači tu smo negdje dobili u isto vrijeme
ja sam mobitel dobio 2004 godine
Zna li itko šta je čepolovka? :D
Zna li itko šta je čepolovka? :D
testera ili ti ručna pila
Ja sam svoj prvi mob nabavio 1999. Sony CMDZ5
Kad smo vec kod mobitela, moj prvi je bio Telit GM 710.
Ehh, to su bili dani