CRO turistička kartica računa u eurima

poruka: 3
|
čitano: 691
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
CRO turistička kartica računa u eurima

Ideja stara već 5 godina. Na poslu se priča o toj kartici, kolege iz drugih firmi također kažu da će im poslodavac velikodušno dat neki iznos na toj kartici. Na linku ima što je to, osobno meni ne znači ništa i ne treba mi jer smatram da zarađujem premalo kako bih si priuštio odmor koji bi mene zadovoljavao, tako da višak novaca svake godine radije potrošim na hobije i GO provedem uživajući u hobijima. Pitanje je, jel zna netko u kojem "restoranu" u Zagrebu primaju te kartice kao sredstvo plaćanja? Pod restoran mislim na objekt gdje mogu pojest hranu za normalne ljude, poput ćevapa, mesne plate, raznih variva, paprikaša... Naručit 2 pive. NEE rare steak omotan zlatom, zaliven plavcem malim, sa salatom od cherry rajčica, sa domaćim bezglutenskim kruhom u ekstra djevičanskom maslinovom ulju.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
16 godina
Re: CRO turistička kartica računa u eurima
You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
Re: CRO turistička kartica računa u eurima
Cro karticu možeš peglati u svakom ugostiteljskom objektu u cijeloj hrvatskoj. Ovo što je gore linkano su samo izdvojene ponude gdje pretpostavljam imaš neki popust.
Mi smo od firme prošle godine dobili 130e na cro kartici i većinu sam potrošio na pizze i ostali fast food u lokalnim restoranima.

Faq:

"Hrvatskom turističkom karticom moguće je plaćanje usluga u svim ugostiteljskim objektima koji pružaju usluge pripremanja hrane i točenja pića (restorani, kafići, fast food itd.) te u svim objektima koji pružaju uslugu smještaja (hoteli, kampovi, pansioni, privatni iznajmljivači itd.), a koji posjeduju POS uređaj te prihvaćaju plaćanje platnim karticama.

Također, Hrvatskom turističkom karticom možete plaćati usluga chartera (iznajmljivanje brodova) te ostale usluge turističkih agencija na području Republike Hrvatske."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice