Čestitke - BUG ima forum

poruka: 56
|
čitano: 8.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konačno forum !!!

Ne kužim zašto se toliko čekalo sa stvaranjem ovog foruma, ali naravno da pohvaljujem svaku dobru želju, pa tako i kreiranje ovog foruma, te mu želim svako dobro u daljnjem stvaranju i radu.

Znam da foruma ovakvih tematika ima na stotine po webu, cak i kod nas ima dosta par jakih, ali ipak mislim da je ovo trebalo puno prije ostvariti.

No evo ga, dočekali smo i to...!!!  Smijeh

svako dobro svima pa tako i ovom FORUMU.Namigiva

BBcode vidim nije podrzan u potpisu !?Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2008 19:31 (debugger).
17 godina
Čestitke - BUG ima forum

Vrijeme je da i ovdje čovjek uspije razmijeniti korisnu informaciju.

Hvala na trudu i želji za forumom.

Sretno!

17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Čestitke na forumu! Znao sam da dolazi čim sam vidio zadnju anketu Namigiva

Just come as you are!

www.linuxzasve.com
17 godina
moderator
RE: Čestitke - BUG ima forum
ambivalent kaže...

Čestitke na forumu! Znao sam da dolazi čim sam vidio zadnju anketu Namigiva

Dobro zaključivanje Namigiva
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
 Dobro zaključivanje Namigiva
Mogu mislit šta se još sve kuha Cool
Neka, neka, bilo je i vrijeme...

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

eh, svanuo je i taj lijepi dan kada je Bug dobio forum...

Želim sve najbolje ovom forumu i njegovim korisnicima!

Zašto stajati kad možeš sjediti?
17 godina
neaktivan

Napokon !Iznenađen

17 godina
Čestitke - BUG ima forum

heh .. ja sam "osjecao" da ce doci vec dulje vrijeme .. a znao sam da dolazi kada odjednom "www.bug.hr/forum" nije davao "unauthorized access" već je redirectao na početnu stranicu. Od tada sam stalno provjeravao i prije nekoliko dana - iznenađenje - forum je napokon online. I tako sam bio registriran prije dijela Bug-ove ekipe Cool

17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Pridružujem se čestitkama! Mislim da će ovo biti super Cool

17 godina
protjeran
Čestitke - BUG ima forum

Inače,u zadnjih par mjeseci sam ja bugu par puta poslao pismo da naprave forum,pod mojim tadašnjim nick-om chaoswarrior ili još starijim netko(0007),ovaj nick sam nabavio prije par dana.

Nijedno pismo nisu objavili,makar nisu bila samo o forumu,niti sam dobio odgovor...

eh da, i avenger...sad će sigurno doći neki tip sa pce foruma i srat mi,ali inače nisam opasan za forume,jedino me onaj forum rasp%%%%%,pa se forumaški svijet nema šta bojat...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2008 21:13 (darkswordwarrior).
17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Forum lijepo izgleda, brz je zasada, fale neke osnovne stvari...ali sve u svemu vrlo dobar...:) Pohvale

Beer: Helping ugly people have sex since 1862!
17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

ovome sam se nadao.....

17 godina
Čestitke - BUG ima forum

Čestitka na novom forumu.

Bilo je vrijeme. Osmijeh

17 godina
moderator
itf4n kaže...

heh .. ja sam "osjecao" da ce doci vec dulje vrijeme .. a znao sam da dolazi kada odjednom "www.bug.hr/forum" nije davao "unauthorized access" već je redirectao na početnu stranicu. Od tada sam stalno provjeravao i prije nekoliko dana - iznenađenje - forum je napokon online. I tako sam bio registriran prije dijela Bug-ove ekipe Cool

Ti si nam bio posebno sumnjiv! Osmijeh

Plan je bio tri-četiri dana javno-ilegalnog rada (kako bi vidjeli ima li u tom stanju nekih problema), ali brzo smo razotkriveni. Smijeh
17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Čestitke i od mene! I kažem napokon:-)

U zadnje vrijeme se moglo naslutiti da se nešto sprema...

Živili!

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox
17 godina
moderator
darkswordwarrior kaže...

Inače,u zadnjih par mjeseci sam ja bugu par puta poslao pismo da naprave forum,pod mojim tadašnjim nick-om chaoswarrior ili još starijim netko(0007),ovaj nick sam nabavio prije par dana.

Nijedno pismo nisu objavili,makar nisu bila samo o forumu,niti sam dobio odgovor...

Dobivali smo često upite "kad će više taj forum", a i sam sam o tome više puta pisao (u uvodnicima). Malo ljudi zna da smo 2006. pokrenuli forum u punoj funkcionalnosti, s prevedenim sučeljem (naš rad), ali iako su mjeseci potrošeni na njega - odustali smo i tako izgubili dosta vremena...

Ne pravdam se! Kao što piše u objavi rada foruma - nismo ni zaslužili razumijevanje za sve to odugovlačenje...
17 godina

heh ..

17 godina

ma nema veze .. bitno je da ste ga stavili  ..  i da ćete prve registrirane korisnike ne-bugovce staviti kao moderatore Smijeh

17 godina
moderator
Vexii kaže...

Forum lijepo izgleda, brz je zasada, fale neke osnovne stvari...ali sve u svemu vrlo dobar...:) Pohvale

Sve sugestije koje imaš/imate - napiši u podforumu "Ideje, sugestije...". Trudit ćemo se što više toga realizirati, uz ogradu da neke stvari izbjegavamo (recimo animirane gifove), a neke moraju čekati na red (npr. slanje slika)...
17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Pridružujem se čestitkama...Bugovci xD zelim vam dug i uspješan rad foruma bez problema i sa puno spama^^

May The Force be With You DuDe!
17 godina
Čestitke - BUG ima forum

Ovaj forum ce biti vrlo popularan a pogotovo po tome sto ce se registrirat vise od 400 osoba u prva 24 sata javnog rada foruma. :D

17 godina
Čestitke - BUG ima forum

Čestitke i od mene, vidim da je navala ogromna. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu.Namigiva

17 godina

puno će ih se registrirati ali će većina imati 1 post .. uvijek je tako :)

17 godina
Čestitke - BUG ima forum

To barem nije problem riješit.Namigiva

17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Pridružujem se čestitkama...

17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

svaka cast na forumu, jako mi se svidja dizajni i cjelokupni layout.

17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Konacno, to je falilo hrvatskom cyber spaceu, pohvale!

...:::Anime Phreak:::...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 11:07 (Aral).
17 godina
neaktivan
Čestitke - BUG ima forum

Cestitam na odlicno uradjenom forumu,sve pohvale.Namigiva

17 godina
neaktivan
RE: Konačno forum !!!

Pridružujem se čestitkama i drago mi je da se mi 'Bugovci' možemo malo okupiti na našem forumu napokon i popričat o aktualnim informatičkim (i malo manje informatičkim) temama.

Bravo!!!

P.S. oku ugodan dizajn i user friendly sučelje su za svaku pohvalu..

17 godina
protjeran
Čestitke - BUG ima forum

...što se tiče ankete i foruma, tamo se najviše surfera izjasnilo za više IT tekstova(recenzija), valjda će i one jednom doći na red ili iskočiti iz tajnosti projekta, te dostići fazu Defcon 0.

Mada je forum dobra stvar, malo se bojim da ne izgubi svou svrhu kao drugi neki forumi, gdje forumaši lako skrenu sa Štrumpfa, te onda nema više smisla niti štrumpfati s istima.

Papa Štrumpf kaže da disciplina čini čuda!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice