Burek ili pita

poruka: 129
|
čitano: 59.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Burek ili pita
OriginalEXE kaže...
boxer kaže...

Vi Bosance našli učiti šta je burek?

A cuj, netko vam je morao reci da nemate pojma 

Nemoj da te pošaljem po dva bureka i jogurt.

picajzla0707 kaže...

I btw. u zagrebu sam jeo bolje cevape nego u sarajevu :P

Moraš probati kod Bešlića u Zenici sa kajmakom, uff kako se rastopi u lepini.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Burek ili pita

Navali narode...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina

izgleda ko... a šta je to? :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Burek ili pita

Iako je glupa tema i ne vidim nikakav smisao natezanja oko toliko nevažne stvari, ali znam da kada baba kaže da pravi burek, onda pravi sa mesom, a kada kaže da pravi pitu onda bude najčešće sa sirom a ponekad i sa jabukom, krumpirom itd itd. To je tako bilo i tako će i biti, a vi koji ste za burek i pitu prvi put saznali u kvartovskoj pekari možete pričati što hoćete.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
17 godina
ihush kaže...

izgleda ko... a šta je to? :))

Rolovana Pizza...

14 godina
boxer kaže...

Rolovana Pizza...

To je normalna ili jumbo?

12 godina
nj0fra kaže...

Iako je glupa tema i ne vidim nikakav smisao natezanja oko toliko nevažne stvari, ali znam da kada baba kaže da pravi burek, onda pravi sa mesom, a kada kaže da pravi pitu onda bude najčešće sa sirom a ponekad i sa jabukom, krumpirom itd itd. To je tako bilo i tako će i biti, a vi koji ste za burek i pitu prvi put saznali u kvartovskoj pekari možete pričati što hoćete.

e i?

i moja je baka, stara purgerica, uvijek radila burek, bilo od mesa ili sira i govorila da ju je njezina mater tako naučila, a sad ima 92 godine

burek je bio i bit će u hrvatskoj od mesa, sira, jabuka i čega bilo, a pita je za nas kolač od dva sloja onog biskvitastog tijesta između kojeg ide sloj jabuka ili čega već

17 godina
Burek ili pita

Sva sreća pa imamo konsenzus oko ćevapa inače bi bilo belaja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 22:35 (boxer).
16 godina

.. o kako se varaš, vidi pod kebab :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice