Burek ili pita

poruka: 129
|
čitano: 60.156
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Burek ili pita

Sad bi mi sjeli i burek i pita  {#}

14 godina
Re: Burek ili pita
Eyekool kaže...

Sad bi mi sjeli i burek i pita {#}

I meni, ali ne burek od mesa, nego od SIRA, jer ne jedem meso.

I da, POSTOJI burek od sira u HRVATSKOJ. 

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
14 godina
protjeran
scenesports kaže...
OriginalEXE kaže...

Krivo, burek sa sirom i pita sa sirom

Nađi deset razlika prije nego istekne vrijeme.

pita sirnica :)

tu tvoju "pitu" nisam jeo, vise liči na neki bakin kolač :)

Ta tvoja slika to je ustvari štrudla ili gibanica.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
protjeran

Boli me kita jel burek il pita,

samo da je masno i da klizi slasno!

{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
proćerani kaže...
scenesports kaže...
OriginalEXE kaže...

Krivo, burek sa sirom i pita sa sirom

Nađi deset razlika prije nego istekne vrijeme.

pita sirnica :)

tu tvoju "pitu" nisam jeo, vise liči na neki bakin kolač :)

Ta tvoja slika to je ustvari štrudla ili gibanica.

Zovi to kako hoćeš, ali pita nije ni P.

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
neaktivan
Burek ili pita

Ja baš danas u pekari kupio BUREK sa sirom. Znači na računu nije pisalo SIRNICA ili PITA, nego BUREK sa sirom.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 22:16 (cuspajz).
17 godina
OriginalEXE kaže...
Eyekool kaže...

Sad bi mi sjeli i burek i pita  {#}

I meni, ali ne burek od mesa, nego od SIRA, jer ne jedem meso.

I da, POSTOJI burek od sira u HRVATSKOJ.

Ma može i od sira  {#}

16 godina
Burek ili pita

Burek je samo od mesa i nema tu previše rasprave.

Pite su sve ostalo, možda bi čak i slagani burek mogao nazvati pitom od mesa jer je ipak motani prava stvar.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
Burek ili pita

A negdje sam procitao da je ovo IT forum...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
passat kaže...

A negdje sam procitao da je ovo IT forum...

Ja sam negdje pročito da nije dopušteno spammat...

14 godina
neaktivan

Podforum je Ostalo.

15 godina
neaktivan
Burek ili pita

Ovo je isto kao da raspravljamo kaže li se kava, kafa ili kahva... Netko kaže kava, netko kafa a netko kahva... A možda i postoji burek od sira, ne znam dok ne probam... {#}

14 godina
xxxxx kaže...

Pite su sve ostalo, možda bi čak i slagani burek mogao nazvati pitom od mesa jer je ipak motani prava stvar.

Očito ima, i to puno rasprave. 

I u krivu si.

14 godina
scenesports kaže...

Ovo je isto kao da raspravljamo kaže li se kava, kafa ili kahva... Netko kaže kava, netko kafa a netko kahva... A možda i postoji burek od sira, ne znam dok ne probam... {#}

Tako je, moramo postaviti kontekst. U kontekstu standardnog hrvatskog jezika, gramatički ispravnog, onda bi bila kava.

Isto tako, u kontekstu hrvatskog jezika, burek od sira. 

14 godina
protjeran
Burek ili pita

Nači ovo bi trebalo bit pravo pitanje. Burek je uvijek, ali uvijek od mesa, to šta su ovi debilni pekari sve nazvali burek to je njihov problem, svaka burekdžinica zove burek od mesa, sve ostalo pita sirnice i te pi*darije.

Pravo pitanje je, dali je pita od jabuke/sira itd ili je to kolač od jabuke/sira ili je to štrudla(gibanica) od jabuke/sira.

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Evo sutra ća uslikat račun od bureka sa sirom. Ako meni na računu piše burek sa sirom, to onda znači da sam ja kupio burek sa sirom, a ne sirnicu.

15 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...
scenesports kaže...

Tako je, moramo postaviti kontekst. U kontekstu standardnog hrvatskog jezika, gramatički ispravnog, onda bi bila kava.

Isto tako, u kontekstu hrvatskog jezika, burek od sira. 

Burek sa sirom.

Kažeš ili "Hoću jedan burek" (dobiješ mesni).

Ili kažeš "Hoću burek sa sirom" (dobiješ sa sirom)

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina

Ista stvar, the point is, postoji burek sa sirom. 

I ne, u njemu neće biti mesa, nego samo sir.

16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Nači ovo bi trebalo bit pravo pitanje. Burek je uvijek, ali uvijek od mesa, to šta su ovi debilni pekari sve nazvali burek to je njihov problem, svaka burekdžinica zove burek od mesa, sve ostalo pita sirnice i te pi*darije.

Pravo pitanje je, dali je pita od jabuke/sira itd ili je to kolač od jabuke/sira ili je to štrudla(gibanica) od jabuke/sira.

Zašto bi iko slušo tebe, a ne pekaru koja ima više prodajnih mjeste nego što si ti pojeo bureka u životu?

16 godina
Burek ili pita

a gledaj, svatko ima svoje misljenje i glediste. primjerice, kod nas u pekari, gdje pod pauzom kupujem jest, imas u ponudi " burek sa sirom, burek sa mesom, mali burek( sa sirom ili mesom ) i rolani burek ( isto sir i meso )".  sta god da je ja cu to zvat burek sa tim i tim i dobro, jogurt uz to, najedem se ko covjek {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 22:23 (marinn95).
16 godina
cuspajz kaže...
xxxxx kaže...

Evo sutra ća uslikat račun od bureka sa sirom. Ako meni na računu piše burek sa sirom, to onda znači da sam ja kupio burek sa sirom, a ne sirnicu.

Otiđi u burekdžincu i naruči burek, javi se kad ti tamo dadnu pitu od sira pod "burek".

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
14 godina

Pa neću se nikada javiti, jer mi neće nikada dati pitu od sira pod burek, jer je pita sasvim nešto drugo. Dat će mi burek od sira pod burek.

15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
cuspajz kaže...
xxxxx kaže...

Otiđi u burekdžincu i naruči burek, javi se kad ti tamo dadnu pitu od sira pod "burek".

Pekaru je bitno samo da se proda :) Je*e se njega jeli pita ili burek , samo daj pare {#}

16 godina
neaktivan
Burek ili pita

Burek mali morani sa sirom. Sa stranica mlinara aka krune

14 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...

Ako ćemo gledat na "bosanski način" onda je: Burek sa mesom je jedini  i samo jedini burek. Sve ostalo su pite,oni neznaju za štrudlu ni kolače, njima je burek sa mesom burek, i onda imaju sve ostalo pite.

"Hrvatski način": Burek sa sirom mesom špinatom jabukom, sve je onako okruglo u tepsiji okrugloj se peče i reže se na 4 djela,pite /kolači su slatke, sve. Štrudle su slatke samo imaju lisnato tijesto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 22:33 (proćerani).
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
OriginalEXE kaže...

Ako ćemo gledat na "bosanski način" onda je: Burek sa mesom je jedini  i samo jedini burek. Sve ostalo su pite,oni neznaju za štrudlu ni kolače, njima je burek sa mesom burek, i onda imaju sve ostalo pite.

"Hrvatski način": Burek sa sirom mesom špinatom jabukom, sve je onako okruglo u tepsiji okrugloj se peče i reže se na 4 djela, /kolači su slatke, sve. Štrudle su slatke samo imaju lisnato tijesto.

točno tako :)

14 godina

Pa to je točno. Onda je pitanje autora teme trebalo naglasiti : na bosanski način.

Ja govorim za hrvatski.

16 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...

Pa to je točno. Onda je pitanje autora teme trebalo naglasiti : na bosanski način.

Ja govorim za hrvatski.

Ni ja za pizza-u ne kazem hljeb s stvarcicama po sebi, nego kazem pizza.

Necemo sad izmisljati svoje nazive za jela.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Burek je frkan, pita je u listovima.

Onaj "trokut" koji kupujete u pekari su pite.

Burek je frkan.

Slika PLZ

Max Headroom
14 godina
Burek ili pita

Sve su pite pitice, samo je burek pitac {#}

They see me trollin They hatin :) LoL EU NE ToxicOwner
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice