Black Friday 2024 izdvojena tema zaključana tema

poruka: 778
|
čitano: 108.944
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Black Friday 2024

e hvala ti za dojavu za xiaomi.

bas sam ovih dana pricao s curom kak nam treba i frendovi imaju taj isti. 

narucio sam ga vec :D

13 godina
Funny thing, Logitech koristi pravu kožu na volanima.
Al ti znaš šta ti se sviđa ili ne...
4 godine
Ja naručio u Pevexa Philipsov aparat za kavu, model EP2224/10, ukupno 240E. Cijene im se inače kreću između 450 i 500E.

Zadovoljan sam!
14 godina
Tomi10000 kaže...
Netko je tražio robotski usisavač,
Pogledajte Pevexovu katalošku ponudu. Prodaje se robotski usisavač Xiaomi s20+, cijena 258E - 20% ZABA, dođe nekih 207E. Jako dobra cijena.

Također, ima i perilica.... dovoljno je u košarici prije plaćanja unijeti kod ZABA i prolazi dodatnih 20% na već spuštene proizvode. Jedna od boljih prilika ovaj crni petak.

Taman se ponadao jer mi treba robotski i nestao. Stavio sam obavijest pa možda bude još. Inače što se tiče robotskih, nemam ideju koliko dobar mi uopće treba. Stan 70 kvadrata, cura i ja živimo bez ljubimaca, nemamo tepihe nigdje. Dnevni i kuhinja, hodnik, wc i dvije sobe. Dvoumim se između s20 i s20+

6 godina
Black Friday 2024

za xiaomijev usisavač ovaj popust od zabe nije prolazio, i pisalo da ga nema... otišao u trgovinu, kaže ženska ima, uzeo kutiku, platio 258 eura... opet super cijena

13 godina
Black Friday 2024

Gdje su sad ovi što su pisali protiv pohlepnih domaćih trgovaca... Izlazala im se sigurno kartica od peglanja na pevex akcije.

14 godina
Keops kaže...
Tomi10000 kaže...
Netko je tražio robotski usisavač,
Pogledajte Pevexovu katalošku ponudu. Prodaje se robotski usisavač Xiaomi s20+, cijena 258E - 20% ZABA, dođe nekih 207E. Jako dobra cijena.

Također, ima i perilica.... dovoljno je u košarici prije plaćanja unijeti kod ZABA i prolazi dodatnih 20% na već spuštene proizvode. Jedna od boljih prilika ovaj crni petak.

Taman se ponadao jer mi treba robotski i nestao. Stavio sam obavijest pa možda bude još. Inače što se tiče robotskih, nemam ideju koliko dobar mi uopće treba. Stan 70 kvadrata, cura i ja živimo bez ljubimaca, nemamo tepihe nigdje. Dnevni i kuhinja, hodnik, wc i dvije sobe. Dvoumim se između s20 i s20+

ja sam oko 22 narucio i bilo ih je jos 17. oko 23:15 nije vise bilo niti jednog.

Crocopzmaj12 kaže...

za xiaomijev usisavač ovaj popust od zabe nije prolazio, i pisalo da ga nema... otišao u trgovinu, kaže ženska ima, uzeo kutiku, platio 258 eura... opet super cijena

ma da i 250 je dobra cijena. a vidis meni je uredno prosao zaba kod sinoc. kad si probavao? pisalo je da su limitirani kodovi.

Cordas kaže...

Gdje su sad ovi što su pisali protiv pohlepnih domaćih trgovaca... Izlazala im se sigurno kartica od peglanja na pevex akcije.

ajde ajde jedna lasta ne cini proljece :D

edit: https://www.pevex.hr/robotski-usisavac-xiaomi-s20-1

ima ih opet. kupuj :D

ako uspijes uhvatiti ovu akciju s -20 preko zabe onda definitivno s20+. jer s20 je 195€ a + je 207 eura.
ima na amaznu s20 za 170€

+ ti ima jacu snagu i vecu bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 9:48 (zeryx).
3 mjeseca
Cordas kaže...

Nisam pisao nesto pretjerano lose o nasima, ali me nisu pogodile nešto akcije nemam master card, nemam diners, nisam zaba, itd... tako da samo gledam kako akcije prolaze pored mene 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
14 godina
Black Friday 2024

Ne prolazi ZABA, tj. daje mi nekih 5 EUR popusta. Svakako je dobra ponuda, ali nisam uvjeren da mi treba. Možda je ovo znak da trebam prestati s Black Friday kupovinom za ovu godinu :)

13 godina
Black Friday 2024

Jeli itko kupio nešto a da nije usisivač ? 

everyday i'm shuffling...
15 godina
Luka123 kaže...

To mora svatko imat,ja bi isto uzeo,ali nisam upucen i ne znam koji je najbolji...

...potpis nije potreban...
16 godina
Luka123 kaže...

Ja hranu za kućne ljubimce za par stotina € 

Bilo je 20% sve pa se isplatilo. 

6 godina
Nakon mjesec dva svi trebamo napisati recenzije na svoj usisivac! :D
15 godina
Evo za statistiku, kupio sam i ja usisavač Roborock Q Revo S
😂
MadeInCroatia
2 godine
Luka123 kaže...

Navlaku zapenis od 13 cm. Sad mlatim okolo s 15 cm. Još samo moram nać primateljicu.

16 godina
Luka123 kaže...

Affinity licencu 

9 godina
Black Friday 2024

frend mi je poslao ovo, toliko o black fridayu

16 godina
Ghost777 kaže...
Evo za statistiku, kupio sam i ja usisavač Roborock Q Revo S
😂

Tuja rgb plafonijere, wifi žarulje, garmin sat (sat plaćen ali potvrde još nema...sve ostalo skupljeno)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 14:12 (Provincija).
16 godina

Metlu

3 mjeseca
Mr.Natural kaže...

frend mi je poslao ovo, toliko o black fridayu

Hmm, koliko me pamćenje služi 7900 uz to što je skuplji je ujedno i  lošiji po testovima od 7800, primjetio sam da ga ocito zato ubacuju u bundlove adm recimo, tako da nije neka nesreća ova statistika. 😄

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 14:22 (filip_medo).
2 mjeseca
Black Friday 2024

Ja uhvatio jučer Proton VPN za 44 eura dvije godine , neka skrivena ponuda inače je bilo oko 75 za Black Friday a danas košta 107 eura.
I gramofon REGA planar 1 za 285 eura na audiodream.hr , ima ih još par ako netko hoće u švabiji i EU su oko 100 eura skuplji .

4 godine
Keops kaže...

Ne prolazi ZABA, tj. daje mi nekih 5 EUR popusta. Svakako je dobra ponuda, ali nisam uvjeren da mi treba. Možda je ovo znak da trebam prestati s Black Friday kupovinom za ovu godinu :)

Ne radi vise 20%, ZABA kod skida samo 5€?

14 godina
Black Friday 2024

Treba li netkom Kingston Fury Renegade SSD disk, 1000 GB, 7300/6000 MB/s, PCIe 4.0, 3D TLC, gaming, M.2, NVMe (SFYRS/1000G) iz Mall.hr, ja sam narucio dva ali ipak mi treba samo jedan. Nisam ga jos preuzeo ali evo ako netko zeli mogu mu ga ustupiti. 

kolega galinjo24 uzeo ssd

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 23:04 (Ivanjino96).
7 godina
Black Friday 2024

ja sam narucio 15.11. i jos uvijek cekam...bravo za Mall.hr...klosari.

14 godina
PCNjubara kaže...

ja sam narucio 15.11. i jos uvijek cekam...bravo za Mall.hr...klosari.

Prvi sam narucio isto 15., ali dosao mi je 26.

7 godina
Black Friday 2024

Ocito nemam srece s domacim trgovinama.Redovito smijesno dugo cekam na narucene stvari iz mall-a,SD-a,ekupi...A kad narucim od Amazona dodje unutar 5 radnih dana.Bravo za domace trgovce 

14 godina
Nije ni Amazon neka sreća, baci pogled na datum isporuke proizvoda koje sam naručio prije 8 dana:
16 godina

meni je dost brzo, evo vidi datum kupnje i kad mi stize

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice