Black Friday 2024 izdvojena tema zaključana tema

poruka: 778
|
čitano: 106.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Black Friday 2024
Snoozly kaže...

Je li naletio netko na dobre ponude za pohranu podataka, primarno eksterne hard diskove?

Koliko vidim na Amazonu su popusti više manje standardni, ništa posebno što ne bude često tijekom godine.

Dosta slabo, jedino mi se ova ponuda čini ok ako uzmemo u obzir ratio cijene i veličine samog drive-a:
Seagate Eksterni Drive od 8TB, €145: https://www.amazon.de/dp/B07CQJBSQL

Nadalje, Corsair HX1000i napajanje €188 uz besplatnu dostavu: https://www.amazon.de/dp/B0C4B8BWM3

Najjeftiniji u HR €250.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 16:43 (ivann.n).
11 mjeseci
Black Friday 2024

Ako treba netko prijenosni HDD:

https://h2-shop.com/INS-6031516

po meni jako dobra cijena, bez obzira na prekriženu za koju sam pročitao da su cijene uvoza Intenso-a dosta pale jer su napravili skladište negdje po EU,a i lagano zastarjela tehnologija no i dalje dobar deal po meni..

13 godina
Marin003 kaže...

Ako treba netko prijenosni HDD:

https://h2-shop.com/INS-6031516

po meni jako dobra cijena, bez obzira na prekriženu za koju sam pročitao da su cijene uvoza Intenso-a dosta pale jer su napravili skladište negdje po EU,a i lagano zastarjela tehnologija no i dalje dobar deal po meni..

"Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €123,75"

13 godina

Hacker002 kaže...

Koja je poanta toga, platiš normalni plus 12e dostavu dodatno, ovako uzmeš odmah verziju bez oglasa za 10e više i dostave ti ga direktno.

Tada nije bilo free dostave za HR, a uzimao sam i fire stick i alexe pa se itekako isplatilo.

Također i bude nešto niža cijena jer se plaća DE porez koji je niži.

Na laptop 2.5k eur solidna ušteda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 17:58 (nanek).
16 godina
Black Friday 2024

Da, dignu cijenu jer nema oglasa (jer nemaš izbora), dignu PDV, i traže 32€ za dostavu.

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
11 godina
Snoozly kaže...

Je li naletio netko na dobre ponude za pohranu podataka, primarno eksterne hard diskove?

Koliko vidim na Amazonu su popusti više manje standardni, ništa posebno što ne bude često tijekom godine.

pogledaj Western Digital eu store... bio mi je danas došao neki njihov newsletter za bf popuste, ali nisam pratio detaljno što ima u ponudi

10 godina

sad vidim da A1 ima black friday akcije na nintendo switch i PS portal (uz ostale) pa bacite pogled

...ne znam ni sam što bih uzeo (iako ima više smisla da uzmem portal, pošto imam PS5...jer igre za switch baš i nisu jeftine iskreno)

....aliiii nažalost izgleda da je to za nove usluge ili produljenje, a izgleda da nisam pao u taj rang -.-''

uglavnom bacite pogled tko nije, možda nešto uspijete nabavit..ima svega, čak i playstation PRO

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
16 godina
Black Friday 2024

Odlična jakna za vanjske aktivnosti, Mammut Ultimate VII SO 160€ s dostavom na amazonu. U HR (a i vani) ide za 100€ više, tako da kome ovo treba, ne znam može li danas proći jeftinije.

Gledam te!
13 godina
Black Friday 2024

zapelo mi je za oko iz današnje ponude na amazon.de

Alienware Gaming Monitor, AW2725DF EUR 699

Tommy Hilfiger Men's Hoodie EUR 66.00

12 godina
Black Friday 2024

Deal: Samsung Odyssey G55C Curved Gaming Monitor, 27 Inch Screen with VA Panel, 2560 x 1440 Pixels, 1000R Radius, HDR10, AMD FreeSync, Refresh Rate 165 Hz, Response Time 1 ms (MPRT) 

https://amzn.eu/d/4RkUfoH

177e

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
Black Friday 2024

PSVR2 sa Horizonom 355 eura na amazonu Edit Malo mi ovo previse smrdi pa cu otkazat narudzbu

Cak je jeftiniji i od obicnog koji je 400

taj mi dio malo smrdi al sam si narucuio ovaj sa horiozonom. Ovi su popusti od Sonya al ih nema u sancti ni kod nasih distributera... Mozda ih dodaju kroz dan

edit: 
Na chipoteci je 400 ekupi isto sa

Dal itko zna kako funkcionira garancija s ovim s amazona? Ipak je 50 eura jeftiniji

Ako nisi zadovoljan sobom okreči ju ponovno
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 9:10 (zelenbic).
11 mjeseci

Pratim duže od pola godine i kad je "bila" ta cijena u vezi Intenso HDD-a nitko na lageru nije imao.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 8:26 (Marin003).
14 godina
zelenbic kaže...

PSVR2 sa Horizonom 355 eura na amazonu

taj mi dio malo smrdi al sam si narucuio ovaj sa horiozonom. Ovi su popusti od Sonya al ih nema u sancti ni kod nasih distributera... Mozda ih dodaju kroz dan

edit: 
Na chipoteci je 400 ekupi isto

Dal itko zna kako funkcionira garancija s ovim s amazona? Ipak je 50 eura jeftiniji

Ovaj skuplji prodaje direkt Amazon pa si siguran, a ovaj prvi bog te pitaj tko. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Siguran si i tu... nedozvoljava sam Amazon sumljive transakcije... lova "visi" dok kupnja ne prode... samo dobijes poruku da je rezervirano kao....
VenAtoR#2231
15 godina
deckard kaže...

Oprez s tzv. Black Fridayom kod nas. Trgovci će ziher opet dići cijene u međuvremenu pa ih eventualno spustiti nešto oko BF-a, ako. Klasični modus operandi na ovim prostorima. Obično su dobre akcije sad krajem 10. mj. i početkom 11. Naravno, ovisi o robi i od dućana do dućana. Amazon (de) je druga priča.

U pravu si.

Zato se sad kupuju stvari koje pratiš mjesecima i znaš dobro po kojoj su se cijeni prodavale.

Radim u prodaji, u 90% slučajeva crni petak je samo navlakuša za privuč kupce u dučan.

13 godina
zelenbic kaže...

PSVR2 sa Horizonom 355 eura na amazonu Edit Malo mi ovo previse smrdi pa cu otkazat narudzbu

edit: 

Malo mi ovo previse smrdi, prodaje neka talijanska firma koja inace prodaje torbe i cipele. Radije cu dat 50 eura kod nas i skupit danas

14 godina
jocommb kaže...
Siguran si i tu... nedozvoljava sam Amazon sumljive transakcije... lova "visi" dok kupnja ne prode... samo dobijes poruku da je rezervirano kao....

zelenbic kaže...

Malo mi ovo previse smrdi, prodaje neka talijanska firma koja inace prodaje torbe i cipele. Radije cu dat 50 eura kod nas i skupit danas

Onda je skoro sigurno fake oglas.

Funkcionira ti na principu da ti napraviš narudžbu, Amazon rezervira sredstva i onda čekaš da pošalju. Ali te u međuvremenu kontaktira taj fake seller i pošalje ti link na kojem trebaš ponoviti uplatu jer kao nešto im ne prolazi transakcija, a taman su već sve spakirali da ti pošalju.

Tako da ti jesi siguran dok god ne popušiš ovu foru sa ponovnom uplatom. Jedino što moraš čekati povrat sredstava od Amazona pa ako si recimo u Zagrebačkoj banci onda čekaš i dva tjedna da netko provede storno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
zelenbic kaže...
zelenbic kaže...

edit: 

Koliko vidim prodaju robu široke potrošnje,  od elektronike do kucnih potreppština, nešto kao naš Pevex, nije neobično da imaju tako nisku cijenu

11 godina
Pixel kaže...
zelenbic kaže...
zelenbic kaže...

edit: 

Koliko vidim prodaju robu široke potrošnje,  od elektronike do kucnih potreppština, nešto kao naš Pevex, nije neobično da imaju tako nisku cijenu

Vrebam PSVR2 već neko vrijeme na Amazonu,taj će prodavač nestati u 99% slučajeva za dan dva sa svim asortimanom.Obično budu iz Italije i Španjolske,iako se nađe i iz Njemačke,naravno tako barem tvrde,dostava u par dana obvezno,modus operandi skoro isti.

16 godina
Black Friday 2024

još uvjek ima opcija za 400€ u  SD , PlayStation VR2 + Horizon Call of Mountain

15 godina
Hexfire kaže...
jocommb kaže...

zelenbic kaže...

Onda je skoro sigurno fake oglas.

Funkcionira ti na principu da ti napraviš narudžbu, Amazon rezervira sredstva i onda čekaš da pošalju. Ali te u međuvremenu kontaktira taj fake seller i pošalje ti link na kojem trebaš ponoviti uplatu jer kao nešto im ne prolazi transakcija, a taman su već sve spakirali da ti pošalju.

Tako da ti jesi siguran dok god ne popušiš ovu foru sa ponovnom uplatom. Jedino što moraš čekati povrat sredstava od Amazona pa ako si recimo u Zagrebačkoj banci onda čekaš i dva tjedna da netko provede storno.

Ja jesam u zabi, ali sve kupujem revolutom. najduze sto sam cekao na storno transakcije i povrat je bilo 24 sata, a obicno bude kroz par sati kad druga strana pokrene storno. doduse s amazonom nisam imao iskustva. 

15 godina
Black Friday 2024

https://www.sancta-domenica.hr/playstation-vr2-horizon-call-of-mountain-vch-preorder.html

Evo upravo naručio, i dalje je skup, ali konačno sam miran 

#fsb
13 godina
zelenbic kaže...

edit: 

Sad su mi se javili mailom da je prozivod dostupan al da placanje nije proslo... scam 

3 mjeseca
Black Friday 2024

26 eura, SS Rival 600

https://www.hgspot.hr/mis-steelseries-rival-600-gaming-zicni-usb-crni

Edit: rasprodan munjevito

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 12:36 (filip_medo).
12 godina
Black Friday 2024

https://tehno-mag.hr/

technomag krenuo sa  popustima.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 13:04 (SimeKZ).
15 godina
SimeKZ kaže...

https://tehno-mag.hr/

technomag krenuo sa  popustima.

https://tehno-mag.hr/lg-tv-oled65c41la-65-oled-uhd-smart-proizvod-24116/

Navodno regularna cijena 2600€ :facepalm:

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.
12 godina
8 godina
zelenbic kaže...
zelenbic kaže...

edit: 

Sad su mi se javili mailom da je prozivod dostupan al da placanje nije proslo... scam 

Pazite se. Ovo je poznati scam na Amazonu. Traje več dosta dugo. Pitao sam na redditu ranije ove godine i neki su se več opekli.

Prosječno glup i umjereno lud
8 godina
Black Friday 2024

Dalekozor Olympus 10x50 S - 73€. Nabava od 116€.

8 godina
pex111 kaže...

šta mislite o stranici udobandom.eu,imaju i brdo oglasa na njuškalu i dućan u osijeku.

Predobre cjene da bi bilo istina. Ima tko iz osijeka da potvrdi da to postoji?

Ja sam iz Osijek ali nema nikakve adrese, lokacije, nesto?
Nikada cuo za trgovinu ili web shop.
OIB tvrtke da se vidi poslovanje?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice