Black Friday 2024 izdvojena tema

poruka: 238
|
čitano: 25.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Black Friday 2024
filip_medo kaže...
ZdravkoZ kaže...
Nabava je orjentir👍.Koristim godinama mada sam nedavno našao jednu stvar jeftinije sam kopajući a Nabava je startala od dosta više....

Nabava je dobar orijentir kad znaš što trebaš, npr. apple iphone 15...
 Ali za bijelu tehniku sa 50 podvrsta, naziva i razlika u cijeni po 10-30 eura mi puno i ne znači.
 Na kraju si mislim najbolje otići u elipso, sd, svijet medija, reći im uzimam XY uređaja dajte li još kakav popust na količinu ?
 da, ne, hvala doviđenja... Cijeli dan vrtim nabavu od napi do hladnjaka i nemam pojma šta uopće gledati niti do kojeg iznosa,
 da nije naravno nešto suludo 1000+ eura po aparatu. Nabava je super orijentir, ali kada znaš što tražiš i na kraju dana se razumiješ
 u to što tražiš. :)

ne treba biti tolko komplicirano... brandovi su ti realno svi tu negdje, trebas samo rascistiti sa sobom sta ti sve treba na kojem uredaju (features), i onda kupiti takav s najnizom cijenom i najduzom garancijom. i racunas da ce potencijalno svaki imati problema cim istekne garancija :)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
4 godine
filip_medo kaže...
Bichanich kaže...

Kupio starcima u elipsu Candy sušilicu rublja sniženu sa 457€ na 359€. Ne znam koja je realna cijena, no znam da je jedna od najpovoljnijih ako ne i najpovoljnija sušilica s toplinskom pumpom (A++) na tržištu. Inače se ispod 400-450€ ne može naći ovako nešto. Ima i 5 god garancije pa se pouzdam da će im služiti.

Baš sam u procesu kupnje bijele tehnike ( hladnjak, pečnica, itd... da ne nabrajam ), ali sam primjetio da je kod hladnjaka
 u rangu od 500-2000 eura energetska učinkovitost ista odnosno E ili D. Ne znam da li je to standard, ali za više eurića
 očekivao sam i nešto više od toga.

Prije nekog vremena su promijenjene oznake učinkovitosti jer su svi imali A+++ ili slično.

https://www.whirlpool.hr/inovacija/nove-klase-energetske-ucinkovitosti

4 godine
Zaporožac kaže...

Meni se stalno čini da je kod nas taj BF način kako se riješiti robe s viška, na koju bi svakako roknuli popust, a ovako ispadnu cool. 

Zato cijene gledam cijelu godinu. I onda kada vidim da su u okvirima koje mogu platiti, kupujem. Ne čekam ove BF dane.

14 godina
filip_medo kaže...
ZdravkoZ kaže...
Nabava je orjentir👍.Koristim godinama mada sam nedavno našao jednu stvar jeftinije sam kopajući a Nabava je startala od dosta više....

Ali za bijelu tehniku sa 50 podvrsta, naziva i razlika u cijeni po 10-30 eura mi puno i ne znači.
 Na kraju si mislim najbolje otići u elipso, sd, svijet medija, reći im uzimam XY uređaja dajte li još kakav popust na količinu ?
 da, ne, hvala doviđenja... Cijeli dan vrtim nabavu od napi do hladnjaka i nemam pojma šta uopće gledati niti do kojeg iznosa,
 da nije naravno nešto suludo 1000+ eura po aparatu. Nabava je super orijentir, ali kada znaš što tražiš i na kraju dana se razumiješ

Nabava je po meni vrlo loš alat iz razloga što uključuju one lijeve web shopove koji su sumnjivi i u većini slučajeva ako nešto naručiš ili ne isporuče ili ti pošalju mail da nemaju taj artikal na stanju pa ti ponude drugi potpuno isti za puno veću cijenu

I da, Sancta Domenica zna ponuditi popust na veću količinu ako se zatraži... Od bijele tehnike uzmi što jednostavnije (smart pizdarije nećeš nikad koristiti), sa što više garancije i po mogućnosti da ti je servis blizu

15 godina
moderator

Na nabava.net su samo proizvodi trgovina koje su platile da im proizvodi budu gore, tako da eventualno za orijentaciju može poslužiti.

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
15 godina
ne nuzno platili, nego dali dozvolu da ih se tamo stavi, drugi dio trgovina je na jeftinije.hr ili com nesjecam se
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
15 godina
moderator

Neznam baš da je netko tamo oglašen, a da nije platio...

Znam da traže da se plati i znam i koliko 

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
11 godina
Genoxxx kaže...
filip_medo kaže...
ZdravkoZ kaže...

Nabava je po meni vrlo loš alat iz razloga što uključuju one lijeve web shopove koji su sumnjivi i u većini slučajeva ako nešto naručiš ili ne isporuče ili ti pošalju mail da nemaju taj artikal na stanju pa ti ponude drugi potpuno isti za puno veću cijenu

I da, Sancta Domenica zna ponuditi popust na veću količinu ako se zatraži... Od bijele tehnike uzmi što jednostavnije (smart pizdarije nećeš nikad koristiti), sa što više garancije i po mogućnosti da ti je servis blizu

Pa santa domenica upravo je trgovina koja radi ono sta ti govoris, narucis bijelu tehniku (tipa skrinju kao kod mene) i onda se 2 mjeseca uopce borim da dobijem ono sto sam kupio.. oni bi trebali davat bonove bez obzira na kolicinu

4 mjeseca
dado16 kaže...
ne nuzno platili, nego dali dozvolu da ih se tamo stavi

Ma da, trebaš nečiju dozvolu da ih linkaš, a još im radiš i reklamu, de nemoj pisat svašta...

Trgovina mora platiti ako želi biti izlistana na nabavi i samim time ne treba se strogo držati tog sajta jer artikl možda ima negdje i jeftinije ali taj trgovac nije na nabavi.

16 godina
Ako uzimate tehnologiju i znate sta zelite uzeti najbolji nacin za ustedu je preko nekog amazon price trakinga. Zalijepite link sa amazon.de i ukljucite notifikaciju da javi ispod koje cijene kad se spusti. Vecina tehnologije bude jednom dva puta godisnje na snizenju 40-60%. Evo na primjer, cekao sam G502 X Plus i trenutno je najniza cijena ikad na amazonu, nema potrebe za cekanjem black fridaya.
4 godine
XXX-Man kaže...

Na nabava.net su samo proizvodi trgovina koje su platile da im proizvodi budu gore, tako da eventualno za orijentaciju može poslužiti.

AFAIK, ne plaćaju ništa dok netko ne klikne gumb da se s popisa rezultata ode u neku trgovinu.

16 godina
Black Friday 2024

ne racunam na neke popuste jer znam da su vecinom napuhane cijene mjesec dana prije

ali ako slucajno uleki neki dobar deal za 1440p oled monitor, da je barem 20% od prave cijene se nebi zalio

14 godina
hahhaajaads kaže...
Genoxxx kaže...
filip_medo kaže...
ZdravkoZ kaže...

Pa santa domenica upravo je trgovina koja radi ono sta ti govoris, narucis bijelu tehniku (tipa skrinju kao kod mene) i onda se 2 mjeseca uopce borim da dobijem ono sto sam kupio.. oni bi trebali davat bonove bez obzira na kolicinu

Nemam dosad takvog iskustva, uzimao sam kod njih bijelu tehniku i običnu tehniku i dosad nikakvih problema sa isporukom... Jedino su kod reklamacije dosta spori (reklamirao razbijeni TV i neispravnu pećnicu) 

8 mjeseci
Black Friday 2024

Off topic ali za one koji kupuju tehniku. Google is your friend. Naime, Šimex outlet ima super cijene. Kod njih sad zadnji stan kad smo renovirali kupili dosta. Ono dovlace iz Njemacke outlet robu i tehniku... Sad pikiram kad ce opet imati JURA aparat za kavu (zadnji su imali na 50% al tad nisam imala dosta love usred renoviranja za taj luksuz).

13 godina
Black Friday 2024

Krenuo je i mall.hr. Nisam nasao bas nesto da vrijedi.

Mozda jedino ovaj ram 32GB Trident Z5 Neo 5600mhz cl28 - 103eur, trebalo bi raditi na 6000cl30. 

https://www.mall.hr/ram-za-osobna-racunala/g-skill-trident-z5-neo-memorija-ram-rgb-32gb-5600mt-s-cl28-f5-5600j2834f16gx2-tz5nr?tab=parameters

16 godina
Black Friday 2024

thanks

narucio samsung g7 neo, da upgradam stari g7 na 4k

popust skoro 250e, zadovoljan

11 godina
Black Friday 2024

evo na mall-u isto

Acer Nitro 5 AN515 za 703€ (prvi najjeftiniji na nabavi je 850+ )

https://www.mall.hr/acer-prijenosna-racunala/acer-nitro-5-an515-46-r17v-gaming-prijenosno-racunalo-nh-qgxex-007

8 godina
Evo još jedan popust sa mall-a;

https://www.mall.hr/pametni-video-portafoni/reolink-d340w-pametno-video-zvono-2k-wifi-detekcija-pokreta

Na služenoj Reolink stranici je cijena oko 100€.
11 godina
Black Friday 2024

trazim 8 tb hdd preko nabava kod nas, al sto bi se reklo kurčina

11 godina
filip_medo kaže...

Baš sam u procesu kupnje bijele tehnike ( hladnjak, pečnica, itd... da ne nabrajam ), ali sam primjetio da je kod hladnjaka
 u rangu od 500-2000 eura energetska učinkovitost ista odnosno E ili D. Ne znam da li je to standard, ali za više eurića
 očekivao sam i nešto više od toga.

https://www.nabava.net/hladnjaci-s-ledenicom/bosch-kgn39aiat-hladnjak-s-ledenicom-cijena-365077601

A razred i 29db

2 mjeseca

Malo guglam, zgodna stvar. Ako sam dobro shvatio izvana zvono, iznutra adapter za napajanje u utičnicu ? 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
11 godina
filip_medo kaže...

Malo guglam, zgodna stvar. Ako sam dobro shvatio izvana zvono, iznutra adapter za napajanje u utičnicu ? 

A koja vrata imaju struju, rupe itd? Kako to uopće montirati? ili zvati majstore pa platiti još 100-200 eura ugradnju. Ili sam ja nešto krivo shvatio u vezi toga?

13 godina
Pa ide na zid, ne na vrata. To je zvono s kamerom, nije špijunka.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...

Ako ide na zid kako cu vidjeti tko stoji ispred vrata? nije mi to jasno. 

8 godina
Nadam se da se zezaš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2024 18:46 (corco).
13 godina
njuskac kaže...
Hexfire kaže...

Ako ide na zid kako cu vidjeti tko stoji ispred vrata? nije mi to jasno. 

Otvoriš vrata 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Na Mall-u je bilo i jos ima nekih dobrih stvari ali medu svim kategorijama... ja sam u alatima nasao super stvari koje su stvarno bile na 50-70% popusta... nez led industrijska lampa za 5 eura i tako nekih sitnica...
VenAtoR#2231
6 godina
Black Friday 2024

Pozdrav ekipa,

Stan mi je u fazi izgradnje, trebao bi do kraja godine biti gotov.(trenutno je stavljena glazura pa polako krecu plocice i parket).

Znaci trebam ga opremiti cijelog, Mašine, TV aparati za kuhinju...... sve doslovno.

Je li ima smisla tu traziti nesto kod nas ili da bolje probam na Amazonu cekati Black Friday, kakva su vasa iskustva?

I je li mozda vec netko vec nesto brutalno nasao pa da nadoda pa da se opremim odmah makar dio?

Hvala :D

12 godina
LeonOsijek kaže...

Pozdrav ekipa,

Stan mi je u fazi izgradnje, trebao bi do kraja godine biti gotov.(trenutno je stavljena glazura pa polako krecu plocice i parket).

Znaci trebam ga opremiti cijelog, Mašine, TV aparati za kuhinju...... sve doslovno.

Je li ima smisla tu traziti nesto kod nas ili da bolje probam na Amazonu cekati Black Friday, kakva su vasa iskustva?

I je li mozda vec netko vec nesto brutalno nasao pa da nadoda pa da se opremim odmah makar dio?

Hvala :D

Prosao slicnu situaciju prosle godine. Tu i tamo se zna uloviti nekih popusta, ali cesto nisu nesto pretjerano. Moj savjet, stavi si danas vec par aparata svake kategorije u excelicu i onda prati cijene. Ovo sta pise na webu da je snizeno mozes lagano zamemarit jer je to u 99.69% slucajeva besramno laganje. Za prosli BF sam valjda jedino soundbar i pecnicu ulovit na nekom finom popustu, ostalo je bilo cca 10-15% uvrh glave, ali je to bio actually popust od one cijene koju sam upisao u excelicu, ne od onog sta su oni naveli.

A s Amazona ne bi narucivao vece stvari osim ak imas nekog da zivi gore pa ti moze prevest, naplacat ces se postarine previse.

11 godina
Black Friday 2024

makromikro bf, onak - niš posebno nisam vidio

https://www.makromikrogrupa.hr/blackfriday

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice