Black Friday 2017 zaključana tema

poruka: 544
|
čitano: 147.878
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
13 godina
Black Friday 2017

Digao sam se ujutro i provjerio par trgovina ali nazalost nista posebno. Molim vas ako tko naleti na neki povoljni ssd neka javi pa ako nije problem da uzme 2 pa ja otkupim.

13 godina
neaktivan
Re: Black Friday 2017
Katastrofa..ako netko naleti na ssd ili RAM na akciji, molim javiti.. Hvala
8 godina
protjeran
Black Friday 2017

https://www.hgshop.hr/black-friday-2017/ponuda/

blago nama s našim black friday ponudama 

da konfa 1800x + 1080 ti snižena sa 33k kn 

muke ti isusove koji to majmuni rade po prodajama naših IT trgovina

15 godina
dadodd kaže...
Katastrofa..ako netko naleti na ssd ili RAM na akciji, molim javiti.. Hvala

zasad sam samo na ovo naletio https://www.amazon.de/SanDisk-Ultra-lesen-Sek-schreiben/dp/B071KGRXRH/ref=lp_14340822031_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1511506816&sr=1-1

7 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

https://www.hgshop.hr/black-friday-2017/ponuda/

blago nama s našim black friday ponudama 

da konfa 1800x + 1080 ti snižena sa 33k kn 

muke ti isusove koji to majmuni rade po prodajama naših IT trgovina

jel znas mozda dal njihova ta black friday ponuda vrijedi u webshopu ili moram doci u trgovinu da bih iskoristio taj popust koji su naveli..? hvala, LP

15 godina

Jeftinije bilo prošle godine u Uzi kad sam ja uzeo SSD takve veličine.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
Black Friday 2017

Ako netko naleti na Galaxy note 8 ili neke dobre wireless on ear slušalice, javite.

Hvala!

7 godina
neaktivan
Black Friday 2017

Computeruniverse, popust na placanje PayPalom (do 25% na određene brendove)...

8 godina
neaktivan
Black Friday 2017

Ponuda za crni petak u Linksu je katastrofa. 😂

15 godina
odjavljen
bagonwagons kaže...

Popust za LG proizvode je 10%. Gledao monitor koji je jučer, a i prije par dana bio 818 eura, danas je cijena 850 eura, dakle digli cijenu da umanje popust..

.
15 godina
tomytheboss kaže...
bagonwagons kaže...

Popust za LG proizvode je 10%. Gledao monitor koji je jučer, a i prije par dana bio 818 eura, danas je cijena 850 eura, dakle digli cijenu da umanje popust..

VIdiš ti si to skužio jer si ciljano gledao i tražio šta bi kupio na BF ali masa ljudi sigurno nije i platić se 850 ojra jer misle da su dobro prošli

7 godina
neaktivan
spiderhr kaže...
tomytheboss kaže...
bagonwagons kaže...

VIdiš ti si to skužio jer si ciljano gledao i tražio šta bi kupio na BF ali masa ljudi sigurno nije i platić se 850 ojra jer misle da su dobro prošli

UPDATE, popust vrijedi samo za dostavu u Dojčland :D koji likovi.....

8 godina
protjeran

proslijedio sam ti na PP 

15 godina
odjavljen
bagonwagons kaže...

UPDATE, popust vrijedi samo za dostavu u Dojčland :D koji likovi.....

Tako je, vidim sad dolje da piše.. rofl

.
16 godina
neaktivan
Black Friday 2017

toliko o našim informatičkim firmama...na Indexu se vrti Instarova reklama za Black Friday u kojoj piše za PS4 PRO cijena snižena na 1599kn, a kad dođeš na njihove stranice cijena je 2499kn...

12 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

toliko o našim informatičkim firmama...na Indexu se vrti Instarova reklama za Black Friday u kojoj piše za PS4 PRO cijena snižena na 1599kn, a kad dođeš na njihove stranice cijena je 2499kn...

Puno njih ima problema sa webom, pol stvari koje izletavaju na Fb kao oglas oni nemaju ili imaju ali je cijena drukcija nego u reklami.

16 godina
Wolverine kaže...

ps4 vr ima tu cijenu.

Neko im je krivo slozio oglasavanje.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Wolverine kaže...

ps4 vr ima tu cijenu.

da, al moglo bi ih se optužit za krivo oglašavanje

16 godina
Wolverine kaže...
toxic kaže...
Wolverine kaže...

ps4 vr ima tu cijenu.

da, al moglo bi ih se optužit za krivo oglašavanje

Ah..

Između ostalog ostali su nepripremljeni mnogi, dakle rade akcije a web im se ruši npr. Sancta Domenica i slično..

Jedino tko je odradio dobar posao po pitanju toga je EKUPI, zaista im web leti..

14 godina
13 godina
Black Friday 2017
8 godina

Probaj naći Bluedio UFO, kupio sam ih prije 1 god i mogu reći da sam presretan kvalitetom zvuka. Te s obzirom na cijenu ovih što si linkao mislim da bi ti se više isplatilo uzet Bluedio.

7 godina
neaktivan
Black Friday 2017

Evo na Amazon UK mehanicka tipkovnica.. ofc ne salje se u HR ali ako ima netko nekoga u Engleskoj moze iskoristiti

12 godina
neaktivan
Black Friday 2017

jebo mater... nikad gori BF.... prokleti CU... jedino sam se u njih uzdao...

na kraju sam u njih uzeo monitor i graficku, jer mindfactory ne dostavlja u RH a naletih na 4k monitor jeftino... sve u svemu katastrofa... jos prokleta konverzija valuta...

propucat cu se budu li za bozic popusti

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
7 godina
neaktivan
Crucifixion kaže...

jebo mater... nikad gori BF.... prokleti CU... jedino sam se u njih uzdao...

na kraju sam u njih uzeo monitor i graficku, jer mindfactory ne dostavlja u RH a naletih na 4k monitor jeftino... sve u svemu katastrofa... jos prokleta konverzija valuta...

propucat cu se budu li za bozic popusti

Koju graficku? Ja trazim 1080 i nista povoljno nemaju...

16 godina
Black Friday 2017

Je*bo... napikirao sam se na neki laptop sa i3, 4-8 GB RAM (mora imati mogućnost dodavanja memorije u slučaju manje količine), Windows 10 te 256 GB SSD disk.
Ništa za sada sa popustom... nude se bedastoće. Nema RAMa, nema SSD diskova... pratim i dalje forum :)

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 9:55 (Father_Dougal).
14 godina

Instar stavio g35 slusalice na BF akciju dok sam dodao u cart i logirao se ne postoji na stranici. A još ima pod BF akcijom link. LOL

16 godina
Black Friday 2017

G35 pucaju i ne vrijedi uzimati. A što se tiče slabih popusta na PC komponente, nadamo se da će cyber monday biti dobar. Pratim promijene cijena komponenti  na Amazon de i uk i nema ništa od popusta. Za laptope imaju popuste ~€100-200 ovisno o skupoći. 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
Black Friday 2017
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 10:12 (Rabbit).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice