Black Friday 2017
- poruka: 544
- |
- čitano: 147.883
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Digao sam se ujutro i provjerio par trgovina ali nazalost nista posebno. Molim vas ako tko naleti na neki povoljni ssd neka javi pa ako nije problem da uzme 2 pa ja otkupim.
https://www.hgshop.hr/black-friday-2017/ponuda/
blago nama s našim black friday ponudama
da konfa 1800x + 1080 ti snižena sa 33k kn
muke ti isusove koji to majmuni rade po prodajama naših IT trgovina
zasad sam samo na ovo naletio https://www.amazon.de/SanDisk-Ultra-lesen-Sek-schreiben/dp/B071KGRXRH/ref=lp_14340822031_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1511506816&sr=1-1
https://www.hgshop.hr/black-friday-2017/ponuda/
blago nama s našim black friday ponudama
da konfa 1800x + 1080 ti snižena sa 33k kn
muke ti isusove koji to majmuni rade po prodajama naših IT trgovina
jel znas mozda dal njihova ta black friday ponuda vrijedi u webshopu ili moram doci u trgovinu da bih iskoristio taj popust koji su naveli..? hvala, LP
Jeftinije bilo prošle godine u Uzi kad sam ja uzeo SSD takve veličine.
Ako netko naleti na Galaxy note 8 ili neke dobre wireless on ear slušalice, javite.
Hvala!
Computeruniverse, popust na placanje PayPalom (do 25% na određene brendove)...
Ponuda za crni petak u Linksu je katastrofa. 😂
Popust za LG proizvode je 10%. Gledao monitor koji je jučer, a i prije par dana bio 818 eura, danas je cijena 850 eura, dakle digli cijenu da umanje popust..
Popust za LG proizvode je 10%. Gledao monitor koji je jučer, a i prije par dana bio 818 eura, danas je cijena 850 eura, dakle digli cijenu da umanje popust..
VIdiš ti si to skužio jer si ciljano gledao i tražio šta bi kupio na BF ali masa ljudi sigurno nije i platić se 850 ojra jer misle da su dobro prošli
VIdiš ti si to skužio jer si ciljano gledao i tražio šta bi kupio na BF ali masa ljudi sigurno nije i platić se 850 ojra jer misle da su dobro prošli
UPDATE, popust vrijedi samo za dostavu u Dojčland :D koji likovi.....
proslijedio sam ti na PP
UPDATE, popust vrijedi samo za dostavu u Dojčland :D koji likovi.....
Tako je, vidim sad dolje da piše.. rofl
toliko o našim informatičkim firmama...na Indexu se vrti Instarova reklama za Black Friday u kojoj piše za PS4 PRO cijena snižena na 1599kn, a kad dođeš na njihove stranice cijena je 2499kn...
Puno njih ima problema sa webom, pol stvari koje izletavaju na Fb kao oglas oni nemaju ili imaju ali je cijena drukcija nego u reklami.
toliko o našim informatičkim firmama...na Indexu se vrti Instarova reklama za Black Friday u kojoj piše za PS4 PRO cijena snižena na 1599kn, a kad dođeš na njihove stranice cijena je 2499kn...
ps4 vr ima tu cijenu.
Neko im je krivo slozio oglasavanje.
ps4 vr ima tu cijenu.
da, al moglo bi ih se optužit za krivo oglašavanje
ps4 vr ima tu cijenu.
da, al moglo bi ih se optužit za krivo oglašavanje
Ah..
Između ostalog ostali su nepripremljeni mnogi, dakle rade akcije a web im se ruši npr. Sancta Domenica i slično..
Jedino tko je odradio dobar posao po pitanju toga je EKUPI, zaista im web leti..
kaj mislite dal se ovo isplati ubost
https://www.amazon.de/gp/product/B01LD5GO5U/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
https://www.instar-informatika.hr/news.asp?code=instar-black-weekend-akcija
Ne znam jel bilo, prebrzo se updatea tema :)
Probaj naći Bluedio UFO, kupio sam ih prije 1 god i mogu reći da sam presretan kvalitetom zvuka. Te s obzirom na cijenu ovih što si linkao mislim da bi ti se više isplatilo uzet Bluedio.
Evo na Amazon UK mehanicka tipkovnica.. ofc ne salje se u HR ali ako ima netko nekoga u Engleskoj moze iskoristiti
jebo mater... nikad gori BF.... prokleti CU... jedino sam se u njih uzdao...
na kraju sam u njih uzeo monitor i graficku, jer mindfactory ne dostavlja u RH a naletih na 4k monitor jeftino... sve u svemu katastrofa... jos prokleta konverzija valuta...
propucat cu se budu li za bozic popusti
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
jebo mater... nikad gori BF.... prokleti CU... jedino sam se u njih uzdao...
na kraju sam u njih uzeo monitor i graficku, jer mindfactory ne dostavlja u RH a naletih na 4k monitor jeftino... sve u svemu katastrofa... jos prokleta konverzija valuta...
propucat cu se budu li za bozic popusti
Koju graficku? Ja trazim 1080 i nista povoljno nemaju...
Je*bo... napikirao sam se na neki laptop sa i3, 4-8 GB RAM (mora imati mogućnost dodavanja memorije u slučaju manje količine), Windows 10 te 256 GB SSD disk.
Ništa za sada sa popustom... nude se bedastoće. Nema RAMa, nema SSD diskova... pratim i dalje forum :)
Instar stavio g35 slusalice na BF akciju dok sam dodao u cart i logirao se ne postoji na stranici. A još ima pod BF akcijom link. LOL
G35 pucaju i ne vrijedi uzimati. A što se tiče slabih popusta na PC komponente, nadamo se da će cyber monday biti dobar. Pratim promijene cijena komponenti na Amazon de i uk i nema ništa od popusta. Za laptope imaju popuste ~€100-200 ovisno o skupoći.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)