[Procjena] Steelseries 7H

poruka: 3
|
čitano: 7.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

večer

ovako, zanima me koliko bi bila moguča cijena za navedeni headset - steelseries 7h

star dvije godine, garancija istekla pred dva mjeseca

očuvane jako dobro (osim jednog djela), sve radi i funkcionira, žice isto tako, mikrofon isto tako, redovito održavane i čišćene, mažene i pažene maksimalno, original kutija, produžetak za kabel nikad otvaran i korišten, ulošci platneni isto tako nikad korišteni, drugi za izolaciju stalno gore i u jako dobrom stanju, praktički što je bilo dobiveno u kutiji kad sam ih kupio, još uvijek imam

ali imam jedan problem...

naime, kao i u videu, napukla mi je kopča za desnu slušalicu, tjedan dana nakon isteka garancije, te jako slabo drži...

gledao sam na netu, te sam pronašao jedan video gdje je lik to zaljepio sa super ljepilom i držalo mu je sasvim uredu, te ih je dalje koristio

iako slušalica lako ispada, kad se konektori spoje, ona daje zvuk skroz normalno, nema nikakve razlike između lijeve i desne

to bih isto kao i on, zaljepio sa super ljepilom i vjerujem da bi to trebalo dobro držati

isto tako, imam i uz njih i steelseries usb zvučnu karticu sa virtualnim 7.1,  za koju neznam dal da si ostavim ili ne (pošto još uvijek imam i koristim laptop i ovisno o tome koji bi headset kupio kasnije), pa ako možete dati procjenu i za nju

također je u potpunosti funkcionalna

headset zadnje vrijeme rijetko koristim, pa me zanima koliko bi mogao dobit za njega, pa uz nadoplatu da uzmem neki novi (ovisno o cijeni koju bih mogao dobiti)

video problema

Edit:

kutiju trenutno nemam kod sebe, ali mogu mi ju roditelji poslati, ili ću ju sam pokupiti prije ili poslje kad odem doma za bj

dodao slike

battlelog: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 13:03 (matija656).
15 godina
neaktivan

bump

battlelog: dev0lver
14 godina

Nove su 660 kn, s obzirom da ove imaju to oštećenje i nemaju više garanciju onda bi po meni vrijedile negdje upola cijene od novih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice