Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 539.940
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Mac OS na PC-u?

Mogao si preko everesta sve saznati ali dobro....

Manual kaže da imaš za zvuk ALC662 pa prema tome ga označi kada instaliraš iPC jer u njemu ti već postoji driver.

Chipset označi Intel ICHx SATA Drivers

LAN bi mogao biti mali problem ali probaj sa Realtek R1000...na sličnoj ploči mi je palilo

Karnelbi morao raditi 9.4.0 modbin

ApleSMBIOS označi prema svojoj memoriji

Uglavnom sve bi ti trebalo raditi pa i sliku ćeš dobiti ali ne i punu podršku za istu dok se ne sredi grafička

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

jel moze neko dat neki opširni tutorial na hrvatskom kak na laptop hp 6730s mogu instalirat snow leopard

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
notebook kaže...

jel moze neko dat neki opširni tutorial na hrvatskom kak na laptop hp 6730s mogu instalirat snow leopard

trebaš vidit koja če ti verzija naj odgovarat da se poslje ne zahebavaš

16 godina
neaktivan
Dangerous Lickz, jesi rijesio problem sa rezolucijom OS X-a u VMWare playeru?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

evo, stavio iPC 10.5.6 sa ALC662, Intel ICHx SATA DRIVERS, Realtek R1000, 9.4.0 modbin

grafika normalno ne radi, net ne radi ( ili treba podesit ), u control panel pod sund, očitava neku zvučnu pošto mogu samnjivat itd ali se ne čuje nikakav zvuk

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

evo, stavio iPC 10.5.6 sa ALC662, Intel ICHx SATA DRIVERS, Realtek R1000, 9.4.0 modbin

grafika normalno ne radi, net ne radi ( ili treba podesit ), u control panel pod sund, očitava neku zvučnu pošto mogu samnjivat itd ali se ne čuje nikakav zvuk

Probaj naći OVDJE!

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan
Ocu moci instalirati leoparda? imam intelov dual core,nvidia 8500? ako da dajte link da procitam kako...
15 godina
neaktivan
crowap kaže...
Ocu moci instalirati leoparda? imam intelov dual core,nvidia 8500? ako da dajte link da procitam kako...

Imam istu konfu (samo neznam koliki ti je speed procesora),danas instaliram Snježnu mica-macu...

Preko vmwarea (imam na njemu instaliran OS X),preko Disk utilitya sam restorao .ISO image instalacije Snow leoparda na USB od 8GB...

Instalirat ću ga na Ext.HDD (Transcend storejet 250GB)...

17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

Zvucna ce ti raditi samo zadnji stereo izlaz. Negdje se moze dobiti 5.1, a negdje ni pod razno. Veselje hackintosha.

Net ce raditi 99% samo treba naci pravu kombinaciju. Trebas znati o kojoj se tocno kartici radi i znati njen vendor i dev.

To mozes vidjeti i u windowsima pod device manager. Mozda vec postoji gotov kext pa ga treba instalirati ili treba modificirati info.plist

Grafika je najveca tlaka.

Nakon x pokusaja uspio sam na svoju testnu kantu instalirati iPortable snowleo 10.6.2.(tor...free shop)

Instalacija vrlo jednostavna i za sada sredio sam time machine da uredno obavlja posao i net.

Zvuk ne bi trebao biti problem jer sam ga vec jednom osposobio bez karnel panica, ali 4670 ce me vjerojatno dovesti do ludila

jer hrpa tutoriala i svi razliciti i za sada jedan karnel panic, jedan black screen i jedan boot fail

mindstrom, instaliraj u windowse everest i vidi tocno o kojoj zvucnoj se radi i koji lan, a zatim vidi u device manageru koji su vend i dev brojevi komponenti. Ovdje ti je pomoc kako.

15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

e, hvala

našao sam, zvučna ALC662 vendor: 8086, a device id je 27D8

grafika AGP 4600 vendor: 1002, a id 9498

net  Realtek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)  vendor: 10EC , a id: 8136

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Želim samo pitati s kojim ste programom pržili .iso fileove od leoparda/snow leoparda na DVD (na Windowsima)

ImgBurn max na 4X i nikada nije fulao kod przenja.

Ako je u pitanju bio dmg onda na brzaka instalacija iPC 10.5.6 bez ikakvih dodatnih podesavanja i kroz disk utility

17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Sto se tice lan kartice mozda ti pomogne attach iz ovog posta, ali mozda bolje da kext rucno izvadis i kopiras pa repair permissions sa disk utility

ili putem OSX 86 Tools

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

idem instalirat mac poželite mi sreću

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
notebook kaže...

Sretno. Namigiva

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Sretno s instalacijom! :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
notebook kaže...

I? Jesi uspio?

16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

ne nije uspjelo ni s kalawayem ni s retail diskom ni s iatkosom v7

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Pokušao sam bootati Snow Leopard nakn instalacije,i izbacije mi Kernel Panic (kojeg je "pozvao" neki debuger) u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

možda si krivo nešta odabrao u customize, bolje odabrati ono minimalno, kernel, grafika ako ima, zvučna i net, pa poslje ostalo iz maca

probaj još odabrati ICHx Fix , Firewire remove ( tako nešta )

ja sam probao sa sedam verzija maca, preko 10 puta i sad mi ajmo reči nekako radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 17:25 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

ee ljudi, jel moze mac os x na amd sempron??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Imas sempron...e ti ono... s neba u rebra.

Ima svakakvih semprona, a i nije samo procesor bitan nego i ostatak konfiguracije.

Najjednostavnije ti je da odes OVDJE i provjeris i usputno procitas cijelu ovu temu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Meni je vise fakat dosta ove yvucne kartice..... Probo sam sve moguce nacine i nisam uspio realtek ac97 audio osposobit za rad. Jel neko zna neki nacin s kojim mogu to napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

evo i meni nekim cudom proradio net...

reinstalirao mac kad ono net radi ali stalno je dolazio onaj sivi prozor da moram restartat racunalo... i zvucnu mi je ocitavao ali nije davo nikakav zvuk, pa isao skidati kexteve i pri skidanju kexta opet onaj sivi prozor da moram restartati, vratim se opet u mac, net vise ne radi a ne dolaze vise ni sivi prozori da moram restartat, pa jer moguce da se zbog neta restartao stalno...

lol kako da ja napravim vise taj mac, pa bi trebao na mojoj konfi raditi kako treba valjda

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Evo idem ponovni instalirati...Taj ICHx Fix i Firewire remove,toga nema u instalaciji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo idem ponovni instalirati...Taj ICHx Fix i Firewire remove,toga nema u instalaciji...

skini iPC , neko je več napomenuo da ima najviše patcheva i točno; ima..

15 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

skini iPC , neko je več napomenuo da ima najviše patcheva i točno; ima..

iPC koju verziju?

15 godina
protjeran

iPC koju verziju?

pa najnoviju koju nađeš uzmi, ja imam snow leo 10.5.6

15 godina
neaktivan
To nije snow leo..ali nema veze
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Oprostite na duplom postu!

Idem instalirati iPC 10.5.6!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mindstorm kaže...

iPC koju verziju?

pa najnoviju koju nađeš uzmi, ja imam snow leo 10.5.6

to bas i nije snow leo, nego leo :)

www.stripovi.tk
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: