Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 542.633
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Mac OS na PC-u?
HTML5 kaže...

Pa to ja pitam,kako to enablati?

System Preferences - Desktop & Screensaver - stavi kvačicu na 'Translucent Menu Bar. Ali ,to bi moralo biti uključeno po defaultu!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Ma ja,ali moram staviti Liona jer leopard ne podrzava,sada se sa time malo mucim!

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
Mac OS na PC-u?

Po ovome tutu. izgleda da ide i retail verzija snow leoparda na AMD...

Probaj ako imaš neki disk viška.

Ja sam ga digao u virtualki. Radi sve osim kexta za grafu.

Konfa je pod MOJ PC.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 9:56 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Kod mene radi grafa ali zato zvuk ne xD

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Ae ljudi pomagajte,stavio sam Retail 10.6 i sve 5 i onda instaliram update 10.5.8 te resetiram komp i nece ocitati do kraja OS,kaj bi to moglo,probao sam 3puta reinstall i uvijek isto?

EDIT:Ujedno da kažem,da se nikakva poruka ne pojavi na screenu poput onog CPU idsabled. . .itd samo se odjednom smrzne na ucitavanju?

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 14:59 (HTML5).

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Ae ljudi pomagajte,stavio sam Retail 10.6 i sve 5 i onda instaliram update 10.5.8 te resetiram komp i nece ocitati do kraja OS,kaj bi to moglo,probao sam 3puta reinstall i uvijek isto?

EDIT:Ujedno da kažem,da se nikakva poruka ne pojavi na screenu poput onog CPU idsabled. . .itd samo se odjednom smrzne na ucitavanju?

Jesi to instalirao u virtalboxu ili na drugi hard ?

x
15 godina
neaktivan
HTML5 kaže...

Kako si uspio instalirat Leopard update na Snow Leoparda???

Misliš valjda 10.6.8???

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Ehhh malo sam se spetlo,installirao sam MAC OS X 10.6 Retail V,I sada pokusavam instalirati gore 10.6.8 update (COMBO) no problem je u tome kaj treba koristiti MultiBeast,znam da sam to jutros (tj.sicon) gledao pa sam zabopravio i ev sad slucajno opet naisao na to:
http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html 

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
13 godina
HTML5 kaže...

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lxejr2g2hW1r1bttio1_500.jpg

Za multibest ti je jednostavno, samo čitaj te upute i to je to

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 15:30 (Cromaki).
15 godina
neaktivan
HTML5 kaže...

Ehhh malo sam se spetlo,installirao sam MAC OS X 10.6 Retail V,I sada pokusavam instalirati gore 10.6.8 update (COMBO) no problem je u tome kaj treba koristiti MultiBeast,znam da sam to jutros (tj.sicon) gledao pa sam zabopravio i ev sad slucajno opet naisao na to:

Probaj skinut rBoot, i onda ak se boota, popravi sa multibeastom

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 15:32 (Flying Dutchman).
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Eh sada za AMDov proc koj od ova dva boot loadera u multibestu da izaberem?

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Eh sada za AMDov proc koj od ova dva boot loadera u multibestu da izaberem?

Ako se nevaram-tonymac i multibeast podržavaju samo intel procesore.

x
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Mah,ocito je nemoguce da 10.6.8 radi na AMDu,jer na intelu mi sve perfektno radi no stavim na amd nema sanse!

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Mah,ocito je nemoguce da 10.6.8 radi na AMDu,jer na intelu mi sve perfektno radi no stavim na amd nema sanse!

TonyMacx upute za instalaciju :

The iBoot + MultiBeast method is designed and tested for any desktop or laptop running the latest line of Intel processors, the Core i3/i5/i7s.  I have had reports of success with older machines as well including CoreDuo, Core2Duo, and even Pentium 4. 

However, AMD processors are not supported.

YOU WILL NEED

A computer running an Intel Processor
    A blank CD
    A Mac OS X Snow Leopard Retail DVD
    To leave any fear of your computer at the door.
    Patience and humility- it may not work out perfectly the first time- but with enough tenacity and grit, you'll reach the promised land.  It's easy to get frustrated, but don't give up!  There are a community of users with similar hardware in the tonymacx86 Forum to provide support if you get stuck.

Dakle ,ako ne radi Hazzard ,koji je napravljen za AMD ,retail neće sigurno ,pogotovo ne po TonyMacx metodi!!

KAJ TU NIJE JASNO?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 17:33 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Trebalo bi sada nabaviti isti k samo za AMD , moguce je to postoji jer sam vidioo na youtubu desetke takvih videa no niko nezeli reci sa kojim bootom loadira systeam,jer EFI BOOT ide do 10.6 a za 10.6.8 treba neki druhi BootLoader za AMD , sad pitanje je koj!

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Trebalo bi sada nabaviti isti k samo za AMD , moguce je to postoji jer sam vidioo na youtubu desetke takvih videa no niko nezeli reci sa kojim bootom loadira systeam,jer EFI BOOT ide do 10.6 a za 10.6.8 treba neki druhi BootLoader za AMD , sad pitanje je koj!

Evo ti PONOVNO ovaj tut. koji sam ti stavio jučer.... na dnu imaš objašnjenje kako napraviti update na 10.6.8

13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

a-a ni ovo ne-radi,dobijem onu poruku CPU disabled. . . 

edit:ovaj lik kaj pise taj tut nema pojma kaj pise,npr:

24) The first thing you'll need to do is download and install your bootloader. Open Safari and follow this link => Chameleon 2.1 Installer (r1402) - Downloads - Kexts.com

25) Extract the file. You'll now have a .pkg file. Install it. After installation, reboot.

26) Eject your ModCD. Your Hackintosh can now boot on its own.

27) The system will start OS X

Chameleon radi samo n iNTELU nema teoriske sanse da Chameleon 2.1 pokrene MAC na AMDu.

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 11:18 (HTML5).

0 0 hvala 0
16 godina
Mac OS na PC-u?

Probaj po ovom tut.. i evo ti LGK za 10.6.8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

F×CK prolio sam kavu poo DVDu (mac) , jaooo . . .sada pokusavam kopirati MAC OS X Iso na USB no nece,u win kopira samo 1GB (A File je tezak 7.3gb),zna netko kako u win mozda kopirati NSow Leopard Retail na USB? 

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

F×CK prolio sam kavu poo DVDu (mac) , jaooo . . .sada pokusavam kopirati MAC OS X Iso na USB no nece,u win kopira samo 1GB (A File je tezak 7.3gb),zna netko kako u win mozda kopirati NSow Leopard Retail na USB? 

Formatiraj USB na NTFS ili ga sa winrarom podjeli na 7-8 dijelova jer ti FAT ne omogućava kopirati tako velike failove.

13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Ma nije to problem,nego problem je u tome kad WINRarom,DeamonTollom ili MagicIsom otvorim ISO file pise da disk ima samo 1GB a ima 7,disk radi jer sam ga insttalirao preko WMvare muspiješno i isto tako burno na DVD,ocito su neki filovi u WIN Skriveni!

EDIT:On meni disk nazove WindowsSupport

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 13:08 (HTML5).

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Smiješno! Instalacijski usb za OS X možeš napraviti samo u OS X-u.

Na Windowsima ne možeš ništa ,čisto zbog činjenice da file system za Mac MORA biti HFS ili HFS+ ,a to Windowsi NE MOGU PROČITAT!! Treba ti potpuno funkionalni OS X ,znači ili Mac ili Hackintosh koji radi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 13:44 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

aHa,zan netko mozda kako u VMWare 8 dodati USB,Uklčjucio sam USB preko COntrolera ali sada gfa treba dodati na listu a to neznam di i nemogu niti naci!

Evo našao sam u VMwareu di se kontkta usb,sad cemo to lako rjesiti ;)

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 13:21 (HTML5).

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

aHa,zan netko mozda kako u VMWare 8 dodati USB,Uklčjucio sam USB preko COntrolera ali sada gfa treba dodati na listu a to neznam di i nemogu niti naci!

Evo našao sam u VMwareu di se kontkta usb,sad cemo to lako rjesiti ;)

Označi željeni usb i 'Connect' Označi željeni usb i 'Connect'

Sad ,kad se pojavio ,radi s njim kaj hoćeš!! Sad ,kad se pojavio ,radi s njim kaj hoćeš!!

Na kraju ,nakon 'Eject' u OS X-u ,klik na 'Disconnect' Na kraju ,nakon 'Eject' u OS X-u ,klik na 'Disconnect'

13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Odustao sam od virtualne mašine ;) ali yato prelayimo na pravu stvar. . .

Evo sad sam uspio dobiti MAC OS X Snow Leopard (Cleen 10.6) sa ATi i NetGear driverma da mi radi ko muha. . .

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Stavio sam ovaj kernel i nece bootati,koj bootloader da koristim za to bootati.

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Jeli bezopasno installirati 10.6.6 ili on isto ko i osmica trayi ovo cudo? 

Edit:Evo uspio sam napraviti 10.6.8 na jedan sasvim drugi nacin,sve radi 5,sad se bacamo na 10.7,problem je u tome kaj kaye da mroam imati Intel Core Duo a to mi pise da imam u szs.menageru ma da imam AMD,ali OS prepoynaje ga kao Intel,se neko moyda susreo sa ovime?

Edit:Evo ovu poruku dobijem

Mac OS X 10.7 Lion requires a Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, or Xeon processor

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 9:04 (HTML5).

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Jeli bezopasno installirati 10.6.6 ili on isto ko i osmica trayi ovo cudo? 

Edit:Evo uspio sam napraviti 10.6.8 na jedan sasvim drugi nacin,sve radi 5,sad se bacamo na 10.7,problem je u tome kaj kaye da mroam imati Intel Core Duo a to mi pise da imam u szs.menageru ma da imam AMD,ali OS prepoynaje ga kao Intel,se neko moyda susreo sa ovime?

Edit:Evo ovu poruku dobijem

Mac OS X 10.7 Lion requires a Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, or Xeon processor

Ako uspiješ dići 10.7 na amd konfu., vjerovatno ćeš biti prvi kojem je to uspjelo.

Moj savjet, ostani na 10.6.8 sa amd-om dok ne izađe neki kernel ili patch za lava koji ide na AMD platformu.

Baci koji SS da vidimo kako ti to izgleda.

EDIT:

Provjeri sa ovom aplikacijom koji ti je proc. 100% sam siguran da će ti pokazati stvarnio naziv tvog proca..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 9:28 (amater_2).
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?
<HTML>5</HTML>

2 0 hvala 0
16 godina
Mac OS na PC-u?

Znači uspio si staviti 10.6.8 retail ma AMD? Jeli tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice