Koji macbook?

poruka: 12
|
čitano: 5.654
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Koji macbook?
Kako od uvijek radim na windowsima i puuuno toga me nazivciralo u vezi njega odlucio sam se da idem na OSX(linux pokusavao koristiti jedno 5+ puta ali on jednostavno nije za mene). Mislio sam ga kupiti preko njuskala, te me zanima sta preporucujete: Macbook vs Macbook Air vs Macbook Pro? Posto sam za faks odabrao FOI(koji je u Varazdinu a ja u Zagrebu) trebat ce mi racunalo sto slicnije normalnom desktop racunalu. Mozda bih cak i odbacio Air sa liste izbora jer mu nedostaje dosta stvari koje bi mi bile potrebne(npr. DVD-rom i samo 1 USB prikljucak). Molim savjete samo onih koji su koristili/koriste duze vremena mac-ove! Jeli pro bas toliko napredniji da se isplati dati vise para nego za obican macbook? Hvala!
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji macbook?

Netko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Koji macbook?

Nisam koristio običan, ali za Pro imam samo riječi hvale. Zbilja moćan i dobar stroj.

Ako si možeš priuštiti uzmi ga i budi siguran da će potrajati.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 14:04 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Koji macbook?

Zna li tko kako se najjeftinije moze nabaviti macbook?

Cuo sam za neke studentske popuste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da kupis normalni "kompatibilni" laptop i ubacis osx ,jako jeftino i lagano

e sad jedino ako nezelis biti "faca" s hmm jabucicom :))

16 godina
EZY-E kaže...

Zna li tko kako se najjeftinije moze nabaviti macbook?

Cuo sam za neke studentske popuste.

Da za studente imaš 10% popusta na kupnju računala na bilo koji model. Ali cijene u našim dućanima su ti više manje sve iste...najeftiniji ti je običan macbook sa 7800 kuna a onda ide macbook pro od 9600 pa na dalje, ovisno o dijagonali ekrana i konfiguraciji...

Stoja
15 godina
protjeran
ccfly kaže...

1. da kupis normalni "kompatibilni" laptop i ubacis osx ,jako jeftino i lagano

2. e sad jedino ako nezelis biti "faca" s hmm jabucicom :))

1. nije to to, stavio sam osx i na desktop i na laptop(burazov) i nije to to. a i vidim da nisi probao staviti osx na pc, jer UOPCE nije lagano, da sve radi perfektno trebas PUNO truda, krvi i znoja u to ulozit

2. to mi nije ni nakraj pameti, jednostavno sam shvatio da se ne isplati zivcirati sa windowsima sa svakim hebenim errorom i stekanjem a i da kupis laptop sa 8-jezgrenim procom i 20 GB rama opet ce nakon nekog vremena postati spor

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 20:03 (EZY-E).
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
ccfly kaže...

1. da kupis normalni "kompatibilni" laptop i ubacis osx ,jako jeftino i lagano

2. e sad jedino ako nezelis biti "faca" s hmm jabucicom :))

1. nije to to, stavio sam osx i na desktop i na laptop(burazov) i nije to to. a i vidim da nisi probao staviti osx na pc, jer UOPCE nije lagano, da sve radi perfektno trebas PUNO truda, krvi i znoja u to ulozit

2. to mi nije ni nakraj pameti, jednostavno sam shvatio da se ne isplati zivcirati sa windowsima sa svakim hebenim errorom i stekanjem a i da kupis laptop sa 8-jezgrenim procom i 20 GB rama opet ce nakon nekog vremena postati spor

koliko para toliko i muzike... evo ti link za macove u hrvatskoj pa gledaj http://store.apcom.hr/macmacbookpro-c-69_80.html

Maky
14 godina
neaktivan
Koji macbook?

Ako možeš uzmi si MBP 15'' ...

10% popusta kao student dobiješ, plus, ako ti netko ima tvrtku uzmeš bez pdva....

Nakon što sam 2 mjeseca korisio mac, zaboravio sam da sam ikada koristio ono sranje zvano Windows...

Pusti priče kako je Mac precijenjen... kod nas je toliko skup jer dolazi iz UK i mađarske i porez tamo, porez tu, dostava, marža i zato plaćamo 30-40% previše.

Ali isplati se... evo iMac je ovdje, prodao sam MBP i dodao nešto novaca... nadam se da nikada više neću morati raditi na Windowsima...

Apple <3

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 15:34 (cyb3r).

1 2 hvala 1
15 godina
protjeran
cyb3r kaže...

10% popusta kao student dobiješ, plus, ako ti netko ima tvrtku uzmeš bez pdva....

Nakon što sam 2 mjeseca korisio mac, zaboravio sam da sam ikada koristio ono sranje zvano Windows...

Pusti priče kako je Mac precijenjen... kod nas je toliko skup jer dolazi iz UK i mađarske i porez tamo, porez tu, dostava, marža i zato plaćamo 30-40% previše.

Ali isplati se... evo iMac je ovdje, prodao sam MBP i dodao nešto novaca... nadam se da nikada više neću morati raditi na Windowsima...

Apple <3

zbog windowsa najvise namjeravam uzeti macbook, stvarno me je dosad nebrojeno puta nazivcirao..

zanima me to uzimanje preko tvrtke, jel trebam imati nekog tko ima tvrtku ili sta?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
cyb3r kaže...

Apple <3

zbog windowsa najvise namjeravam uzeti macbook, stvarno me je dosad nebrojeno puta nazivcirao..

zanima me to uzimanje preko tvrtke, jel trebam imati nekog tko ima tvrtku ili sta?

A gle, netko treba ili imati tvrtku ili raditi u tvrtki pa da ti kupi preko nje.... mnogi ljudi jednostavno mogu uzeti na ime tvrtke hardver ili softver i odbije im se porez...

Raspitaj se malo kod ljudi koji rade u kompanijama ili ako imaš nekog poznanika pitaj da li ti to može sredit...

Osobno, sam uvijek u kešu ljudima dao novce (znači koliko nešto košta bez pdva), oni bi to uplatili na račun tvrtke i kupili što mi treba...

16 godina
neaktivan
Koji macbook?

Ako mozes kupi ga s Amazona,mozes kupiti novog jeftine nego standarni bolji laptop ovdje.Iako postoji opasnost da ces dobiti dodatne troskove.Iapk najbolja opcija ti je da ako imas nekog vani da ti ga on dopelja

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice