Koj MAC za ovu konfu!

poruka: 4
|
čitano: 1.749
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koj MAC za ovu konfu!

Pozdrav,evo zanima me za ovu konfu koj mack je najbolji,

iHackinngtosh,iDenub. . .itd

M1:Samsung SyncMonster 205BW - Widescreen
M2:LG Flatron L1710S
(DualLCD-Monitor)
MBO:ASRock M3A770DE
CPU:Phenom II X2 BLACK Edition
(3,19GHZ) (Socket AM3)
RAM:Corsair 2GBa DRR3
GPU:ATI(Sapphere)HD 4890 (1GB-GDRR5)
PS:XFX 650 XXX Edition (650w)(Model: XPS-650Q-3XS)
Kuciste:AstroGalaxy

Prepostavljam da ovo nije ilegalno,jer doma imam ORG DVD od MAC OS X-a koj sam dobio sa Laptopom!

Hvala i lp!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 13:23 (PC Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koj MAC za ovu konfu!

Je ilegalno je, jer DVD koji si dobio uz laptop je samo za taj laptop, osim ako imas family pack od 5 licenci, ali i tada ti je jedino dopusteno prema licencnom ugovoru instalirati nepromjenjeni mac os x na apple hardware, a razni hackintoshi su modelirani da bi radili i na pc-u, dakle ilegalno je, a i ne vidim svrhu instalacije mac-a na pc jer dosta stvari ti nece raditi, a ukoliko zelis izgled mac-a instaliraj si linux i namjesti postavke da ti izgleda kao mac os, to je 100% legalno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 13:26 (K4i53r).
16 godina
neaktivan
K4i53r kaže...

Je ilegalno je, jer DVD koji si dobio uz laptop je samo za taj laptop, osim ako imas family pack od 5 licenci, ali i tada ti je jedino dopusteno prema licencnom ugovoru instalirati nepromjenjeni mac os x na apple hardware, a razni hackintoshi su modelirani da bi radili i na pc-u, dakle ilegalno je, a i ne vidim svrhu instalacije mac-a na pc jer dosta stvari ti nece raditi, a ukoliko zelis izgled mac-a instaliraj si linux i namjesti postavke da ti izgleda kao mac os, to je 100% legalno.

OK,Ma naviko sam na laptopu raditi na MACu pa bi si to stavio ;) , eto koliko sam special za windiowse dans sam nesto sjebo i sad se j**** da to popravim xD!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
16 godina
protjeran
PC Man kaže...

OK,Ma naviko sam na laptopu raditi na MACu pa bi si to stavio ;) , eto koliko sam special za windiowse dans sam nesto sjebo i sad se j**** da to popravim xD!

Windows su isto dobri, samo sto su, eto, makar po tvom primjeru, za na naprednije korisnike.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice