Startup programi

poruka: 4
|
čitano: 3.990
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Startup programi

Nedavno san naiša na site koji ima ogroman popis startup programa koji se nalaze u winsu ili koje sami ''prikupimo'' instaliranjem nekih programa...Na tom site-u je opisan svaki pojedini startup program i postoji 5 skupina :

1.oni kojih se ne smije dirati

2.one koje je nepotrebno pokretati pri startu windowsa

3.oni sto od njih nema ni stete ni koristi

4.oni koji se definitivno ne preporučaju u vašem sistemu

5.i nepoznati...

E sad .Ja san iša tražiti one startup aplikacije koje ja imam i ispalo mi je da je svaki treći spyware i da ga se hitno triba ukloniti.Ako ima ko saznanja o ovome dobro bi došla.Zamolio bi za savjete je li ova stranica govori ''kako valja'' ..

Hvala!

http://www.bleepingcomputer.com/startups/

XFX780i,q6600,crucial ballistix 2x2gb,geforce gtx 260,Hdd's640+160+120gb,coolermaster cosmos P1000
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Startup programi

instaliraj si tuneup ulitities i u njima imaš startup manager, mislim da se tako zove. tamo možeš birati koji program da ti se podiže pri ulasku u windowse... ali ne vjerujem da ti je baš svaki program spyware, osim ako nisi instalirao puno programa za koje ne znaš čemu služe.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Startup programi

ma ne.udjen ja priko msconfig-a,neman ja nista takvoga sto ne znan cemu sluze.ali isto ima dosta toga kad odes pod service pa me cisto zanima ta stranica.

XFX780i,q6600,crucial ballistix 2x2gb,geforce gtx 260,Hdd's640+160+120gb,coolermaster cosmos P1000
17 godina
RE: Startup programi
Definitivno tune up uttilities
Viva La Vida
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice