Pozdrav!Da li neko zna koje programe mogu koristit za uredjenje interijera?Htjela bih da ubacim svoju sliku pa da mijenjam boju zidova.Probala sam sa Duluxovim programom ali uopste mi ne funkcionise.Tj. nece da mi izbaci paletu boja.Thanks!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!Da li neko zna koje programe mogu koristit za uredjenje interijera?Htjela bih da ubacim svoju sliku pa da mijenjam boju zidova.Probala sam sa Duluxovim programom ali uopste mi ne funkcionise.Tj. nece da mi izbaci paletu boja.Thanks!
sketchup?
ja sam isprobao nekolicinu (uglavnom sve koji su se pojavili na prve 2 stranice googlea, kad sam tražio "interior designer") i moram reći da sam sa svima razočaran. Neki su pak stvarno previše jednostavni i rekao bih beskorisni, a neki su CAD rješenja za koje ti treba 15 dana tutoriala (nemam niti vremena niti volje). Sad ću ispasti djetinjast ali iskreno preporučam - SIMS 3. Onaj designer kuće, i dalje jedini dobar uređivač interijera. Jednostavan za korištenje a dobiješ koliko/toliko zadovoljavajuće rezultate.
Uz SIMS preporučio bih da isprobaš i od AutoDeska "HomeStyler" (http://www.homestyler.com/), koji je isto zgodan i ne traži instalaciju nego se sve vrti u browseru.
Nadam se da sam bio od koristi,
sretno i pozdrav.