skidanjem s interneta naisao sam na neke podijelenje datoteke za koje neznam s cime se razdvojene tj kako ih sada spojiti tj raspakiati....
radi se o formatima html i avi !!!!!
molim pomoc.........
skidanjem s interneta naisao sam na neke podijelenje datoteke za koje neznam s cime se razdvojene tj kako ih sada spojiti tj raspakiati....
radi se o formatima html i avi !!!!!
molim pomoc.........
Nemam pojma, na pocetku mi je po naslovu ta tema izgledala koda pokusavas napraviti neku vrstu e-maila...:)
Koja je ekstenzija tih datoteka?
skidao sam kao dijelove preko rapidshare-a ... i tamo su ekstenzije avi01-avi02-avi03 i tako dalje a kako sad to sve pospojiti ili tipa mrak.rar.01html -- mrak.rar.02html probao sam ove koje imaju rar u sebi ostaviti samo sa rar na kraju ali ne pomaže i nemogu ih raspakirati ...
recite kako da to napravim ...hvalaa
ma ovo sta ti je rar samo extractaj sve u istu mapu...
ali prijatelju nije rar nego je html a njih mi rar nece otvoriti ostavio ja samo rara ili html ne igra neznam zasto ....
a to ti neznam, pokusaj ih sve isto preimenovati, ali ove koje sada imas kopiraj u neki drugi fajl tak da imas ako ti se sta osteti...
Pokušaj s ovim programom:
http://www.freebyte.com/hjsplit/
Kada ga pokreneš odaberi "Join", potom klikni na "Input File" i odaberi datoteku koja ima oznaku 001, a potom klikni na "Start".
daj stavi screenshot pa da vidimo kako to izgleda..
skidao sam kao dijelove preko rapidshare-a ... i tamo su ekstenzije avi01-avi02-avi03 i tako dalje a kako sad to sve pospojiti ili tipa mrak.rar.01html -- mrak.rar.02html probao sam ove koje imaju rar u sebi ostaviti samo sa rar na kraju ali ne pomaže i nemogu ih raspakirati ...
A jesi probao preimenovati npr: mrak.rar.01html -- mrak.rar.02html u mrak.rar.01 -- mrak.rar.02 i poslije toga izabereš prvi fajl (mrak.rar.01) i stisneš extract. Rar bi trebao biti dovoljno inteligentan da prepozna razdvojene arhive i nastavi raspakiravati sve do kraja.
daj ispis liste fajlova koje si skinuo ako hoćeš detaljniju pomoć
A jesi probao preimenovati npr: mrak.rar.01html -- mrak.rar.02html u mrak.rar.01 -- mrak.rar.02 i poslije toga izabereš prvi fajl (mrak.rar.01) i stisneš extract. Rar bi trebao biti dovoljno inteligentan da prepozna razdvojene arhive i nastavi raspakiravati sve do kraja.
daj ispis liste fajlova koje si skinuo ako hoćeš detaljniju pomoć
To sam i ja htio rec, samo sta ne bi trebao izbrisat i ove brojeve poslije ekstenzije ?
ajme majko.Prepostavljam da imaš .ISO file.E,onda extraktaj datoteku 001 sa win rarom...kada otvoris 001 sa win rarom pisat ce ti npr(ime tog sto skidas.ISO) i taj iso extraktas na deskopt.Kada to napravis .ISO otvoris sa gburnerom ili iso makerom,extraktaš u neki folder ili na površinu te pokreneš setup.exe ili što vec
EDIT: pa mozes lijepo napomeniti da se radi o filmu,a ne o igrama ili tako nešto jer sam ti sve krivo rekao...
To sam i ja htio rec, samo sta ne bi trebao izbrisat i ove brojeve poslije ekstenzije ?
Kad ja kreiram više rar fajli od jedne velike, rar mi automatski pridijeli nazive ime_arhive.rar.part1 ... ime_arhive.rar.partX (gdje je X bilo koji broj koliko već treba fajlova).
Stariji rar je kreirao arhive naziva .rar, .r01, .r02 ... itd.
Uglavnom, ako otvori prvi fajl u nizu i rar ga prepozna kao arhivu, može stisnut opciju da testira arhivu i javiti će poruku da li je sve ok ili je došlo do problema (npr. fali nešto i sl.)