Offline wikipedia

poruka: 5
|
čitano: 1.739
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Offline wikipedia

Zna li netko da li postoji alat za izradu offline wikipedije ili nešto slično.

Bitno je što jednostavnije korištenje i unos. A koristilo bi se slične stvari kao wikipedija. Ugl kao baza podataka za lako pretraživanje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 12:50 (axos).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Offline wikipedia

Pa možeš dignuti neki web server (apache + mysql) i na njemu postaviti MediaWiki....

My name is Legion... For we are many!
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa možeš dignuti neki web server (apache + mysql) i na njemu postaviti MediaWiki....

Ima li nešto jednostavnije? Tipa neka aplikacija pa samo pokreneš i to je to. Ne treba podržavati ko zna kakve formate pošto će uglavnom služit za unos teksta i pokoju sliku i .jpg formatu. Ne treba imat dobar dio toga što ima wikipedia. Npr samo jedana osoba unosi podatke. Samo je bitno da je što jednostavnije.

Ubiti da pojednnostavnim maksimalno. Recimo da se radi o kemiji. Na jednoj stranici piše: Atom se sastoji od jezgre (koju čine protoni i neutroni) i elektrona koji... i tako dalje o atomu

Ukoliko kliknem na boldano tipa neutron on me prebaci na stranicu o neutronu i tako dalje.

Tako da mi realno ne treba 99% mogućnosti wikipedje (krivo sam se izjasnio na početku). Samo mi je bitno da mogu tako hyperlinkat, da je offline, i da je sve u jednom fajlu (da nije ko web stranica da imam za svaku stranicu najmanje jedan fajl).

Nadam se da sam uspio objasnit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 13:35 (axos).
16 godina
odjavljen

Takvo nešto nisam vidio nigdje (a nedavno sam tražio neki softver za knowledge base). Uglavnom je sve što se da nać sa puno više mogućnosti.

Ali, dalo bi se nešto nakuckati...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Takvo nešto nisam vidio nigdje (a nedavno sam tražio neki softver za knowledge base). Uglavnom je sve što se da nać sa puno više mogućnosti.

Ali, dalo bi se nešto nakuckati...

Nisam ni znao kako se to zove pa mi google nije bio od velike pomoći. Ako išta pametnog iskopaš plz javi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice