Disk defragmenter za Vistu

poruka: 16
|
čitano: 3.418
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imatem li preporuku? Ovaj Vistin me razočarao, niti mogu odabrati koji drive, niti mi prikaže vizualno, užas :( ne kužim zašto je to tako teško bilo dodat, bar pod advance

0 0 hvala 0
16 godina

JKdefrag, besplatan i dobar

Opinion is like an as*hole, everyone has it!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Disk defragmenter za Vistu

woohoo, thanks, idem isprobat!

16 godina

Hm, ne sviđa mi se baš jer isto ga samo pokrenem i ne mogu ništa, izabrati partcije, samo ih skenirat, pa onda defragmentirat. Nema neki jači?

16 godina
neaktivan

jel treba biti free ili shareware, ili ti je svejedno.... po meni je najbolji Diskeeper, al on ti je shareware

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

OO Disk defrag, ali nije besplatan

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja koristim besplatan IObit Smart Defrag!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tune Up 2008 (sad će ispasti da ga reklamiram jer ga spominjem po neznam koji puta).

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O&O Disk Defragmenter ili Diskeeper. Ni jedan nije besplatan, ali oba vrshunski obavljaju svoju posao.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!

0 0 hvala 0
16 godina

Slažem se, definitivno TuneUp Utilities 2008. Taj program ima sve što treba za komp da funkcionira u najboljem mogućem redu.

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
16 godina

Ahm ahm, svejedno mi je :)

hvala svima na odgovorima, sad terba izabrat lol

16 godina
neaktivan

Vista inače sama u pozadini i kada je računalo idle, radi sasvim OK defragmentaciju, tim više što potrebe velike za defragmentiranjem NTFS-a nema. Ponekad da, ali više od onoga što nudi Vista nisam primijetio potrebnim. Naravno, uvjet je da page file držite na odvojenoj particiji.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
16 godina
neaktivan

JkDefrag je zakon, a ak ti treba neki "napredni" za windowse probaj sa contig-om, ak se ne varam s njim mozes i samo odredene datoteke defragmentirat (iz cmd-a doduse, al boze moj). Inace najvece preporuke za Sysinternals  alate (ili se to sad zove WinInternals, od kad su ih/ga kupili).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Crayox kaže...

Imatem li preporuku? Ovaj Vistin me razočarao, niti mogu odabrati koji drive, niti mi prikaže vizualno, užas :( ne kužim zašto je to tako teško bilo dodat, bar pod advance

Besplatni defragmenteri na jednom mjestu. Meni je Defraggler fora jer mozes defragmentirat i pojedinacne datoteke - koje sam odaberes.
16 godina
neaktivan

Vista dobro obavlja posao i sama ali i sa njenim defrag sustavom....ja još koristim AutoLogics DF....ponekad GUI defrag....ali s dva prva sam zadovoljan i radi ko sat!

v_maxcpp
16 godina
neaktivan

raxco-ov PerfectDisk nitko nije preporučio pa to činim ja, odličan je, probati, i O&O Defrag jako fino obavlja posao (koristim ga), probati i njega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice