Imatem li preporuku? Ovaj Vistin me razočarao, niti mogu odabrati koji drive, niti mi prikaže vizualno, užas :( ne kužim zašto je to tako teško bilo dodat, bar pod advance
Disk defragmenter za Vistu
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.417
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
JKdefrag, besplatan i dobar
woohoo, thanks, idem isprobat!
Hm, ne sviđa mi se baš jer isto ga samo pokrenem i ne mogu ništa, izabrati partcije, samo ih skenirat, pa onda defragmentirat. Nema neki jači?
jel treba biti free ili shareware, ili ti je svejedno.... po meni je najbolji Diskeeper, al on ti je shareware
OO Disk defrag, ali nije besplatan
stand one bit of competition
Ja koristim besplatan IObit Smart Defrag!
Tune Up 2008 (sad će ispasti da ga reklamiram jer ga spominjem po neznam koji puta).
O&O Disk Defragmenter ili Diskeeper. Ni jedan nije besplatan, ali oba vrshunski obavljaju svoju posao.
Slažem se, definitivno TuneUp Utilities 2008. Taj program ima sve što treba za komp da funkcionira u najboljem mogućem redu.
Ahm ahm, svejedno mi je :)
hvala svima na odgovorima, sad terba izabrat lol
Vista inače sama u pozadini i kada je računalo idle, radi sasvim OK defragmentaciju, tim više što potrebe velike za defragmentiranjem NTFS-a nema. Ponekad da, ali više od onoga što nudi Vista nisam primijetio potrebnim. Naravno, uvjet je da page file držite na odvojenoj particiji.
JkDefrag je zakon, a ak ti treba neki "napredni" za windowse probaj sa contig-om, ak se ne varam s njim mozes i samo odredene datoteke defragmentirat (iz cmd-a doduse, al boze moj). Inace najvece preporuke za Sysinternals alate (ili se to sad zove WinInternals, od kad su ih/ga kupili).
Imatem li preporuku? Ovaj Vistin me razočarao, niti mogu odabrati koji drive, niti mi prikaže vizualno, užas :( ne kužim zašto je to tako teško bilo dodat, bar pod advance
Vista dobro obavlja posao i sama ali i sa njenim defrag sustavom....ja još koristim AutoLogics DF....ponekad GUI defrag....ali s dva prva sam zadovoljan i radi ko sat!
raxco-ov PerfectDisk nitko nije preporučio pa to činim ja, odličan je, probati, i O&O Defrag jako fino obavlja posao (koristim ga), probati i njega...