Može mi itko pomoći oko ovoga: Neki dan sam instalirao BFBC 2 ali pokrenem igru i ne rade mi kontrole pomaknem miš ulijevo on ode gore isto tako i na tipkovnici želim ići naprijed on skrene desno!?Zna li itko rijesiti ovo?
Battlefield Bad Company 2 problem
- poruka: 26
- |
- čitano: 10.036
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nevalja ti c*ack
Popušio si loš cr*ck. Nađi drugi ili kupi igru.
prijatelj mi je posudio igru kod njega valja sve.
Nebitno, jer on biće ima originalni kod, a ti si je krekira, svejedno neće radit kako treba.
onda nisi kopirao sve iz c*ack datoteke ...
onda nisi kopirao sve iz c*ack datoteke ...
Ma nemože ti sa crackom radit kakav god on bio
Nebitno, jer on biće ima originalni kod, a ti si je krekira, svejedno neće radit kako treba.
i on je krekiro i sve uradio kao ja ima razl. kodova ja mislim da nije to.
moze mu radit s piratskom verzijom jer i ja prije nego sto sam kupio igru sam odigrao piratski singleplayer i sve je radilo bez ikakvih problema ...
moze mu radit s piratskom verzijom jer i ja prije nego sto sam kupio igru sam odigrao piratski singleplayer i sve je radilo bez ikakvih problema ...
ma mislio sam prvenstveno na mp
rijesio sam problem. HVALA SVIMA!!!!
e ljudi ja imam problem i molio bih pomoć:
počeo sam novu kampanju i sljedeći dan kad sam htio nastavit nisam mogao
kliknem na resume game i nista se ne dogodi
jel neko zna rjesiti ovaj problem?
unaprijed hvala.....
imam isti problem kao kod mega_killera jel zna netko kako rijesiti problem???
I ja imam problem na mp me kika pb svakih 20- 25 min
(PB je uključen)
mega_killer, nisi nam rekao kako si riješio problem? Ja to još nisam uspio
i meni se to dogodilo ja sam reinstalirao battlefiled bad company 2 pa mi je uspjelo
probaj i ti rainstalirati
unaprijed hvala.....
izbrisalo ti se save game 100 posto i meni se to dogodilo 2 puta
a sto cu ti ja
Moze li mi tko pomoci oko ovoga, danas sam instalirao battlefield bad company 2, pokrenem igru sve normalno igram je malo i onda mi na nekim mjestima slika nestane ili pocrni pa se opet vrati i tako stalno.Zna li netko u cemu je tu problem neka mi pomogne plizz!!!Unaprjed hvala!
unaprijed hvala.....
Pozdrav!
Imam i ja ovaj problem,znači igra radi normalno sve čak i taj resume dokle god ne izađem iz igre skroz,ali kad jenom izađem i ponovo pokrenem pušiona ništa se ne dešava s tim resume game! Ima li ko kakvo riješenje ili ako je neko imao isti problem kako ga je riješio,probao sam više puta instalirati igru ali bez uspjeha,čak sam je i skidao s raznih torrenta misleći da je u igri greška ali njet..
Jeej,piratski forum -.-"
imam i ja problem sličan onome prvom ja odem na singleplayer i kliknem new camping(jer još nisam počeo)on kad izađem iz broda mišem pomaknem desno neće pomaknem lijevo neće pomaknem gore neće pomaknem dole neće
jel ko zna riješiti taj problem
Ja sam isto dns instaliro bad company2 i pokrenem ja ono igru i kad pomaknem miš na bilo koju stranu, on ide prema desno i gore. Mislio sam da je nešto s kontrolama, pa resetiram ali opet ništa
P.S- ako netko zna link za pravi cr*ck koji radi pls, nek pošalje, unaprijed hvala :)
Meni isto isti problem sa mišon... i najlakše je vamo na forumu ako neznate odgovor, reć nevalja ti crack... a to opće nije istina, ja san ga igra na kompu pa san mora rušit windowse i opet instalira sve isto i miš nevalja... ANYBODY ??? HELP!
imam i ja problem sličan onome prvom ja odem na singleplayer i kliknem new camping(jer još nisam počeo)on kad izađem iz broda mišem pomaknem desno neće pomaknem lijevo neće pomaknem gore neće pomaknem dole neće
jel ko zna riješiti taj problem
Ja sam isto dns instaliro bad company2 i pokrenem ja ono igru i kad pomaknem miš na bilo koju stranu, on ide prema desno i gore. Mislio sam da je nešto s kontrolama, pa resetiram ali opet ništa
P.S- ako netko zna link za pravi cr*ck koji radi pls, nek pošalje, unaprijed hvala :)
Meni isto isti problem sa mišon... i najlakše je vamo na forumu ako neznate odgovor, reć nevalja ti crack... a to opće nije istina, ja san ga igra na kompu pa san mora rušit windowse i opet instalira sve isto i miš nevalja... ANYBODY ??? HELP!
Kad se već zaje*avate sa piraterijom onda barem naučite presnimit crack.
Ili kupite igru za manje od 100 kuna.