Sad sam zvao službu za korisnike i kažu da nema više tableta za produženje usluga nego samo ako je uzima po prvi put.Kaže dečko iz službe da je tako od danas.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali ponuda vrijedi za one koji imaju samo satelitski max tv?
Mene je prekjucer zvao T-com i pitao dal zelim maxtv (po prvi put), i dal zelim tablet za 400 kn, pristao sam i rekli su da ce doc u roku 7-10 dana :)
Dal se nazire kakav poklon za NOVE korisnike oko Bozica?Za adsl mislim
Nista drugo nego supci, a nista cekat cemo valjda ce nesto novo doci tamo poslije nove godine taman ugovor izlazi 30.12. Nego jel se moze produziti ugovor 30 dana prije ili bas mora kad istekne ?
- Sta ima za max tv?
Nista drugo nego supci, a nista cekat cemo valjda ce nesto novo doci tamo poslije nove godine taman ugovor izlazi 30.12. Nego jel se moze produziti ugovor 30 dana prije ili bas mora kad istekne ?
Može se najranije 30 dana ranije. A za stalne korisnike ADSLa nema ništa ako se zeli samo ADSL produžiti.

pred nekih pola sata su me zvali i nudili, za produženje pretplate, slijedeće:
- max tv M paket (nismo do sada imali uopće nikakav max tv);
- flat internet (koji već imamo);
- halo 60 paket (koji već imamo);
- plus poklon tablet (pretpostavljam da ovaj Alcatel)...
sveukupno za fiksnu cijenu od 305kn mjesečno u iduća 24mjeseca (uz ugovornu obvezu). djelovalo mi je kao dosta dobra ponuda, samo 30-ak kuna više na računu mjesečno pa sam pristao i rekli mi da sve to dolazi za nekih 15-ak dana.
sada negdje za Božić nam izlazi van stara ugovorna obveza pa su nam ovo ponudili za produženje.
dakle, akcija vrijedi i za postojeće korisnike kojima se produžuje ugovor.
živi bili pa vidjeli šta bude od ovog tableta.
pred nekih pola sata su me zvali i nudili, za produženje pretplate, slijedeće:
- max tv M paket (nismo do sada imali uopće nikakav max tv);
- flat internet (koji već imamo);
- halo 60 paket (koji već imamo);
- plus poklon tablet (pretpostavljam da ovaj Alcatel)...
sveukupno za fiksnu cijenu od 305kn mjesečno u iduća 24mjeseca (uz ugovornu obvezu). djelovalo mi je kao dosta dobra ponuda, samo 30-ak kuna više na računu mjesečno pa sam pristao i rekli mi da sve to dolazi za nekih 15-ak dana.
sada negdje za Božić nam izlazi van stara ugovorna obveza pa su nam ovo ponudili za produženje.
dakle, akcija vrijedi i za postojeće korisnike kojima se produžuje ugovor.
živi bili pa vidjeli šta bude od ovog tableta.
Mene su jutros zvali tj. ženu,isti slučaj kao i kod tebe.Njoj su ponudili tablet za 8 kn,vjerojatno Alcatel.Ja se još uvijek premišljam da li uzeti MaxTV,svakako planiram ostati na njihovom internetu a telefon baš i ne koristim.Tablet mi nije baš potreban,radije bih neki mobitel.
kad vec uzimate onda uzmite ovaj huawei jer ovaj alcatel je sranje blago receno
pa gle, nudili su Alcatel po toj cijeni. nisam ni znao za te akcije da budu već sada niti sam išta gledao na njihovim stranicama šta uopće nude.
sad vidim da je i huawei u ponudi, međutim da sam znao svejedno bih ostao pri alcatelu iz razloga jer mi tablet i nije neko nužno zlo, to bude majci za božić zaželjela si je tak nešto pa eto.
a ovaj huawei vidim da treba jednokratno doplatiti 398kn, a alcatel samo 8kn. kako me maxtv nekako više privlači već neko vrijeme, radi toga sam pristao.
Zna li tko dali ja mogu uzeti T-mobile move 2 uz novi ugovor..sada imam maxADSL bez ugovorne obveze i htio bi ga prebaciti na ugovornu obvezu..pa neznam dali mogu dobiti i mobitel za 99kn??
Koliko ja placam max3 paket sa pretplatom i sim ostalim
MaxTv
Interner
Telefon
Nemaju još ništa za produženje,tako su mi rekli u služni za korisnike.
Zna li tko dali ja mogu uzeti T-mobile move 2 uz novi ugovor..sada imam maxADSL bez ugovorne obveze i htio bi ga prebaciti na ugovornu obvezu..pa neznam dali mogu dobiti i mobitel za 99kn??
mislim da si zakasnio da je prosla ta akcija ima već mjesec dana ak ne i više
mislim da si zakasnio da je prosla ta akcija ima već mjesec dana ak ne i više
Rodjak je uzeo prije par dana maxADSL i dobio je t mobile move 2 za 99kn..a na stranici Tcoma jednostavno je preteško naći informacije..nego preko goglea kucam pa mi nađe na njihovoj stranici, ali nezz dali mogu pošto več imam ADSL tj. nisam novi korisnik
Danas dobio maxtv, a za tablet moram čekat oko 7 dana :(
Danas sam zvao službu za korisnike i naravno tableta nema... Sad moram čekati Božić i nadati se da če nešto dobro biti.
tu si glavu sam sebi"odsjekao"meni nudili mob uzo mob sam moro placat to mi na racun dodavali mob je ispo 6000kn a ovako mu cijena 3500,a max tv da nepricam oderu te za puno para,Prvo ti je 60 pa kasnije 90,i onda imas kao "otkljucano"2-3 mj sve programe od 100 ih radi mozda 50-60 iz osobnog iskustva govorim :)
tu si glavo "odsjekao"menu nudili mob uzo mob sam moro placat to mi na racun dodavali mob je ispo 6000kn a ovako mu cijena 3500,a max tv da nepricam oderu te za puno para,Prvo ti je 60 pa kasnije 90,i onda imas kao "otkljucano"2-3 mj sve programe od 100 ih radi mozda 50-60 iz osobnog iskustva govorim :)
i ja velim - dobro su ga nasanjkali!
tu si glavo "odsjekao"menu nudili mob uzo mob sam moro placat to mi na racun dodavali mob je ispo 6000kn a ovako mu cijena 3500,a max tv da nepricam oderu te za puno para,Prvo ti je 60 pa kasnije 90,i onda imas kao "otkljucano"2-3 mj sve programe od 100 ih radi mozda 50-60 iz osobnog iskustva govorim :)
Oo, a vidit cu kakvi ce bit računi, pa javim :)
slobodno prvi par mjeseci normalni racuni imam onaj MAX3 L Paket prvo racun 327/kn mj,a sad tuku 387/kn samo povisavaju taj tablet ce te izac preko 2000kn vidit ces na racun ce ti nabijat ;)
te predplate nebi nikad uzeo
cekam nekaj konkretno kao
hard ili fotic/kamera
slobodno prvi par mjeseci normalni racuni imam onaj MAX3 L Paket prvo racun 327/kn mj,a sad tuku 387/kn samo povisavaju taj tablet ce te izac preko 2000kn vidit ces na racun ce ti nabijat ;)
samo pregledaš specifikacije na računu, i ljepo šta ti neštima udri na mail, i da vidiš, odma se odbija, meni u naplačivali nepostoječe usluge 3 mjeseca dok nisam skonto, a onda ljepo sve to i vratili
Od danas 20.11. je opet produžena ponuda za postojeće korisnike za tablet,pa ko želi nek požuri
Ne vidim da su na svojim stranicama nešto izmjenili.Još uvijek stoji samo za nove korisnike.
Update: Zvao službu za korisnike,daju tablete za produžetak ugovora.
Update: Zvao službu za korisnike,daju tablete za produžetak ugovora.
Za produzetak kojeg ugovora (adsl, maxtv, internet...)?