T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.900.477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

Ne znam, znam samo da su napravili zbrku s tim modelom. Vjerojatno ne ide isti hardware za svako tržište.

Sad sam gledao video na yt gdje andry birds na Galaxy Y radi bez štekanja, a on ima isti procesor i broadcom grafu. Moguće je da igra nije kvalitetno optimizirana za qwga rezoluciju.

14 godina
neaktivan

imam pitanje.trtenutno sam u optimi.isteko mi je ugovor i prešo bi na t-com.do sad sam imao telefon internet i televitiju.sad bi uzeo bez televizije.Dali i ja mogu dobit mini ili nešto drugo???

0 0 hvala 0
13 godina
pas101 kaže...

imam pitanje.trtenutno sam u optimi.isteko mi je ugovor i prešo bi na t-com.do sad sam imao telefon internet i televitiju.sad bi uzeo bez televizije.Dali i ja mogu dobit mini ili nešto drugo???

Uz produljenje ugovora/potpis novog ugovora na MAXadsl-u dobijaš Gaxaxy Mini za 99kn.

14 godina

Kako kod mene stoje stvari, ja sam još vrlo kratko u vezi sa T bilo čime, obzirom sam danas dobio mail odgovora na moj upit od prije neki dan, i naravno, odgovor je odbijajući, ekipa {#} {#} {#} {#} {#} želi da im ja {#} {#} unaprijed dam 2000.00 kuna da se oni kao osiguraju od moje financijske sposobnosti, mehhhhhh, kmeeeeee !!!!

Moj stav je za sada otprilike formiran na nekim odredbama kojima se kanim postaviti spram T {#} Scuma, ali prije nego poduzmem određene korake molim cijenjene forumaše za pomoć prilikom finaliziranja i preciziranja daljnjih koraka koje kanim poduzeti, ako tko ima mišljenje koje nisam naveo ili spomenuo ili uzeo u obzir, neka ga spomene sa strane, uzet ću svaku moguću opciju u obzir!

Unaprijed hvala na svim komentarima {#} !!!!

5 Totalni prekid svih kontakata!
0 Prekid samo TMobile pretplate!
0 Pralazak na Simpu!?
7 Plaćanje osiguranine??!!
0 Ostati dalje na istoj tarifi!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nakon koliko plaćenih računa ti namjeravaju taj novac vratiti?
14 godina
assassin.st kaže...

Ako sam dobro razumio nakon minimalno 12 mjeseci {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

I što sam netočno napisao, osim da ne postoji Mini Plus (iako stvarno ne postoji već se radi o Pop Plus modelu)? Koliko se da vidjeti, to je potpuno isti uređaj kao Galaxy Mini s taktom procesora dignutim s 600MHz na 830MHz. Niti jedna druga specifikacija nije promjenjena, i taj uređaj T-mobile također naziva Galaxy Mini, a ne Pop Plus. Isti uređaj na Samsungovoj stranici zovu Galaxy Pop.

Kao što se vidi, ovaj dio sa broadcom grafom sam tebi povjerovao, i to je također krivo. Evo koji sve uređaji koriste Adreno 200, pa se uvjeri da je procesor razlog štekanja.

Moj Wildfire S ima gotovo iste specifikacije (isti je i proc, moj također clockan, na 768MHz, jedino što moj ima više RAM memorije 512MB) pa igre ne štekaju. Vjerojatno je do optimiziranosti ROM-a, tako je bratov LG P350 (također gotovo iste specifikacije) "poletio" nakon flashanja na CM7.1. Root, pa stavit nešto bez bloata... xda is your friend.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
13 godina
ATJLučko kaže...
assassin.st kaže...

Ako sam dobro razumio nakon minimalno 12 mjeseci  {#}  !!!!

Ne znam što da ti savjetujem, možda da odeš do T-centra pa da zatražiš provjeru kreditne sposobnosti za Total L/XL tarifu, ako je to moguće sada kada traže tu naknadu.

Pošto vidim da si mislio potpisati OTPO na 24mj na Total L tarifi, mogao bi uzeti uređaj na Total XL tarifi, pa formirati Total Obitelj XL kojoj će tvoj broj biti nositelj i dodati broj iz druge mreže kojim ćeš ostvariti -50% na pretplatu, pa će te koštati mjesečno 198kn (356kn / 2 + 2 x 10kn r.f.). Inače tarifa Total L mjesečno košta min 264kn (254kn + 10kn r.f.).

U tom slučaju nakon 6 mjeseci možeš:

1) Ići na Total Obitelj L s mjesečnim troškom od 147 kn ( 254kn / 2 + 2 x 10kn r.f. )

2) Nositelj staviti kao člana i ubaciti još jedan broj u obilelj uz kupovinu top modela

EDIT: HTC One X modelu je cijena na Total L tarifi na 2498kn, a na Total XL je 1898kn, tako da tu možeš uštediti još 600kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 20:06 (assassin.st).
14 godina
neaktivan

Znači ovaj kojeg t-com daje je ovaj desni ?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=4544

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Han Solo kaže...

Znači ovaj kojeg t-com daje je ovaj desni ?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=4544

Da.

15 godina
neaktivan

evo freq...

i brzi su sto se tice otkljucavanja danas u 13.30 sam im poslao zahtjev i u 14.30 stigao code..

svaka cast

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 19:59 (thabigjc).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meh, brzi? U cemu, samo u slanju opomena.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ja sam upravo produzio MaxAdsl na 24mj. prek weba .. Rekli su da su mi poslali potvrdu o zaprimanju zahtjeva na mail, no jos nisu .. Valjda oce, tj. valjda su zaprimili ! 

Oce'l prvo doc obavijest na adresu il odmah mobitel kojeg moram platit ? 

Necu ni pitat koliko trebam cekat sam mob posto zavisi od osobe do osobe vidim :)

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
14 godina
fakEEE kaže...

Evo ja sam upravo produzio MaxAdsl na 24mj. prek weba .. Rekli su da su mi poslali potvrdu o zaprimanju zahtjeva na mail, no jos nisu .. Valjda oce, tj. valjda su zaprimili ! 

Necu ni pitat koliko trebam cekat sam mob posto zavisi od osobe do osobe vidim :)

Napravio sam isto prije par dana i još ništa od tog maila. Nekak si mislim da ni neće bit išta od toga.

EDIT: Ispravak, došao je mob danas ujutro. Niš nisu slali na mail.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 13:02 (Hexfire).
15 godina
neaktivan

Mene su zvali doma kao da mi ističe ugovor i ja sam ga produžio telefonski, mobitel mi je došao za nekih mjesec dana..eto tako je bilo kod mene, sad za druge ne znam, možda budu brži!

P.S. nije loš mobitelčić, može poslužiti i više nego dobro :)

Mr.MojoRisin
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 15:28 (kazo99).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pitanjce, tj dva :D

1. Kad dobijem taj mob, mogu odmah preko maila tražit unlock code i jel se to plaća šta? :P

2. Ugovor mi ističe tek u 10 mjesecu, jel mogu ja njega sad produžit i dali mogu stavit CarNet još prek neta?

Hvala

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kojim danima dostavljaju?? Danas sam produzio ugovor pa me zanima kad bi mogao mob doci.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
fakEEE kaže...

Napravio sam isto prije par dana i još ništa od tog maila. Nekak si mislim da ni neće bit išta od toga.

EDIT: Ispravak, došao je mob danas ujutro. Niš nisu slali na mail.

E onda ce valjda i meni doc iduci tjedan posto je identicna stvar ko s tobom :)

WHY SO SERIOUS ??
14 godina

A ja stvarno nemam srece. Produzio sam ugovor u onom tjednu izmedju dijeljenja novije i starije moba.

AMD u <3 Intel u C===3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi kada ce mi poslat mob jucer su me zvali.

Kada bi on mogao doc?

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
neaktivan

Bok,moze li neko objasniti koji se mob moze sada dobiti?I na kolko se treba produziti ugovor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Bok,moze li neko objasniti koji se mob moze sada dobiti?I na kolko se treba produziti ugovor?

ISti kao i prije,samsung galaxy mini.

Ugovor se mora produziti na 24 mjeseca.

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
neaktivan

Jel se to isplati da odmah pitam?

16 godina
IMVK kaže...
Dolu kaže...

ISti kao i prije,samsung galaxy mini.

Ugovor se mora produziti na 24 mjeseca.

Možeš produljiti i na 12 mjeseci, ali onda uređaj košta 400 kn, a ne 100.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

Znam to,razgovarao sam odmah s agentom.Sada neznam isplati li se to

16 godina
Dolu kaže...

Znam to,razgovarao sam odmah s agentom.Sada neznam isplati li se to

Pa ako znaš da sljedeće 2 godine nećeš prelaziti na drugog ISP-a, isplati se...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Ljudi kada ce mi poslat mob jucer su me zvali.

Kada bi on mogao doc?

Zvao sam agenta prije nego cu produzit ugovor (petak tj. jucer) i rekao je da bi mob trebao doci za 2-3 dana, a sad kolko je to istina nemam pojma.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
16 godina

meni je dosa za 2 dana

samo sto vec 5 dana cekam dekodiranje

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 18:49 (ppetesic).
14 godina
odjavljen
footballer kaže...

1. Kad dobijem taj mob, mogu odmah preko maila tražit unlock code i jel se to plaća šta? :P

2. Ugovor mi ističe tek u 10 mjesecu, jel mogu ja njega sad produžit i dali mogu stavit CarNet još prek neta?

Hvala

Itko zna?

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
16 godina
footballer kaže...
footballer kaže...

Hvala

Itko zna?

1. Mozes odmah preko maila trazit unlock code, ne placa se.

2. Nisam siguran, ali mislim da ne mozes sada produzit ugovor, tek kad istekne. CarNet bi u teoriji (u teoriji) mogao imat ali će ti biti dodatni trošak, tako da nema svrhe.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice