Evo ovako kupio sam sad novo računalo i sad sam počeo igrati igrice na pc-u. Mislio sam igrat cod4 multyplayer jer su mi frendovi rekli da je zabavno pa me zanima da li kada igram u multyplayeru jel se troši puno prometa jer imam max adsl od 15 giga pa nesmijem potrošiti previše.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako kupio sam sad novo računalo i sad sam počeo igrati igrice na pc-u. Mislio sam igrat cod4 multyplayer jer su mi frendovi rekli da je zabavno pa me zanima da li kada igram u multyplayeru jel se troši puno prometa jer imam max adsl od 15 giga pa nesmijem potrošiti previše.
Mislim da je oko 30mb po satu
Mislim da je oko 30mb po satu
jesi siguran???
frend ima isti paket i igra po 2-3 sata dnevno i ostane mu jos dosta na kraju. najlakse ti je da sam provjeris koliki ti promet ide:
1.disconnectaj se s neta
2.connect i provjeri promet
3.igraj sat vremena multiplayer (provjeri da nemas u pozadini pokrenut neki program koji ti trosi promet tipa utorrent)
4.ponovi 1. pa 2.
i razlika ti je kolicina prometa koliko trosis po satu. Ali 15 GB ti je dosta za poprilicno sati igranja mjesecno!
ok...probat cu tak onda...tnx