Pomoc oko cod6 i closed NAT zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.144
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoc oko cod6 i closed NAT

evo stavio sam stari router thomson speedtouch st780...

i pojavljuju mi se problemi.. u igrici kaze da mi je zatvoren NAT sta nije istina jer mi je upaljen u postavkama rutera..

fowardo sam si portove cak za cod6 ali i dalje mi steka u igri i imam ping preko 250 ...

pa bi vas molio znate mozda u cemu je problem prije sam imo simens gigaset sx 763 i tamo nisam imo problema ali evo prodo ga sta je tu je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko cod6 i closed NAT
Lacko kaže...

evo stavio sam stari router thomson speedtouch st780...

i pojavljuju mi se problemi.. u igrici kaze da mi je zatvoren NAT sta nije istina jer mi je upaljen u postavkama rutera..

fowardo sam si portove cak za cod6 ali i dalje mi steka u igri i imam ping preko 250 ...

pa bi vas molio znate mozda u cemu je problem prije sam imo simens gigaset sx 763 i tamo nisam imo problema ali evo prodo ga sta je tu je...

Mozda starost speedtoucha ? ..

A i uvijek mozes otic u T-Centar i kupiti odvojen uredaj [siemens gigaset sx 763 ]

15 godina

da ali je malo skup :D a da trazim zamjenski...

i ovaj mi se svako toliko sam od sebe restartira.. na youtubu sam i on se restartira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko cod6 i closed NAT
Lacko kaže...

da ali je malo skup :D a da trazim zamjenski...

i ovaj mi se svako toliko sam od sebe restartira.. na youtubu sam i on se restartira

onda je do uredaja ..

nemas srece izgleda ..

a probaj po oglasnicima pogledat sigurno nisu tako jako skupi ..

evo jedan novi zapakirani za 200 kn .. http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/siemens-gigaset-sx763-oglas-1315231

probaj ..

treca sreca .. ;))

15 godina

probati cu staviti mu novi sof i hladnjak na proc.. da se mozda en pregrije jer radi od 0-24

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim originalni sof ... samo trebam naci neki dobar turitorial

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice