Prijava...
Prijavljujem se i ja :)
Prijavljujem se!!
Što se tiče ove promocije, mislim da moraš još malo ušminkat site, tj. malo sam pogledo kod stranice i sve je uredu, ali ti moraš uskladit rezu slika, pošto s ti gumbi tj. linkovi izvan njih. Isto tako malo više javacripta nebi škodilo, ali za početak ok.
Na koji nacin nam mozete jamcit da ratio nece bit "krivotvoren" iltega fejkan?
mogu ti svakih 5 sec slikat rutorrent da gledas napredak
hmm da, da na m nebi pomocu rmastera digao naglo ratio i ban!! hmm
Ipak, 2 godine je tu, ne vjerujem da mu je cilj zaj* nekoga..... ili mozda da? savrsen zlocin xD
Decki nude 50 GB free a ti jos pitas, pa ti imas informacije o svom ratiou a posto je firma "legit" za takve poslove sigurno nisu ko mato pa da upale ratiomaster na neki amaterski por* gdje dobije masu uploada i free ban sa trackera.
Decki nude 50 GB free a ti jos pitas, pa ti imas informacije o svom ratiou a posto je firma "legit" za takve poslove sigurno nisu ko mato pa da upale ratiomaster na neki amaterski por* gdje dobije masu uploada i free ban sa trackera.
gle ribica pitanje je legitimno, web stranica takva se slozi za pola dana, a neko skuzio da se moze fejkat ratio pa hoce prodat toplu vodu.
nekazem da je tako nego sam jednostavno pitao na koji nacin garantiraju da je ratio ispravan.
hvala na odgovoru u svakom slucaju.
prijava
Prijavljujem se!
evo prijavljujem se i ja :))
evo prijavljujem se i ja :))
Prijava :D
prijava :)
Prijavljujem se za sudjelovanje.
Prijava!!
Da nebudem crna ovca! :)
Privaja!
Inace, da, ti ustvari imas username i password od svakog usera koji ti posalje torrent jer su ti podaci zapisani u njegom hashu.
Ovim nevjernim - covjek je tu dvije godine, a aktivan je koliko god sam ja na forumu. Ak vam sta znaci, garantiram vam za njega.
Btw. stranicu bi stvarno trebao malo bolje srediti (obrazlozim kad dodem do kompa).
(ovo nije prijava...vece sanse za druge..=) )

PRIJAVA
Ma bio ti tu mjesec dana ili od početka foruma, ovo debelo smrdi ... i bilo kome i iole malo pameti ne bi palo napamet ti uplatiti novce. Na kraju "možda" ti i napraviš ono za što te se plati ( u što jako sumnjam pogotovo jer se uplaćuje direktno novac na nečiji račun, i nemaš apsolutno nikakav način reklamacije, a da ne govorimo o polu sklepanoj web stranici), ali daleko je to od ičeg legalnog u cijeloj toj prići ...
prića ne drži vodu nikako ... barem meni ...
P.S. ne prijavljujem se
da znas apazinjanina nebi tako govorio...po meni lik je pouzdan iako nemam potrebe za uploadom pa vjerovatno necu nista kupovat od njega...o legalnosti je vec bilo rijec pa o tome vidi po forumu
Aj da se i ja prijavim! :D
Prijavljujem se
znam da nije mjesto za to, ali eto, pričate o tome pa da pitam.
Kako netko može iz *.torrent filea vidjet user i pass? tj. čemu služi passkey?
Ma bio ti tu mjesec dana ili od početka foruma, ovo debelo smrdi ... i bilo kome i iole malo pameti ne bi palo napamet ti uplatiti novce. Na kraju "možda" ti i napraviš ono za što te se plati ( u što jako sumnjam pogotovo jer se uplaćuje direktno novac na nečiji račun, i nemaš apsolutno nikakav način reklamacije, a da ne govorimo o polu sklepanoj web stranici), ali daleko je to od ičeg legalnog u cijeloj toj prići ...
P.S. ne prijavljujem se
Evo mali chart by me :
Po tebi je ta legalnost/ilegalnost odnosno good/bad il o čemu već pišeš 50%/50%
50%/50% bi bilo i meni da virtualno neznam APazinjana
no meni je 70%/30% jer ga virtualno jako dobro poznajem i imam ajmo reć nekog povjerenja u njega
da bi bilo 100% onda bi ga morao osobno upoznati.
Inače, ovdje je priča o nagradi a ne o regularnom poslovanju site-a.
P.S. ne prijavljujem se
Novac se uplaćuje direktno??? Kako sumnjivo :) Reklamaciju imam, slobodno se žali na stranici ;) Stranica je takva kakva je, napravio sam šta sam znao... Jel ti uopće znaš šta je seedbox? Ajde malo googlaj pa se javi...
P.S. ne bih te ni primio
P.S. 2 još samo 15 minuta po mojem satu ;) za prijavu...
a evo onda prijava :D