Koji operater odabrati- vaše preporuke

poruka: 9
|
čitano: 20.709
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,ne znam ako već ova tema postoji onda se ispričavam ali svaka dva ili tri mijeseca se mijenja stanje na tržištu raznih operatera pa bih htio čuti najnoviji savijet kojeg operatera odabrati..hvala

Ugovor mi istiće za kojih dvadeset dana kod t-coma hvala bogu {#} lako bi u bankrot došao {#} kako su skupi prvi put i nikad više t-com..........Na oko mi je zapeo B-net ima u ponudi samo internet i to jeftino al ne piše brzina... ili neki drugi operater ? molim za preporuke ...hvala  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve je stvar iz koje se perspektive usluga promatra.  Netko želi proći 50kn jeftinije, netko želi kvalitetnu uslugu.  Za sada,kada se uzme u obzir da T ima najveci broj korisnika i samim tim najmanji broj reklamacija.

Osobno imam mogućnost izabrati 6 operatera.  To sigurno neću napraviti jer imam T adsl od 2005g koji radi bezprijekorno bez ijedne reklamacije.  Brzina 10/640.  Skupi jesu!  Osobno mi je bitnija stabilnost.

Zašto još ne želim preći?   Svi moji bliži/dalji susjedi što su mijenjali operatera, trpili su strahovite probleme. Od dječijih bolesti to totalnog kolapsa.  Posebno je paradox u tome, što iskon i optima idu preko istih parica.

Nebih ovo ni pisao, da baš posljednjih 30 dana, moj susjed od kada je uzeo iskonov paket sve u 1, ni nakon 30 dana nema tv, ako se tv pojavi, nema internet ili je telefon mrtav.  Od 30 dana...ili mislim da je danas rekao 32 dana, tehničar mu je bio u stanu 23-24 puta. Pitam ga..wtf?  Pa što gleda po stanu i razvodnim kutijama,kada je godinama prije na istom radilo sve od Tcoma.    Toliko je očajan i malodušan, da mi ništa nije odgovorio.  Samo je rekao, da više ni ne zove telefon podrške koji se naplaćuje.  Za koji dan će mu stići prvi račun za 30 dana :)))

Dobro razmislite i ne zalijećite se.

Sve dok imam vezu koja niti jednom u mjesecu ne pukne, nego imam 31 spajanje po 24 sata, ne pada mi na pamet išta mijenjati.  to je moj moto,ali svak ima pravo na svoje mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 0:32 (Siskin).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji operater odabrati- vaše preporuke
Siskin kaže...

Sve je stvar iz koje se perspektive usluga promatra.  Netko želi proći 50kn jeftinije, netko želi kvalitetnu uslugu.  Za sada,kada se uzme u obzir da T ima najveci broj korisnika i samim tim najmanji broj reklamacija.

Osobno imam mogućnost izabrati 6 operatera.  To sigurno neću napraviti jer imam T adsl od 2005g koji radi bezprijekorno bez ijedne reklamacije.  Brzina 10/640.  Skupi jesu!  Osobno mi je bitnija stabilnost.

Zašto još ne želim preći?   Svi moji bliži/dalji susjedi što su mijenjali operatera, trpili su strahovite probleme. Od dječijih bolesti to totalnog kolapsa.  Posebno je paradox u tome, što iskon i optima idu preko istih parica.

Nebih ovo ni pisao, da baš posljednjih 30 dana, moj susjed od kada je uzeo iskonov paket sve u 1, ni nakon 30 dana nema tv, ako se tv pojavi, nema internet ili je telefon mrtav.  Od 30 dana...ili mislim da je danas rekao 32 dana, tehničar mu je bio u stanu 23-24 puta. Pitam ga..wtf?  Pa što gleda po stanu i razvodnim kutijama,kada je godinama prije na istom radilo sve od Tcoma.    Toliko je očajan i malodušan, da mi ništa nije odgovorio.  Samo je rekao, da više ni ne zove telefon podrške koji se naplaćuje.  Za koji dan će mu stići prvi račun za 30 dana :)))

Sve dok imam vezu koja niti jednom u mjesecu ne pukne, nego imam 31 spajanje po 24 sata, ne pada mi na pamet išta mijenjati.  to je moj moto,ali svak ima pravo na svoje mišljenje.

Slažem se ne puca veza kod t-coma i meni u dvije godine korištenja nije puknula veza a skidao sam dano noćno filmove itd..al imaju oni ugovor sa city express da im dostavlja čekove na kućnu adresu i meni dvaput nije bio dostavljen,ne samo meni nego i sto kuća ispred mene pa su manje više ljudima iskopčali (ogranićili) uslugu gdje sam ja morao 60 kn doplatit da funkcionira sve postarom...zovem u službu za korisnike i oni vele da su nemoćni što se to dogodilo .....dakle meni se račun popeo na 340 kn dvaput bezveze ...za jedan internet i telefon fiksni kojeg uopšte ne koristim  previše...Valjda kao u svemu što je dobro i košta puno novca al mora barem nešto jeftinije postojat i da je dobro ...najbolje bi bilo da samo internet postoji u paketu bez fiksne linije-telefona jer svaki ima barem dva moba danas kod kuće... 

14 godina
neaktivan
Re: Koji operater odabrati- vaše preporuke
Siskin kaže...

konačno mi net šljaka nije t-com hvala bogu :))) jeftinija cijena i ova brzina bit će još više nešto još treba posložit ali upload je dobar :D slika speed test 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 16:34 (max000).
15 godina

Tko osim bneta pruža usluge isključivo interneta?
(selim se iz stambene zgrade u kucu, a oni su kabelska ekipa.. )

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav ljudi, naime u optimi sam vec 4 godine, prije toga na t-comu bivsem ht kojem smo placali infrastrukturu u nas. Zbog problema s optimom dobijaju pozive od strane mene svakih tjedan dana {#}. Sta mi preporucate da je dostupno u mom mjestu, zanima me telefon+internet i tv+internet+telefon

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trebao bih si uzeti neki internet za stan u Zagrebu u kojem cu biti do ljeta, pogadate, student sam :)
Preporuke ? Ugovornu obvezu nebih uzimao, a telefon nemam .... Volio bih flat, a brzina i signal budu valjda na Heinzelovoj oke :) I sto niza cijena, dakako ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok,evo da ne otvaram novu temu...

ako je mozda netko upucen...za obrt bi trebala 2mobilna broja,fiksna linija zbog interneta(fiskalne itd)...i da se dobiju povoljne opcije medjunarodnih razgovora...idealno bi bilo da uz mob. br idu 2 smartphone-a sa dualsimom i Lte..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu:

bratić mi se doselio u ZG, al u stanu nema interneta pa bi ga trebalo uvesti. Kojeg bi operatera preporučili, a da ima mogućnosti ugovora na manje od godine dana?

ja sam već par godina na Iskonu pa sam jako slabo upućen u ostale operatere i mogućnosti.

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice