Internet kupovina i prodaja

poruka: 7
|
čitano: 7.937
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Internet kupovina

Imam par pitanja.

Internet prodaja: Preko kojeg internet servisa ja mogu prodavati svoj strip (tj. više njih) u americi i europi (ono, u što je moguće više zemalja)? Znači ja bi da meni novac stigne sigurno ali i da kupcu strip stigne na adresu. Ali me također zanima dali taj servis ima i mogućnost da odredi koliko je još stripove preostalo. Jer to nije jedan strip, tj. jedan primjerak, nego 100x njih. I naravno, ne bih htio da meni netko pošalje novac a ja više nemam primjeraka za slat. Pa eto, pomoććć....

Internet kupovina: dali bih ja mogao sigurno kupiti nešto preko amazona? Ja živim u Hrvatskoj, u slavoniji i ako ja kupim nešto za 200-tinjak kuna dali će mi to sigurno doći na kućnu adresu? Hvala..

Pa eto, molio bih vas da mi malo pomognete, jer sam jako nesiguran i ne informiran za ovu temu (internet kupovina i prodaja) pa me naučite, ne samo mene i sve koji ovo čitaju. Hvala!

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Itko? 

Hitno je...

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Internet kupovina i prodaja

Ovako prvo ti treba kartica koja je podrzana za primanje novaca i slanje preko paypal-a znaci visa electron u HR moze sve navedeno moras imati devizni racun ili kunski ziro racun u nekoj od podrzanih banaka recimo PBZ radi 100% posto ju i sam koristim! kad nabavis karticu to jest otvoris racun u banci onda otvoris paypal racun i potvrdis karticu! to napravis tako da ti paypal uzme odredenu svotu sa racuna i ti nakon recimo 5dana odes u banku i trazis ispis transakcija tamo ce ti biti PP****CODE ili nesto slicno uglavnom taj kod ukucas na paypal i kartica je potvrdena isto tako karticu samo odaberes da zelis na nju primati novce i to je to! Onda se registriras na ebay kao prodavac i kao kupac tako da mozes i kupovati i prodavati uglavnom ta dva racuna su ti povezena! I onda mozes preko ebay-a prodavati sto zelis imas opciju koliko cega imas na stanju sve uplate ti idu preko paypal-a kao i isplate... Recimo neko kupi strip i uplati na tvoj paypal racun ti odes u postu i posaljes njemu strip...tebi na paypal sjeda u privremeno stanje lova i nakon mjesec dana besplatno se prebacuje na karticu ili mozes platiti 5$ da ti odmah prebaci sve na karticu! isto tako ako si tek poceo prodavati imas nekakav period od 2 tjedna kad nakon transakcije nemozes do love zato ako nesto zahebes da paypal moze vratiti novac trgovcu! cijene dostave u odredene zemlje najbolje da pitas ili pogledas na stranicama poste! Za vise informacija pogledaj ebay i paypal teme na ovom forumu!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 10:56 (CroVandal).
13 godina
neaktivan

I otprilike za koliko vremena bi došlo nekoj osobi u Californiji ako mu ja šaljem strip iz Hrvatske (poštom)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Internet kupovina i prodaja

Ovisi o nacinu slanja ali recimo meni iz SAD-a paketi dodu kroz 3tjedna...

15 godina
Re: Besplatna dostava najbolji nacin kupovine

Pocetna tocka za sve online kupovine mi je ebay a kod nas nabava.net...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

postoje i tvrtke u hrvatskoj koji se bave online prodajom.. ima ih poprilican broj.. ja imam iskustva jedino s ovom

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice