Zamijeniti Audigy SE ili nema potrebe? zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Zamijeniti Audigy SE ili nema potrebe?

Dakle igrom slucaja mi je prijatelj umjesto duga prosle godine dao zvucnu karticu creative labs audigy SE. Tada sam koristio slusalice AKG k512 Mk2 na integrirci i pri ugradnji zvucne razlika u cistoci zvuka je bila instantno vidljiva. Sada koristim stari jamo 3-way Hi-fi sistem koji sam također ukljucio u nju, onda sam kupo novu maticnu i proc te odlucio isprobati njenu integrirku. Maticna je gigabyte z87m-d3h. Međutim razlika između nje i audigy SE je opet itekako vidljiva. 

Ono sto me zanima je koliko je ova zvucna uopce loša, ako je loša ? Jer kad sam vidio o kolikoj se razlici radi kad se sve spoji na pristojan hi-fi sistem poceo sam razmisljati o kupnji jos bolje zvucne kartice. Međutim nova audigy SE u protisu je 315kn. Da li to znaci da se uopce ne radi o tako lošoj diskretnoj kartici? Kada bih upgrejdao na neku moderniju zvucnu karicu ili eksterni DAC do 500kn da li bih primjetio veliku razliku ili to nema smisla tj da jednostavno odstavim audigy-a i budem zadovoljan. Drugim rijecima da li se ovu karticu isplati upgrejdat? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Zamijeniti Audigy SE ili nema potrebe?
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice