Transcend USB Stick Onlin Recovery

poruka: 7
|
čitano: 6.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Transcend USB Stick Online Recovery

Ako imate problema sa vašim Transcend USB Stickom onda je riješenje na ovoj temi.

1.Skinite program koji sam objavio http://rapidshare.de/files/49179405/OnLineRecovery.exe.html

2.Spremite ga na Desktop

3.Uštekajte vaš Transcend USB Stick (ako mislite formatiarti i brisati sve sa USB sticka pomoću ovog progrma onda spremite sve što trebate sa vašeg Transcend USB Sticka)

4.Pokrenite OnlineRecovery.exe

5.Odaberite kapacitet vašeg USB-a i kliknite na OK (u mom slučaju će bit 4 GB)

6.Pričekajte da se program poveže sa Transcendovim serverom i provjeri vaš USB Stick

7.Odaberite :

1. Repair drive & erase all data (za popravljanje USB Sticka i brisanje svega sa vašeg USB-a)

2. Repair drive & keep existing data

(ja ću odabrati Repair drive & erase all data)

8.Kliknite na START

9.Nakon završetka ištekajte USB Stick i uštekajte ga ponovno

SADA JE VAŠ TRANSCEND USB STICK OČIŠČEN I POPRAVLJEN

Rado pomaže dobrima
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 17:07 (hacker-goran).
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

možeš obnovit link ne radi...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
VB 2008 Programer -- http://racunala-hakiranje.site88.net/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
protjeran

kako će ga "oni" popraviti ako mu je riknula ili djelomično oštećena elektronika, čip, memorija ??!!

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Transcend USB Stick Online Recovery

Imam 2 Usb Transcend ne rade mi i skinuo sam ovaj program  http://rapidshare.de/files/49179405/OnLineRecovery.exe

i kaze mi ovo You must have administrator privileges to run this program

prijevod You must have administrator privileges to run this program (For Windows 7 or Vista,please turn off UAC first) prijevod je

Morate imati administratorske privilegije za pokretanje ovog programa (za Windows 7 ili Vista, molimo isključiti UAC prvi)

Sta da radim kako bi pokrenuo program da mi popravi transcend usb napravio Odgovori mi

Morate imati administratorske privilegije za pokretanje ovog programa (za Windows 7 ili Vista, molimo isključiti UAC prvi)

14 godina
protjeran

Probaj ovako desni klik na program Run As Administrator

Ako hoces ugasiti UAC to mozes napraviti na sljedeci nacin :

x x
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 8:08 (Fenrzy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Transcend USB Stick Online Recovery
Hvala ti pomoglo mi je napravio sam usb imam jos jedan problem napravio sam instalaciju Windows 8 xTreme i napravim konekciju i sve je uredu kada ugasim kompjuter i ponove upalim kompjuter i idem da se prikljucim na internet Error pokaze mi ovo 711: The operation
could not finish because it could not start the Remote Access Connection Manager service in time.Please try the
operation again evo prijevoda na hrvatski Greška 711: Operacija nije mogao završiti jer
nije mogao pokrenuti Remote Access Connection Manager usluge u time.Molim vas pokušajte ponovno rad.Otvorim service.msc i nađem Remote Access Connection Manager i kaze mi da Stopirano i ne mogu pokrenuti Start Remote Access Connection Manager sta da radim da rijesim ovaj problem odgovorite mi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice