- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se čini kao nekakvi produžetak za antenu....a za šta ti treba ?
ovaj ljevi baca na opticki za muziku slusati, a lijevi na kabel za antenu...lijevi ima navoj i zlatni je pa je sigurno za muziku..
ali moze biti da je za radio stanicu sve skupa...
odi u chipoteku obliznju i pitaj..
tko pita, ne skita..
ovaj ljevi baca na opticki za muziku slusati, a lijevi na kabel za antenu...lijevi ima navoj i zlatni je pa je sigurno za muziku..
ali moze biti da je za radio stanicu sve skupa...
odi u chipoteku obliznju i pitaj..
tko pita, ne skita..
Nema to veze s optičkim konektorom i muzikom.
To je tvornički kabel isporučen s nekom vrstom antene. I lijevi i desni su koaksijalni priključci, jedino je desni standardni koax. kao na TV za zemaljski signal (satelitski koax. je manji), a na kraj prikazan lijevo se na navoj učvrsti antena. Ako znaš kakva je točno antena u pitanju i/ili koje su karakteristike kabla, može se naći preko neta.
Taj kabel mi služi da spojim ovakav antenski kabel na DVB-T stick za digitalnu televiziju, ovako nešto. To je sve što znam o tom kabelu.
Taj kabel mi služi da spojim ovakav antenski kabel na DVB-T stick za digitalnu televiziju, ovako nešto. To je sve što znam o tom kabelu.
ja sam isto to trazio jer imam isto taj dvb-t stik jer nemogu nista naci sa onom malom antenom,ali sam odustao od toga i stik bacio u smece jer je smece i neda mi se zaje*avat s tim.
kontam, praktički to je samo promjenjen konektor antene.Pretpostavit ću da si na netu kupio jer nisam vidio to ovdje kod nas. + site je kineski.A šta nisi dobio taj kabel uz USB ?Mislim to je samo smanjen koax. konektor pošto klasični je malo velik za USB.Ništa, kako kolega kaže, odi u chipoteku ili neku elektroradnju pa pitaj.Isprintaj im sliku.Ja prvi put vidim ovakvu vrstu kabela...