Da li tko zna gdje ima za kupiti ovakav kabel?

poruka: 7
|
čitano: 3.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zna li tko gdje ima za kupiti ovakav kabel u Zg-u?

Ne znam kako se taj kabel zove, pa zato, evo slike.

Hvala na pomoći!Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni se čini kao nekakvi produžetak za antenu....a za šta ti treba ?

Dont bug me!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovaj ljevi baca na opticki za muziku slusati, a lijevi na kabel za antenu...lijevi ima navoj i zlatni je pa je sigurno za muziku..

ali moze biti da je za radio stanicu sve skupa...

odi u chipoteku obliznju i pitaj..

tko pita, ne skita..

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Da li tko zna gdje ima za kupiti ovakav kabel?
mihaeeel kaže...

ovaj ljevi baca na opticki za muziku slusati, a lijevi na kabel za antenu...lijevi ima navoj i zlatni je pa je sigurno za muziku..

ali moze biti da je za radio stanicu sve skupa...

odi u chipoteku obliznju i pitaj..

tko pita, ne skita..

Nema to veze s optičkim konektorom i muzikom.

To je tvornički kabel isporučen s nekom vrstom antene. I lijevi i desni su koaksijalni priključci, jedino je desni standardni koax. kao na TV za zemaljski signal (satelitski koax. je manji), a na kraj prikazan lijevo se na navoj učvrsti antena. Ako znaš kakva je točno antena u pitanju i/ili koje su karakteristike kabla, može se naći preko neta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 2:59 (Max14x).
15 godina
neaktivan

Taj kabel mi služi da spojim ovakav antenski kabel na DVB-T stick za digitalnu televiziju, ovako nešto. To je sve što znam o tom kabelu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AW10 kaže...

Taj kabel mi služi da spojim ovakav antenski kabel na DVB-T stick za digitalnu televiziju, ovako nešto. To je sve što znam o tom kabelu.

ja sam isto to trazio jer imam isto taj dvb-t stik jer nemogu nista naci sa onom malom antenom,ali sam odustao od toga i stik bacio u smece jer je smece i neda mi se zaje*avat s tim.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan
AW10 kaže...

kontam, praktički to je samo promjenjen konektor antene.Pretpostavit ću da si na netu kupio jer nisam vidio to ovdje kod nas. + site je kineski.A šta nisi dobio taj kabel uz USB ?Mislim to je samo smanjen koax. konektor pošto klasični je malo velik za USB.Ništa, kako kolega kaže, odi u chipoteku ili neku elektroradnju pa pitaj.Isprintaj im sliku.Ja prvi put vidim ovakvu vrstu kabela...

Dont bug me!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice