Smartphone vs. Tablet (pomoć oko kupovine)

poruka: 8
|
čitano: 5.542
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako zanima me što mi je bolje da kupim smartphone ili tablet. Uređaj bi mi služio za društvene mreže, igrice, fotografiranje (ne profesionalno nego da mogu koju sliku uslika a ne kupovat fotič), slušanje muzike, putovanja..itd..Telefoniranjemi mi nije bitno...

Poželjno je da uređaj ima:

Minimalno 5 MPX (tablet) i 8 MPX (smartphone)

Od 9.7 do 10.1 incha ekran za tablete

Minimalno 4 incha ekran za smartphone [iznimka je iPhone]

Android ili iOS

LED bljeskalicu

Da nije fake (ePad, ePhone i ostala kineska sr-anja)

Novci nisu problem

Molim pomoć ! Hvala !

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Smartphone vs. Tablet (pomoć oko kupovine)

Mislim da je za tebe Samsung Galaxy Note kao stvoren.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Da on bi mi služio isključivo kao smartphone ali što je bolje da uzmem smartphone ili tablet.

Znam da je Galaxy Note mješanac ali naveo sam da kad bi bio tablet da je min ekran size 9.7 incha.

Hvala !

0 0 hvala 0
15 godina
PocketAndroid kaže...

Da on bi mi služio isključivo kao smartphone ali što je bolje da uzmem smartphone ili tablet.

Znam da je Galaxy Note mješanac ali naveo sam da kad bi bio tablet da je min ekran size 9.7 incha.

Hvala !

Mislim da ti je fotografiranje tabletom krajnje smiješno, a to si naveo kao jednu od primjena uređaja u prvom postu. Tome u prilog još idu i crappy kamere na tabletima. I slušanje glazbe na tabletu mi se baš ne čini kao najsretnije rješenje. Note i dalje možeš turnut u džep, sluške u uši i deri...tablet ne možeš.

Za ostatak stvari mislim da 5.3" ekran s HD rezolucijom odgovara. Nekako mi se čini kao najbolje rješenje za tvoje potrebe.

Što se tiče svijeta tableta, mislim da je tu iPad (2) jedina zaokružena cijelina i potpun proizvod (uz eventualno Galaxy Tab), ali on pak ima očajnu kameru, tako da pada u vodu. Zato opet - Galaxy Note..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Ja mislim da bi bilo najbolje da ja kupim i smartphone i tablet zato jer dobro si rekao smjesno je fotografirati s tablet dobro za muziku nije tako loše ali sam zaboravio navest kao primjenu surfanje internetom zato mi je tablet lagodniji jer ima duplo i više veći ekran [iznimka je note] od smartphone i puno je lagodnije surfanje znam iz iskustva. Dobro je ono i na Note-u jer ima veliki ekran ali kad je to sve skupito u "ekrančić" od smartphone nije to to kao kad je sve pregledno kao kod tableta. Hvala na pomoći mislim da ču kupiti Note i sad bih još molio neki tablet koji je najisplativiji ali da nije iPad i da ima Android.

0 0 hvala 0
16 godina
PocketAndroid kaže...

Ja mislim da bi bilo najbolje da ja kupim i smartphone i tablet zato jer dobro si rekao smjesno je fotografirati s tablet dobro za muziku nije tako loše ali sam zaboravio navest kao primjenu surfanje internetom zato mi je tablet lagodniji jer ima duplo i više veći ekran [iznimka je note] od smartphone i puno je lagodnije surfanje znam iz iskustva. Dobro je ono i na Note-u jer ima veliki ekran ali kad je to sve skupito u "ekrančić" od smartphone nije to to kao kad je sve pregledno kao kod tableta. Hvala na pomoći mislim da ču kupiti Note i sad bih još molio neki tablet koji je najisplativiji ali da nije iPad i da ima Android.

Ako ćeš uzeti oboje, onda uzmi iPad tablet i neki Andorid high-class mobitel(SGSII, Galaxy Nexus), tako imaš najbolje od oba svijeta. Ili iPhone i Galaxy Tab 10.1. Nemoj Note+tablet, mislim da ti je to malo glupo.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
PocketAndroid kaže...

Onda ti je bolje uzet neki tablet (pravi 9.7+ inca) i neki smartphone poput iPhonea ili nekog boljeg androida.Ja bi osobno uzeo iPad 2 i onaj novi Google Nexus.

14 godina
Preporučio bih Acer Iconia Tab A 501, budući je savršeno opremljen: http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model/XE.H6PEN.027. Može se nabaviti u VIP-u za 999,00 kn i tarifni model od "L" (15 GB - 160 kn / mj. prvih 6 mj se plaća 50% pretplate). Jedini nedostatak je nešto veća težina od 777 g u odnosu na Samsung Galaxy Tab 10.1 od 565 g, koji međutim nema HDMI, proširivu memoriju, svega 3 MP kameru...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice