Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 758.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
16 godina
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

A koliko po tebi vridi?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

max disk od 250 gb...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 2 hvala 0
14 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea

Tip prodaje 320 GB za 179 kn na njuškalu

A 8600GTS vrijedi barem 220 kn. Svoju 8600GT (slabiju) prije 2 mjeseca prodao za 200 kn :)

** Live 4 Music **
14 godina
sudy_freak kaže...

A 8600GTS vrijedi barem 220 kn. Svoju 8600GT (slabiju) prije 2 mjeseca prodao za 200 kn :)

8600 gts vridi maximum 190 kn...ako ces iskreno....a 8600gt 150 kn...jer ima 16 stream procesora...ko 7600 gt je...a ovu 8600 gts pojede x1950pro koja je 200 kn

14 godina
zoharbizo kaže...
sudy_freak kaže...

8600 gts vridi maximum 190 kn...ako ces iskreno....a 8600gt 150 kn...jer ima 16 stream procesora...ko 7600 gt je...a ovu 8600 gts pojede x1950pro koja je 200 kn

U redu, nek je i 200 kn, a ne komentiraš cijenu HDD-a?

** Live 4 Music **
14 godina
sudy_freak kaže...
zoharbizo kaže...
sudy_freak kaže...

U redu, nek je i 200 kn, a ne komentiraš cijenu HDD-a?

nisan...nemam sta komentirat...po meni sata disk od 320 gb vridi vise od 8600gts...a taj nije sata koliko vidim

16 godina
neaktivan

za 8600GTS je plafon 150 kn, druga prica sto se po njuskalu prodaju za 300 kn.

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

za 8600GTS je plafon 150 kn, druga prica sto se po njuskalu prodaju za 300 kn.

Tko je spomenuo njuškalo u svezi 8600GTS?
ajd, nećemo off-topičariti

** Live 4 Music **
17 godina

Evo dns podjelio 3 ventlića, i jedan je rezerviran za nicka, ali njemu moram slati poštom{#}

Onaj kolega koji je rekao da će pokloniti pržilicu stvarno je to i napravio, dns se našli i čovjek mi dao pržilicu :-O

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

??? Pa naravno da jesam.pa zašto bi imaće napisao post? Rekao sam da ako zaista nekome treba a nije pri lovi da ću je pokloniti..Sad dal ćeš ju ti koristiti il prodat il voteva,ide tebi na dušu:-)

14 godina
protjeran

Tražim na poklon vent od 120 mm , i kučište , u zamjenu pogledajte šta imam od komponenata ima moj post tu pa provjerite

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GimmieCorsair kaže...

Ima neko 1-2gb DDR rama? Meni bi dobro doslo jer ono sto traze na njuskalu mi je previse a sa lovom sam u zadnje vrijeme strasno lose, za zamjenu imam.... puno puno toga ;)

Ok imam napajanje no name (mercury) 300W Pentium 4 ready, Dvd przilica za laptope Toshiba TS-L632, 120mm vent brushless iz MS napajanja inace dosta dobar vent, Floppy drive, Stari modem za PCI, Vent (turbina) iz Dell Inspiriona 1501, Mis iz Dell inspirona 1501 isto iz njega Broadcomova wlan kartica i hladjenje (ima jedan heatpipe) a mogao bi mozda i naci procesor 1,8ghz ali mislim da ima pinove iskrivljene, ISDN pci kartica, elektronika od hard diska MT1329E 0209-AYS M1S70, Zvucnik za maticnu, SDDRAM: 3x 128mb rade, 1x hyundai mislim 128, 4x 512 vjerojatno rade.. imam jedan kompletan komp Fujitsu siemensov 256 rama, 800mhz proc, 90w napajanje, DVD-r drive, 160gb disk, LAN, 2.1 sound, integrirana grafa, 2x usb odzada (2.0) i dva mislim odsprejeda, PS/2 portovi paralelni port za printer ... i tako dalje i dalje....

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
neaktivan

Jesi mozda voljan posudit napajanje, ako može podržat konfu pod "Moj PC" na 15 min..

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Jesi mozda voljan posudit napajanje, ako može podržat konfu pod "Moj PC" na 15 min..

Posudit ali kako? Anywho mozda bi moglo ako undervoltas cpu iz biosa, maknes stik rama udjes u safe mode malo spustis grafu ... a u safe mode vjerojatno moze bez problema uc... (valjda xD)

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
neaktivan
e da, posto mi se sje*o pc, sad imam mAtx plocu, integritanu grafu, proc na stock taktu i samo jedan keks rama :D
14 godina
neaktivan

evo da se i ja uključim na ovu temu :D

mijenjam svog starog anteca 900 (posprejan i napraljene rupe za cable managment) za neku bolju tipkovnicu ili 2x hard disk za raid, da svaki ima bar 250gb pa na dalje :)

i imam neko no name kučište, koje sam fail ofarbao, crno je izvana sa par plavih crta, i rupa je izbušena i stavljen je plexi, naprijed sam bezveze izbušio na plastici oko 40 rupica tek toliko da bolje izgleda -.-' slike budem stavio sutra, a ovak ga prodajem za 20kn pa tko hoće nek se slobodno javi :)

ili dajem besplatno ako dođete po njega :)

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 1:05 (timmyzg).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Imam na razmjenu, to jst nudim:

Palm tungsten e2

Printer scaner kopirka epson sx405 (prilikom printanja pojavljuju se neke vodoravne svijetlo crvene crte)

Par 120mm ventlića, jedan super tihi, drugi super bučni (serverski, ali puše ko omanja turbina) a ima i potenciometar da se samnji na pristojnu buku), jedan crni sa plavim led diodama.

Kučište v4 black edition, staro tek par tjedana, bez ikavih grešaka.

Mjenjam sve za onaj antec od timmy-a{#}  dAkle ako nekom treba ovako nešto, nek se dogovori sa timmy-em pa ćemo se mjenjati :-)

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
timmyzg kaže...

mijenjam svog starog anteca 900 (posprejan i napraljene rupe za cable managment) za neku bolju tipkovnicu ili 2x hard disk za raid, da svaki ima bar 250gb pa na dalje :)

i imam neko no name kučište, koje sam fail ofarbao, crno je izvana sa par plavih crta, i rupa je izbušena i stavljen je plexi, naprijed sam bezveze izbušio na plastici oko 40 rupica tek toliko da bolje izgleda -.-' slike budem stavio sutra, a ovak ga prodajem za 20kn pa tko hoće nek se slobodno javi :)

rezerviram oba kucista, pa cu s tobom na pm vidjet koliko trazis za antec 900

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina

S obzirom da sam dobio veliki broj pp u vezi kučišta, dali ga poklanjam ili mjenjam, da objasnim ako sam bio nejasan.

Dajem sve samo da dbijem antec-a 900 od timmy-a!

jel sad jasnije :-D

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
timmyzg kaže...

Kakav car, ostao sam bez teksta{#}

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
16 godina
odjavljen

Poklanjam Genius GK-050008/C tipkovnicu te tražim PCI usb 2.0 karticu i usb 2.0 hub.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vexx5555 kaže...

Poklanjam Genius GK-050008/C tipkovnicu te tražim PCI usb 2.0 karticu i usb 2.0 hub.

Imam ti neki hub, Poklonim ti ga :-D

mislim da je usb 2.0 ali nisam siguran.

I da, jel ima netko neki punjač za asus eee pc, za zamjenu prodaju bilo šta, čak i da mi posudi ja bih bio zadovoljan :-D

Može naravno i univerzalni....

16 godina
odjavljen

Ako netko ima krepani Hp Pavillion DV6000, neka pročita ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/kupovina-hp-dv6000-ekran-hard-disk/101862.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vexx oćeš ti ovaj hub ili ne :-D

Dam ti ga free :-D

nego jel imaš kakav punjač na lageru, novisno o ovome poklonu xĐ

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

Može, naravno da ću ga uzeti ako mi treba. ;)

Punjač na žalost nema, ali pogledaj neki od zamjenskih-imaš ih već od cca 80 kn.

17 godina
vexx5555 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Može, naravno da ću ga uzeti ako mi treba. ;)

Punjač na žalost nema, ali pogledaj neki od zamjenskih-imaš ih već od cca 80 kn.

A gdje ih ima za te novce :-)

najjeftniji koji sam našao je 170kn

16 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

A gdje ih ima za te novce :-)

najjeftniji koji sam našao je 170kn

Specifikacije?

16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma znam za ebay, a treba mi samo dns taj punjač da ga probam, dali radi :-D

kad bi se našla neka duša koja ga ima da mi samo posudi da ga probam,odmah bi mu ga vratio i platio mu pivu :-D

Mislim da i hoću naručiti taj sa ebay-a, ali tek kad vidim da radi....

16 godina
neaktivan

Pozdrav svima. A jel ima dobra duša da mi pokloni hard disk 2,5 sata za laptop a kapacitet otprilke od 80gb do 160gb? a da je ispravan i bez bad sectora.

Imam viška komponenta pa ako trebate pa možemo nekako dogovorit u zamjenu ili ako mogu da platim par ratama jer sam nezaposlen. Hvala od srca.

EDIT: Rješeno.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 13:36 (Nello).
Moj PC  
8 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice