Protis zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Protis

Pozdrav...evo imam jedno pitanje...Prekjucer sam narucio komponente i jucer uplatio te danas mi je na mail stiglo

Poštovani,

zaprimili smo uplatu za ponudu. Kada roba bude spremna za isporuku dobit će te obavijest emailom.

E sada vi koji imate iskustva sa protisom dali kad ste primilči ovakav mail ste cekali tjedan dana komponente ili ste sljedeci dan to dobili postom?

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Protis
PC Man kaže...

Pozdrav...evo imam jedno pitanje...Prekjucer sam narucio komponente i jucer uplatio te danas mi je na mail stiglo

Poštovani,

zaprimili smo uplatu za ponudu. Kada roba bude spremna za isporuku dobit će te obavijest emailom.

E sada vi koji imate iskustva sa protisom dali kad ste primilči ovakav mail ste cekali tjedan dana komponente ili ste sljedeci dan to dobili postom?

Nisam uzimal kod njih, ali svejedno, obicno se prvo posalje potvrda da imaju robu na skladistu, tek onda se uplacuje te ide isporuka (isti ili sljedeci dan). Valjda je ista stvar i kod njih.

A i kaj nebi bilo jednostavnije da posaljes njima mail ili ih nazoves, radje nego tu na forumu. A i kak si uplacival??  Ako je islo preko poste onda zna proc malo duze dok je uplata vidljiva, a i neki ducani ne salju robu dok ne vide pare na racunu, bez obzira jel im posaljes potvrdu o placanju ili ne...

Svejedno, da sam ja na tvojem mjestu proslijedil bi to pitanje na: prodaja@protis.hr

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
16 godina
neaktivan
Protis

Kakva su vaša iskustva sa Protisom jer planiram kod njih kupiti grafičku koliko su pouzdani koliko im treba da dostave robu ovo mislim kupiti kod njih ujedno može li se šta bolje naći za 700 kuna

http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=29379-Grafička-kartica-XFX-PCIE-ATI-Radeon-HD5670-512MB-DDR5-775M-HDMI-2xDVI-Display-Port-DirectX-11

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Protis
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice