Pozdrav....Imam grafičku karticu nvidia 8800 gt...i bio sam stavio ovaj ventilator http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=23.%3F i na grafičku pasivne hladnjake...problem je u tome što se ti mali sivi pasivni hladnjaci odljepljuju..i stalno padaju sa grafe....ostavio sam jedan cijeli dan da se "osusiš" termalna pasta....ali kad god okrenem...nakon par min se odljepi...šta da radim?..:S:S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa normalno da ne moze samo pasta drzati,nije ti to sekundarno ljepilo,moras ga jos nescim pricvrstiti,tipa neki šeraf...
Pa normalno da ne moze samo pasta drzati,nije ti to sekundarno ljepilo,moras ga jos nescim pricvrstiti,tipa neki šeraf...
Šerafom????:OO
Ako misliš na ove male pasivce, onda nikakav šaraf ne dolazi u obzir -.-*
mislimda za njih se ne stavlja pasta, već imaš posebne trakice koje se stavljaju između...
Probaj nekaj iskemijat s plastičnim vezicama, daj poslikaj to tak bu lakše za svatiti.
mislimda za njih se ne stavlja pasta, već imaš posebne trakice koje se stavljaju između...
Mali pasivci..da...bile su trakice..i ja odljepio...i skinuo to..jel to nije ništa držalo..i stavio termalnu pastu na to..
Mali pasivci..da...bile su trakice..i ja odljepio...i skinuo to..jel to nije ništa držalo..i stavio termalnu pastu na to..
To ti je napravljeno za to, a tvoje su možda oslabile od stajanja...
Uglavnom imaš kupiti te trake u linksu ako se ne varam...
Ili jedno vrijeme je bila jedna pasta koja je po performansama bila očajna, ali je ljepila kao sam vrag, mislim da mi je vexx5555 prićao o nekoj takovj...
Uglavnom, trakice su ti najsigurnije riješenje
ili ovako nešto...
To ti je napravljeno za to, a tvoje su možda oslabile od stajanja...
Uglavnom imaš kupiti te trake u linksu ako se ne varam...
Ili jedno vrijeme je bila jedna pasta koja je po performansama bila očajna, ali je ljepila kao sam vrag, mislim da mi je vexx5555 prićao o nekoj takovj...
Uglavnom, trakice su ti najsigurnije riješenje
ili ovako nešto...
Kak izgledaju te trakice?..:)
http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ARCTIC-COOLING+VR003%2C+za+VGA%2C+pasivni%2C+11+kom+set&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.170
Ovo ispod ovog sivog držača :-D
I to je bolje od same paste?..i sigurno će držat na onim pločicama od grafe?..:)
I to je bolje od same paste?..i sigurno će držat na onim pločicama od grafe?..:)
Pa za to je stvoreno :-D
Kazem primjer ne moras ti serafom,sta se cudis snađi se .
Kazem primjer ne moras ti serafom,sta se cudis snađi se .
Kako dovraga šarafom, morabi bi bušiti grafičku na 10mjesta
Jel moram onda memoriju obrisat sa alkoholom?..a šta je sa onim ostalim malim pasivnim hladnjacima?...
Jel moram onda memoriju obrisat sa alkoholom?..a šta je sa onim ostalim malim pasivnim hladnjacima?...
Pa bilo bi poželjno,a li nije obavezno, samo je dobro izbriši.
Ovaj drugio dio ne razumjem, daj sliku
http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=23.%3F ...prva slika u drugom redu..i ovi hladnjaci iznad ovoga za napajanje...
http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=23.%3F ...prva slika u drugom redu..i ovi hladnjaci iznad ovoga za napajanje...
Pa skini one koji spadaju :-D
Ja se vodim onom "dont fix if isnt broken", dakle ako radi čemu popravljati :-D
Ali preporuka je da sve zamjeniš, samo i da trak aje skupa kod nas, tako da gledaj malo i sa te strane :-D
Pa skini one koji spadaju :-D
Ja se vodim onom "dont fix if isnt broken", dakle ako radi čemu popravljati :-D
Ali preporuka je da sve zamjeniš, samo i da trak aje skupa kod nas, tako da gledaj malo i sa te strane :-D
Vidjet ću još..aj hvala na ovom..:))
Imaš gumb hvala, da ne trošiš rijeći bzvz, a i meni pomažeš da skupim zvjezdice
Uzmi super ljepilo i zalijepi te heatsinkove i bok.
Bravoo..:D...i onda mogu komotno cijelu grafu bacit u smeće..-.-
Bravoo..:D...i onda mogu komotno cijelu grafu bacit u smeće..-.-
Zašto bi ju bacio?
Hahah znao sam da vexx5555 uvjek ima fiks ideje :-D
Često kad ga pitam za nešto spominje mi spajalice i takve gluposti :-D
Mislim, staviš superljepilo, ali onda više nećeš moći skidati te heatsink-ove :-D
Mislim, staviš superljepilo, ali onda više nećeš moći skidati te heatsink-ove :-D
Zašto bi ih skidao? Ali ne brini se, i superljepilo se da skinuti.
Ovo nije fix ideja .Isprobao i dalo je odlične rezultate.
Hahah znao sam da vexx5555 uvjek ima fiks ideje :-D
Često kad ga pitam za nešto spominje mi spajalice i takve gluposti :-D
Zato bi ga ja pocastio sa hot dog-om a on nece :D
Moze se skinut to ljepilo
Gle nisam rekao da ne radi, ali uvjek slušam te njegove "uradi sam" savjete, koji su u najmanju ruku, diskutabilni :-D
Ali ako radi, definitivno je jeftinije od trakica...
Gle nisam rekao da ne radi, ali uvjek slušam te njegove "uradi sam" savjete, koji su u najmanju ruku, diskutabilni :-D
Ali ako radi, definitivno je jeftinije od trakica...
Al trakice su valjda bolje..:P :D
stavi normalno termalnu pastu ali na kut memorije stavi samo malu kapljicu super attacka tako sam ja ljepio pasivce.